xovoli Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα έχω πάρει μια ip camera wifi turbo από το πλαίσιο που λειτουργοί με την εφαρμογή v 380 μπορώ με κάποιον τρόπο να έχω εικόνα μέσα από browser για να βλέπω σε pc http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/systhmata-asfaleias/ip-cameras/Turbo-X-IP-Camera-IIPC-720-Cube-S1.htm
xovoli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ξέρει κανείς κάποια άλλη εφαρμογή που μπορεί να λειτουργήσει αυτήν η κάμερα
TheAccountant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ξέρει κανείς κάποια άλλη εφαρμογή που μπορεί να λειτουργήσει αυτήν η κάμερα Αμα απο το browser επισκεφτεις την IP της καμερας σου, δεν σου δινει την δυνατοτητα live stream της εικονας? Παντως νταξ... πατε ρε παιδι μου ολοι γυρευοντας... turbo x κινητο ο ενας, turbo χ camera ο αλλος, turbox pc ο παραπερα... και στο τελος ολοι στο Insomnia μηπως και σωσετε τα ασωστα... Ποιο ειναι το σκεπτικο πισω απο τετοιες αγορες δεν μπορω να το φανταστω. 1
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παντως νταξ... πατε ρε παιδι μου ολοι γυρευοντας... turbo x κινητο ο ενας, turbo χ camera ο αλλος, turbox pc ο παραπερα... και στο τελος ολοι στο Insomnia μηπως και σωσετε τα ασωστα... Ποιο ειναι το σκεπτικο πισω απο τετοιες αγορες δεν μπορω να το φανταστω. True Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από slk200gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα