Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Στο laptop μου, εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, δεν μπορώ να ανοίξω σε κανένα explorer το email που έχω στο yahoo και στο hotmail. Στον chrome, safari, opera και internet explorer δεν ανοίγουν καθόλου και στον firefox ανοίγουν με πάρα πολλή μεγάλη καθυστέρηση ή δεν ανοίγουν και κολάνε στα αρχικά στάδια δηλαδή δίνει και το psw και δεν προχωράνε. Όταν πάλι ανοίξουν δεν δουλεύουν κανονικά πχ δεν μπορώ να σβήσω τα διαγραμμένα μου αρχεία ή δεν μπορώ να κάνω download κάποιο αρχείο.

Το λειτουργικό που έχω είναι windows vista 32 servicepack2. Μήπως πλέον δεν υποστηρίζονται τα emails απί τις versions του chrome και του mozila που είναι για το chrome η 49.0.2623.112 dev και για τον firefox η 52.0 (32-bit);

Είναι πολύ δύσκολο να βάλω άλλο λειτουργικό πιό σύγχρονο γιατί έχω εδώ πολλές εφαρμογές και δεν έχω πλέον τα cd εγκατάστασής τους.

Υπάρχει κάποι πρόγραμμά να ελέγξω τι συμβαίνει?

Σαν προστατευτικό πρόγραμμα έχω το avast

Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθειά σας

Επεξ/σία από vs50
Δημοσ.

Το έκανα αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτε

Μόνο στον firefox φτάνει το άνοιγμα έως το σημείο της εικόνας πιο κάτω και πρέπει να κάνω επανάληψη του φορτώματος ίσως και 10 φορές για να προχωρήσει και να δω τα email μου ΄όμως δεν μπορώ ούτε να τα ανοίξω ούτε να κατεβάσω κάποιο συνημμένο αρχείο ούτε να σβήσω τα email από τα διαγραμμένα email. Στα διαγραμμένα πάνε όταν τα σβήνω αλλά από τα διαγραμμένα δεν μπορούν να σβηστούν....

post-172559-0-16416600-1500310877_thumb.jpg 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εκείνο που είδα είναι ότι μόλις κάνω απεγκατάσταση το AVAST την free έκδοση που έχω στο laptop, τότε όλα λειτουργούν τέλεια.

Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν πλέον τα προγράμματα αυτά δεν υποστηρίζουν το λειτουργικό που έχω MS vista 32bit ?

Θα πρέπει να δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα προστασίας από τους ιούς σε free έκδοση αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι κάποιο αξιόπιστο και δεν θα μου κάνει τα ίδια προβλήματα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ίσως το email shield που έχει το avast να δημιουργεί το πρόβλημα.

Δοκίμασε επανεγκατάσταση του προγράμματος, αφού πρώτα το έχεις αφαιρέσει χρησιμοποιώντας το avast uninstall utility.

Aν δεν λυθεί το πρόβλημα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το email shield ή επιλέγεις κάποιο άλλο δωρεσν antivirus.

Δημοσ.

Για να ξεμπερδέψεις, άλλαξε Windows. Βάλε ή Windows 7 ή 10. Με τα vista σε όλα τα επίπεδα δύσκολα θα δεις προκοπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...