fastnq2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλημέρα,ξενοικιάζω σε λίγο καιρό.και θέλω κάνα μήνα προτού φύγω να κάνω διακοπή.Όταν μπήκα στο σπίτι φυσικά δεν είχε τηλέφωνο,έκανα αίτηση στη χολ και απο τότε είμαι εκεί.Πριν κάνα 10μηνο έληξε το συμβόλαιο μου,και δεν ήθελα να το ανανεώσω έτσι ώστε όταν κανω διακοπή να μην πληρώσω πρόστιμο.Έτσι κατέληξα να πληρώνω 30 απο τα 17 που πλήρωνα στην αρχή.Οι απορίες μου λοιπόν είναι,τι διαδικασίες πρέπει να κάνω,πόσο καιρόο παίρνει η διακοπή και τι κόστος έχει.Α και τι γίνεται με το ρούτερ.Ρωτάω εδώ γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω ακόμα να πάρω τηλ η να πάω στο κατάστημα γιατί θα με ζαλίζουν για τους υπόλοιπους μήνες με νέες προσφορές κτλ.
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 12 μηνο συμβόλαιο έκανες ; και όχι 24 μηνο; αν είσαι εκτός συμβολαίου δεν υπάρχει πρόβλημα το διακόπτείς και πληρώνεις μεχρι τότε την αναλογία παγίου αλλά ρώτα γιατί συνήθως όλες οι εταιρίες κάνουν 24 μήνα συμβόλαια
fastnq2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 12 μηνο συμβόλαιο έκανες ; και όχι 24 μηνο; αν είσαι εκτός συμβολαίου δεν υπάρχει πρόβλημα το διακόπτείς και πληρώνεις μεχρι τότε την αναλογία παγίου αλλά ρώτα γιατί συνήθως όλες οι εταιρίες κάνουν 24 μήνα συμβόλαια 24μηνο ηταν αλλα εχει περασει η περιοδος αυτη και ηδη πληρωνω αρκετους μηνες λεφτα επιπλεον επειδη ειμαι εκτος προγραμματος.Τελος διακοπης δεν υπαρχει ομως?Το βρισκω λιγο περιεργο απλα να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο και τελος.Ψαχνω και ωρα ενα μειλ να τους στειλω για να εχω μια γραπτη απαντηση αλλα μονο τηλεφωνο κ ταχυδρομικη διευθυνση βρηκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 24μηνο ηταν αλλα εχει περασει η περιοδος αυτη και ηδη πληρωνω αρκετους μηνες λεφτα επιπλεον επειδη ειμαι εκτος προγραμματος.Τελος διακοπης δεν υπαρχει ομως?Το βρισκω λιγο περιεργο απλα να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο και τελος.Ψαχνω και ωρα ενα μειλ να τους στειλω για να εχω μια γραπτη απαντηση αλλα μονο τηλεφωνο κ ταχυδρομικη διευθυνση βρηκα. δοκίμασε σε αυτό εδω [email protected] Καλημέρα , καλύτερα είναι να πας σε ένα κατάστημα vodafone και εκεί να κάνεις ότι θέλεις και να φαίνεται και στο σύστημα παρά τηλέφωνα και mail. Δε θα σε ζαλίσουν εφόσον πας για διακοπή εκτός συμβολαίου και επειδή θα μετακινηθείς κτλ.
mythoc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 13844 πάρε τηλέφωνο ζητα διακοπή και αν σου πούνε να πας σε κατάστημα, πάρε μαζί σου ταυτότητα και θα γίνει η δουλεία σου σε 5 λεπτά (ένα φαξ υπόθεση) Εντός 24μηνου συμβολαίου κόστος αποσύνδεσης 120 ευρώ, 12μήνου=72 περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα