Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του αναθέτω /επιβλέπω μία εταιρεία να φτιάξει ένα προϊόν αντί για εμένα(Apple) και του πουλάω licence για να χρησιμοποιούν το brand μου.

Στις τηλεοράσεις hitachi / jvc κλπ οι εν λόγω εταιρείες δεν έχουν καμία ανάμιξη και μάλιστα κάποιες δεν έχουν πλέον ούτε καν φυσική παρουσία.

Μιλαμε για κοινές/όμοιες τηλεοράσεις που κατόπιν παραγγελίας παίρνουν λογότυπο turbox πχ η πωλούνται με brandnames τα οποία διαχειρίζεται το εργοστάσιο jvc, hitachi, thomson κλπ.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του αναθέτω /επιβλέπω μία εταιρεία να φτιάξει ένα προϊόν αντί για εμένα(Apple) και του πουλάω licence για να χρησιμοποιούν το brand μου.

Στις τηλεοράσεις hitachi / jvc κλπ οι εν λόγω εταιρείες δεν έχουν καμία ανάμιξη και μάλιστα κάποιες δεν έχουν πλέον ούτε καν φυσική παρουσία.

Μιλαμε για κοινές/όμοιες τηλεοράσεις που κατόπιν παραγγελίας παίρνουν λογότυπο turbox πχ η πωλούνται με brandnames τα οποία διαχειρίζεται το εργοστάσιο jvc, hitachi, thomson κλπ.

Επομένως έχουν κοινό "σασσί" και χρησιμοποιούν κοινά ανταλλακτικά στα ίδια μεγέθη;; Ετσι είναι τα πράγματα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...