Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα απο Καλαμάτα. Εδώ και λίγο καιρό (κανα μήνα++) εχει ξεκινήσει η Wind και περναει οπτικές ινες. Τα κουτια στο δρόμο είναι ετοιμα, οι κουλουρες με τα καλώδια έχουν ήδη καλυφθεί στο δρόμο και γενικά φαίνεται πως τελειώνει το πράγμα.Το πότε?δε ξέρω. Η ερώτηση είναι η εξής. Εγώ εχω σύνδεση έως 24. Οταν θα το ενεργοποιήσουν θα φύγω απο τα 8Mb που είμαι τώρα και θα πάω στα 24 ή θα πρέπει να βάλω vdsl για να ξεκολήσω απο τα 8?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα απο Καλαμάτα. Εδώ και λίγο καιρό (κανα μήνα++) εχει ξεκινήσει η Wind και περναει οπτικές ινες. Τα κουτια στο δρόμο είναι ετοιμα, οι κουλουρες με τα καλώδια έχουν ήδη καλυφθεί στο δρόμο και γενικά φαίνεται πως τελειώνει το πράγμα.Το πότε?δε ξέρω. Η ερώτηση είναι η εξής. Εγώ εχω σύνδεση έως 24. Οταν θα το ενεργοποιήσουν θα φύγω απο τα 8Mb που είμαι τώρα και θα πάω στα 24 ή θα πρέπει να βάλω vdsl για να ξεκολήσω απο τα 8?

Αυτό μόνο εφόσον το ενεργοποιήσουν θα δεις που θα 'κλειδώνεις' εσύ, άντε μετά να πάρεις στην υποστήριξη και να μπορούν να σε ανεβάσουν και ελάχιστα ίσως στο προφίλ σου όπως σου έγραψε περιληπτικά{99%..} και από πάνω, άρα εάν δε σε εξυπηρετεί μάλλον θα πρέπει να να πας σε vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...