Προς το περιεχόμενο

Καμερα κινητου η dslr?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας παιδια ειμαι κατοχος samsung galaxy s8 plus πολυ ικανοποιημενος απο την καμερα. Θα ηθελα να ρωτησω εγω ενδιαφερομαι αποκλειστικα και μονο για τη ληψη φωτογραφιων και καλη ποιοτητα φωτογραφιων. Αξιζει να παρω μια καλη dslr κατω απο 400 φυσικα η μα παραμεινω στην καμερα του κινητου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρταται πως οριζεις την καλη ποιοτητα φωτογραφιων και τι απαιτησεις εχεις απο την φωτογραφία σου και τις δυνατότητες ρυθμισεων που σου δινει το κινητο και η φωτογραφική.

 

Το S8 βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες αλλα εχει αρκετούς περιορισμους σε σχεση με μια φωτογραφικη. Απο την αλλη το εχεις παντα μαζι σου οποτε αυτο ειναι μεγαλο αβανταζ.

 

Μια DSLR ειναι μεγαλη και βαρια και θα την εχεις ελαχιστα μαζι σου αλλα εαν θελεις να ασχοληθεις πιο σοβαρά θα σου δώσει πολυ περισσοτερες δυνατότητες και θα σε εξελιξει περισσότερο ως φωτογραφο.

 

Βεβαια σε αυτη την περιπτωση θα προτιμούσα να κοιτάξω κατι σε mirrorless. Πιο ευχρηστες και με παραπλησια ποιοτητα (ειδικα εαν συγκριθουν με το S8).

 

Εαν η φωτογραφια σε ενδιαφερει ως αντικειμενο και θα αφιερωσεις χρονο σε διαβασμα και φωτογραφησεις τοτε μια επιλογη mirrorless/dslr φανταζει λογικη. Εαν ομως ενδιαφερεσαι απλα για να αποθανατιζεις στιγμες τοτε το S8 ειναι αρκετο.

 

Εσυ ξερεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις καποιο προβλημα μηπως; αν ναι μην τα βλεπεις

Μιλας λιγακι ατσαλα... Δεν ειναι οτι δεν γουσταρω να τα βλεπω,αλλα οτι απογορευεται απο τους ορους χρησης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...