FKLDS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ως προωθητική ενέργεια για το φόρουμ malwaretips, το πρόγραμμα adguard προσφέρει δωρεάν ετήσιες premium άδειες, για 1 υπολογιστή και 1 android συσκευή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εδώ και να συμπληρώσετε το mail σας και το captcha, ώστε να λάβετε στο μειλ σας το κλειδί (αν σας γράφει πως ήδη έχει αποσταλεί το κλειδί, δοκιμάστε σε incognito mode). Στη συνέχεια, κατεβάζετε είτε το πρόγραμμα για pc είτε για android, από την ιστοσελίδα της εταιρείας, περνάτε το κλειδί και τέλος (στο μέιλ που θα σας στείλει με το κλειδί έχει οδηγίες για την ενεργοποίηση). Και κάτι τελευταίο: ακόμα και αν έχετε ήδη premium λογαριασμό, μπορείτε να πάρετε και δεύτερο κλειδί με το ίδιο account-mail address. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι τις 19 Ιουλίου. Προσωπικά, το έχω δοκιμάσει και σε pc και σε android. Σε notebook μου φάνηκε βαρύ και το ξήλωσα, σε android όμως είναι αποτελεσματικό και το χρησιμοποιώ. 16
dark_projection Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 τι περισσοτερο προσφερει απο το adaway που ειναι free, community maintained κ open source?
equi1908 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ τον TS, το έβαλα στο s8+ Το μόνο που με αγχωνει είναι η κατανάλωση μοιραίας
ziaba Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 η εφαρμογή είναι χρήσιμη ΜΟΝΌ σε android χωρίς root ... thx ts
imvrios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Είμαι lifetime subscriber σε pc και android. Ίσως το καλύτερο πρόγραμμα που έχω αγοράσει. Κόβει διαφημίσεις από τα πάντα, π.χ. Skype και Spotify. Χωρίς ειδικό configuration για κάποια εφαρμογή. Και δε μπλοκάρει μόνο διαφημίσεις αλλά και πρόσβαση σε σελίδες με malware, phishing κλπ. Πολύ φιλικό είναι και από άποψη resources. Έχει και driver για να μπλοκάρει διαφημίσεις και για τον edge και όλες τις εφαρμογές του windows app store αλλά εκεί ήταν το μοναδικό θέμα που έχω αντιμετωπίσει, μπλοκάρει την πρόσβαση σε κάποιες https σελίδες στον Edge. Τρέξτε κατεβάστε το. Αξίζει. 2
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω τον ts. Τσίμπησα ήδη ενα κωδικό και τον περασα Ξέρουμε αν υπάρχει οριο μεχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί ο κωδικός; (μεχρι 19/7 τρεχει το giveaway, αλλά ενεργοποιηση μεχρι πότε; ) τι περισσοτερο προσφερει απο το adaway που ειναι free, community maintained κ open source? Ενα καλο αρθρο απο το site του adguard. Εχω χρησιμοποιήσει διάφορες λύσεις όπως adaway, dns66, adguarddns και όλα κάνουν δουλειά, αλλά με το adguard premium ειναι (για μενα) η πιο αποτελεσματική all around λύση https://blog.adguard.com/en/adguard-vs-adaway-dns66/ Παλιότερα το adaway έσκιζε και τις διαφημίσεις μεσα στα apps, κάτι που με τον καιρό άρχισε να μειώνεται (το άρθρο παραπάνω λεει και το γιατί). Μετα απο δοκιμές ειχα καταλήξει οτι καλυτερα να βάζω καρφωτές dns που κόβουν malware και διαφημίσεις παρα το adaway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα