orck Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αστον να λεει, αλλοι αυξησανε τις δοσεις απο τα χαπια τους για να τους ηρεμησει απο την ταραχη τους, λενε AMD και δακρυζουν. Ελα flame (ποιος ξερει τι ειναι flame;) 6
mikemar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Παίδες ,εσείς που τους έχετε δοκιμάσει τους ryzen σε τι θερμοκρασία παίζουν?Σκεφτομαι να τσιμπίσω για handmade laptop κ ψάχνω να βρω αν υπάρχουν mini-itx mobo κ σε τι θερμοκρασίες παίζουν....
Agnwstos_X Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαχαχαχα τι μεγεθος ειναι αυτο? Θα παρω 5-6 για σουβερ...
georgebou21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 <<ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΕΕ???>> ηθελα ετσι απο απλο ενδιαφερων να εκφρασω την απορια μου που ειναι ολοι εκεινοι ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ που λεγανε με την AMD δεν θες καλοριφερ για τον χειμωνα και αλλα τετοια χιουμοριστικα...πιστευω οτι το 2017 ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες απο αποψη τεχνολογιας και οχι απο τηςν επισημη αγαπημενη αλλα απο το UNDERDOG...κατοχος Ryzen 7 1700 8/16 και εχω χασει τα λογικα μου ...και πρωην κατοχος πολλων 4/8 ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δεν μπορω να περιγραψω την δυναμη αυτου του ΘΥΡΙΟΥ ΤΩΝ 300εΕ αλλα με 1000 $ 16/32 64 λεηνσ.... ενταξει ....μας ΛΟΛΑΝΕ.... ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΚΕΡΔΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΣΑΚΗΔΕς Τον ίδιο επεξεργαστή έχουμε. Σπέρνει λέμε. 2
Angelcrow Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Άντε να ανακοινώσουν τιμολόγηση στους epyc να πέσουν τα σαλόνια!
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Άρχισε η AMD να ανοίγει τα χαρτιά της ! Η INTEL έχει χάσει την μπάλα ...
Damachi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω ακομα Fx εχω και με καλυπτει μια χαρά :-P 4
Apoll Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Άντε να ανακοινώσουν τιμολόγηση στους epyc να πέσουν τα σαλόνια! To έχουν κάνει ήδη
afterhours Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγω ακομα Fx εχω και με καλυπτει μια χαρά :-P FX 8320 εργαλειο...αλλα πλησιαζει η ωρα για τον Ryzen 1600 3
HotShot84 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ξαφνικα πρεπει να εχει Ryzen με 6 πυρηνες ο πιτσιρικας 13 χρονων? Τι θα κανει? Θα ανοιξει 60 tabs youtube και ταυτοχρονα θα παιζει online; ας παρει εναν g4560 με h110 και μια χαρα του ειναι. Τωρα οι αλλοι που πεταγονται και λενε αντε να δουμε ανταγωνισμο για τους 16πυρηνους ειναι σαν αυτους που βλεπουν Ferrari vs Lamborghini (απλα θα βλεπουν και θα διαβαζουν) αυτοι ειναι για servers οι επεξεργαστες. 1
BadIronTree Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ξαφνικα πρεπει να εχει Ryzen με 6 πυρηνες ο πιτσιρικας 13 χρονων? Τι θα κανει? Θα ανοιξει 60 tabs youtube και ταυτοχρονα θα παιζει online; ας παρει εναν g4560 με h110 και μια χαρα του ειναι. Τωρα οι αλλοι που πεταγονται και λενε αντε να δουμε ανταγωνισμο για τους 16πυρηνους ειναι σαν αυτους που βλεπουν Ferrari vs Lamborghini (απλα θα βλεπουν και θα διαβαζουν) αυτοι ειναι για servers οι επεξεργαστες. κάτσε εσύ με 2 cores εγώ είχα i7 920 (4 core 8 threads) 9 χρόνια και με την Intel μονοπώλιο θα ήμασταν ακόμα σε single core 1
QuadDamage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν ανάγκη απο τόσους πυρήνες.Όσοι έχετε i5 i7 συγκρατηθείτε και λυπηθείτε τα λεφτά σας.Ειδικά οι gamers σκεφτείτε ούτε η 1080ti δεν "σκάει" έναν τετραπύρηνο i7.Όταν βγούν εφαρμογές και παιχνίδια που θα απαιτούν πολλούς πυρήνες τότε θα αναβαθμίσουμε όλοι μαζί together. 1
georgepppo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δεν περνω χαπια αγαπητε ...οταν ειμαι στα ζορικα μου κολλαω 3 χαρτακια και ειμαι κυριος....... εαν βρησκεις λιγο εντονο τον λογο μου ειναι γιατι η οικονομικη δυνατοτητα μεχρι περσυ σιγουρα δεν μου επετρεπε να αγορασω αλλα ουτε καν να φανταστω κατι τοσο καλο και σε τοσο καλη τιμη απο την ιντελ που μονοπολουσε την αγορα ...τωρα εαν σου λεει ενας ενηλικας που δουλευει και βγαζει καταλαβαινεις τι γινεται στα πιο κατω στρωματα δηλαδη στην πιριτσιρικαρια 13-16 και τους εφηβους απο 16-20 που ειναι το μελλον αυτης της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ...τωρα εσυ εαν πιστευεις οτι ειχαν πολλες επιλογες στο μπατζετ που ειχαν τοσα χρονια με την ιντελ να ειναι μονοπωλιο ...δεν θα κατσω να σου αλλαξω την αποψη σου απλα την σεβομαι οπως και εσυ θα πρεπει να σεβεσαι την δικη μου ---------------------------------------------------- ενας φιλος ρωταει πανω ποτε θα βγουν σε λαπτοπ νομιζω ειναι προγραματισμενο συντομα ,καπου διαβασα οτι τον αυγουστο ..νομιζω και θα βγει και σειρα απο την ασους και αλλους ...για τσεκαρε εδω για περισσοτερες πληροφοριες https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-GL702ZC/ έχεις μείνει πίσω,τώρα βγάζουνε μεγάλα χαρτάκια δεν χρειάζεται να τα κολάς εντάξει ρε φίλε ενθουσιάστηκες με την amd αλλά ήρεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα