voltmod Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μπορεί η AMD να μην αποκάλυψε και πολλές λεπτομέρειες για τον 16πύρηνο Ryzen Threadripper όταν πρωτοανακοινώθηκε τον περασμένο Μάϊο ωστόσο μόλις πρόσφατα έκανε γνωστές πολλές περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης και της τιμής του. Ο επεξεργαστής, που επισήμως είναι γνωστός με την ονομασία Threadripper 1950X στοιχίζει $999. Το base clock χρονίζεται στα 3,4GHz και το boost clock στα 4,0GHz. Όμως το συγκεκριμένο chip δεν είναι το μοναδικό που οι περισσότερο ενθουσιώδεις χρήστες θα βάλουν στόχο, υπάρχει και ο 12πύρηνος Threadripper 1920Χ στα $799. Ο 16πύρηνος Threadripper 1950X είναι αναμφισβήτητα ο ισχυρότερος επεξεργαστής της AMD, ωστόσο της Intel, και αναφερόμαστε στον Core i9-7980XE (Extreme Edition) έχει δύο πυρήνες περισσότερους (18-core) αλλά κοστίζει και τα διπλάσια χρήματα ($1999). Η αντίστοιχη επίσης 16πυρηνη έκδοση του Core i9, το μοντέλο Core i9-7960X στοιχίζει $1799, που είναι αρκετά περισσότερα επίσης. Πέρα από τα high-end μοντέλα της, η AMD έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες και για τα επερχόμενα chips της, Ryzen 3. Και τα δύο μοντέλα θα είναι quad-core/ quad-threaded και θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen με το μοντέλο Ryzen 3 1300X να διαθέτει συχνότητα λειτουργίας μεταξύ 3,5GHz και 3,7GHz ενώ ο Ryzen 3 1200 μεταξύ 3,1GHz και 3,4GHz. Site: Engadget Site: Videocardz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 6 more cores στα ίδια λεφτά με τον 10core της Intel Επιτέλους ανταγωνισμός & 64 PCIe lanes σε όλα τα μοντέλα Και R3 quad core κάτω από 150 Euros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosbuster Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν με εντυπωσιάζει η συχνότητα με 16 πυρήνες η με απογοητεύει το ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω με τους 6/8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα 4 φαίνεται να τερματίζει, είναι θέμα αρχιτεκτονικής; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelegr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Popcorn anyone? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagio11p Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν με εντυπωσιάζει η συχνότητα με 16 πυρήνες η με απογοητεύει το ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω με τους 6/8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα 4 φαίνεται να τερματίζει, είναι θέμα αρχιτεκτονικής; Ναι και Global Foundries, enough said... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν με εντυπωσιάζει η συχνότητα με 16 πυρήνες η με απογοητεύει το ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω με τους 6/8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα 4 φαίνεται να τερματίζει, είναι θέμα αρχιτεκτονικής; Αν τερματίσει τα Ghz από τώρα, στο revision τι θα κάνει; Επίσης ΟΚ θες πάνω απο 4Ghz. πως θα στα φέρει στα watt που επιβάλλεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Για τα σχόλια ήρθα, μη μου δίνετε σημασία. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Θέλω να δω benchmark μεταξύ Ryzen 7 1800x vs Core i7 6800k και Core i7 6900k. Γιατί η μεγάλη μάχη στην αγορά θα δοθεί εκεί στο 500άρικο. Λίγοι είναι αυτοί που θα επενδύσουν 1000άρικο στον επεξεργαστή. Στα 500 όμως υπάρχουν πολλοί που θα επενδύσουν εάν οι επιδόσεις του Ryzen 7 είναι κατά πολύ ανώτερες των αντίστοιxων τιμολογιακά προτάσεων της Intel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras8234 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Παιδιά είναι άκυρο το ξέρω το σχόλιο μου αλλά δεν πειράζει.. Ασχολούμε με τους υπολογιστές από το 1997 κι είναι και το αντικείμενο όπου έχω σπουδάσει εν ολίγης. Από μικρό παιδί ήμουνα AMD fanboy που λένε.. Τα τελευταία χρόνια όμως αναγκαστικά είχα πάει σε Intel. Πρόσφατα αγόραζα τον 6πύρηνο Ryzen 5 1600 κι έχω μείνει το λιγότερο εντυπωσιασμένος για αυτά που προσφέρει σε τόσο χαμηλή τιμή. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά ασχολούμαι με την μουσική παραγωγή και επεξεργασία που εκεί βλέπω την δύναμη του σε σχέση με έναν i7. Δεν θα πω ότι η νέας γεννιάς επεξεργαστές της είναι καλύτεροι σε σχέση με τους Intel αλλά αντικειμενικά αν το δούμε στα χρήματα που προσφέρει τα προϊόντα της είναι ότι καλύτερο. Τώρα για τους Threadripper δεν έχω άποψη αλλά φαντάζομαι θα ισχύει ότι και στην mainstream κατηγορία. Δηλάδη πολύ καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης έναντι του ανταγωνιστή. Αυτά από μενα. Φιλικά 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Mobile series θα ανακοινώσει κάποια στιγμή να δούμε και στα laptop άσπρη μέρα;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 <<ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΕΕ???>> ηθελα ετσι απο απλο ενδιαφερων να εκφρασω την απορια μου που ειναι ολοι εκεινοι ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ που λεγανε με την AMD δεν θες καλοριφερ για τον χειμωνα και αλλα τετοια χιουμοριστικα...πιστευω οτι το 2017 ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες απο αποψη τεχνολογιας και οχι απο τηςν επισημη αγαπημενη αλλα απο το UNDERDOG...κατοχος Ryzen 7 1700 8/16 και εχω χασει τα λογικα μου ...και πρωην κατοχος πολλων 4/8 ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δεν μπορω να περιγραψω την δυναμη αυτου του ΘΥΡΙΟΥ ΤΩΝ 300εΕ αλλα με 1000 $ 16/32 64 λεηνσ.... ενταξει ....μας ΛΟΛΑΝΕ.... ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΚΕΡΔΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΣΑΚΗΔΕς 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση JohNickZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 <<ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΕΕ???>> ηθελα ετσι απο απλο ενδιαφερων να εκφρασω την απορια μου που ειναι ολοι εκεινοι ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ που λεγανε με την AMD δεν θες καλοριφερ για τον χειμωνα και αλλα τετοια χιουμοριστικα...πιστευω οτι το 2017 ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες απο αποψη τεχνολογιας και οχι απο τηςν επισημη αγαπημενη αλλα απο το UNDERDOG...κατοχος Ryzen 7 1700 8/16 και εχω χασει τα λογικα μου ...και πρωην κατοχος πολλων 4/8 ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δεν μπορω να περιγραψω την δυναμη αυτου του ΘΥΡΙΟΥ ΤΩΝ 300εΕ αλλα με 1000 $ 16/32 64 λεηνσ.... ενταξει ....μας ΛΟΛΑΝΕ.... ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΚΕΡΔΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΣΑΚΗΔΕς Φιλαρακο μου ηρεμησε, πηρες τα χαπια σου σημερα? 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 <<ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΕΕ???>> ηθελα ετσι απο απλο ενδιαφερων να εκφρασω την απορια μου που ειναι ολοι εκεινοι ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ που λεγανε με την AMD δεν θες καλοριφερ για τον χειμωνα και αλλα τετοια χιουμοριστικα...πιστευω οτι το 2017 ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες απο αποψη τεχνολογιας και οχι απο τηςν επισημη αγαπημενη αλλα απο το UNDERDOG...κατοχος Ryzen 7 1700 8/16 και εχω χασει τα λογικα μου ...και πρωην κατοχος πολλων 4/8 ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δεν μπορω να περιγραψω την δυναμη αυτου του ΘΥΡΙΟΥ ΤΩΝ 300εΕ αλλα με 1000 $ 16/32 64 λεηνσ.... ενταξει ....μας ΛΟΛΑΝΕ.... ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟς ΚΑΙ ΚΕΡΔΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΣΑΚΗΔΕς Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου δεν το ξερεις? Αυτα λενε συνεχως και δεν βλεπουν τα πραγματ οπως ειναι, εγω βεβαια ειμαι προηγουμενη σειρα fx και εννοειται ειμαι καταευχαριστημενος που δεν πηγα σε intel, η αγορα κλεινει προς το μερος της amd και θα συνεχισει ως το τελος της χρονιας, Οσο περι καλοριφερ απλα αλλαζεις ψυκτρα η βαζεις υδροψυξη και εισαι πενα. Αυτα απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 οι περισσοτεροι χρειαζονται εναν R3 η ενα apu k για αυτα δεν εχουμε ιδεα ποτε κυκλοφορουν η τιμες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Φιλαρακο μου ηρεμησε, πηρες τα χαπια σου σημερα? δεν περνω χαπια αγαπητε ...οταν ειμαι στα ζορικα μου κολλαω 3 χαρτακια και ειμαι κυριος....... εαν βρησκεις λιγο εντονο τον λογο μου ειναι γιατι η οικονομικη δυνατοτητα μεχρι περσυ σιγουρα δεν μου επετρεπε να αγορασω αλλα ουτε καν να φανταστω κατι τοσο καλο και σε τοσο καλη τιμη απο την ιντελ που μονοπολουσε την αγορα ...τωρα εαν σου λεει ενας ενηλικας που δουλευει και βγαζει καταλαβαινεις τι γινεται στα πιο κατω στρωματα δηλαδη στην πιριτσιρικαρια 13-16 και τους εφηβους απο 16-20 που ειναι το μελλον αυτης της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ...τωρα εσυ εαν πιστευεις οτι ειχαν πολλες επιλογες στο μπατζετ που ειχαν τοσα χρονια με την ιντελ να ειναι μονοπωλιο ...δεν θα κατσω να σου αλλαξω την αποψη σου απλα την σεβομαι οπως και εσυ θα πρεπει να σεβεσαι την δικη μου ---------------------------------------------------- ενας φιλος ρωταει πανω ποτε θα βγουν σε λαπτοπ νομιζω ειναι προγραματισμενο συντομα ,καπου διαβασα οτι τον αυγουστο ..νομιζω και θα βγει και σειρα απο την ασους και αλλους ...για τσεκαρε εδω για περισσοτερες πληροφοριες https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-GL702ZC/ 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα