orestis202 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 βοήθεια έχω ένα πρόβλημα με το pc μου οπότε το ανηγό είναι σαν να έχω κάνει format δηλαδή έχω χάσει όλα τα δεδομένα,τουσ λογαριαζμούς μου παρακαλώ βοήθεια το κάνει εδώ και 4 μέρες
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τι windows??? έχεις εγκατεστημένα είναι σταθερό ή laptop και πλέον μπαίνει και βλέπεις επιφάνεια εργασίας??
orestis202 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 έχω windows 7 ultimate είναι σταθερό και ναι όταν μπαίνω μου δίχνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας
giorgos_di Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Κάτι παρόμοιο είχα πάθει μια φορά με τα windows vista, έκανα επαναφορά συστήματος σε μια προηγούμενη κατάσταση και είχε λειτουργήσει.
orestis202 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 πως μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό γιατί δεν ξέρω καλά από pc
thanidee Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εκτός από αυτά που αναφέρεις ότι χάνεις κάθε φορά που ανοίγεις το pc σου χάνονται και η ημερομηνία και η ώρα;
giorgos_di Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 πως μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό γιατί δεν ξέρω καλά από pc Δεν εγγυώμαι ότι αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Δοκίμασε να γράψεις στην έναρξη Επαναφορά Συστήματος, δες κι αυτόν τον οδηγό https://www.pcsteps.gr. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 έχω windows 7 ultimate είναι σταθερό και ναι όταν μπαίνω μου δίχνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε δες σε αυτή τη διαδρομή C:\Users εφόσον βλέπεις επιφάνεια εργασίας ποιους λογαριασμούς έχει κρατήσει για να πάρεις τα αρχεία που δε θέλεις να χάσεις , και μετά δοκιμάζεις όποια λύση σου κάνει για να το επαναφέρει εάν γίνεται.
orestis202 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 και κάτι άλλο είναι ότι όταν το έκανε αυτό μου έδηξε μήνημα ότι τα windows έκαναν update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα