Προς το περιεχόμενο

Nikon Coolpix L340

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα μιας φωτογραφικης μηχανης καθαρα για αρχαρια χρηση οπως για φωτογραφιες σε διακοπες!θελω απλα να βγαζει αρκετα καλυτερα απο ενα καλο κινητο!

Nikon Coolpix L340

Εχω αυτην στο μυαλο μου τι λετε?μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρω αλλα αν εβρισκα κατι εξισου καλο δεν θα με χαλαγε να εδινα λιγοτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή θα ανέβεις λίγο σε χρήματα ή θα κοιτάξεις σε μεταχειρισμένο ή θα πάρεις ένα καλό κινητό (αν δεν έχεις) ώστε να γλιτώσεις από το να την κουβαλάς χωρίς λόγο.

Αυτά μέχρι να σου απαντήσουν οι πιο έμπειροι. Απλά στα γράφω μόνο και μόνο να σε προλάβω αν βιάζεσαι, μην κάνεις καμιά τρέλα και πάρεις την l340 ή κάποια παρόμοια.

Εγώ εννοούσα να ανέβεις πάνω από τα 200 γιατί νόμιζα ότι στα 200 είμασταν ήδη, αλλά τώρα παρατήρησα ότι η κάμερα που λες είναι στα 150.

Τα παραπάνω λοιπόν που σου είπα αφορούσαν τα 200 ευρώ και να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο σε αυτά ή κάτι καινούριο σε μεγαλύτερο budget (πχ 300 - 350).

Καλυτερα απο ενα καλο κινητο δεν θα βγαζει. Μονο παραπανω zoom θα εχεις και μαλιστα με αρκετα παραπανω ογκο. Εαν αυτο ειναι το ζητουμενο, τοτε εχει νοημα μια αγοραπ. Μπορεις να βρεις βεβαια μια πιο compactμε zoom οπως πχ η Sony WX350 που εχει zoom και αντιστοιχη απόδοση (θα την προτιμουσα).

Canon SX620

Sony WX350

Δεν θα εχεις καλυτερη ποιοτητα απο καλο κινητο αλλα θα εχεις zoom και ισως μισο κλικ καλυτερες φωτο σε λιγο πιο δυσκολες συνθηκες.

Τουλαχιστον ειναι compact και ευκολα τις εχεις μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείς nikon b500. 250 έχει καινούρια, δεν αξίζει.

Για μένα, άσε όλες αυτές τις χωρίς λόγο μεγάλες μηχανές.

Ψάξε το λίγες μέρες, διάβασε διάφορα και αφού κοιτάς και για μεταχειρισμένες λοιπόν, εως 200 βρίσκεις μια χαρά mirrorless.

Επεξ/σία από stratigos24

Δεν μου αρεσει η σειρα Βxxx της Nikon (προσωπικη αποψη) ενω δεν σου προσφερει κατι παραπανω απο τις αλλες που ανεφερα και ειναι και ιδιαιτερα μεγαλος φακος της σε διαστασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...