shreder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 shreder μαλλον δεν εχεις διαβασει ολο το νημα,για αυτο κανεις παραθεση στον καθενα. χαλαρωσε λιγο. ο αλλος ειχε τρελαθει και ηθελε αποζημιωσεις για μια τυροπιτα που δεν εφαγε καν. που να την ετρωγε πως θα εκανε. Εσύ μίλησες για αποζημίωση όχι ο topic starter ούτε έιχε τρελαθεί ούτε τίποτα και για αποζημίωση δεν μίλησε ποτέ στο ξαναλέω αυτό. Άνθρωποι είναι όχι ρομπότ και εσύ να δουλεύες μια στο τόσο μπορεί να σου ξεφεύγε ένα Απλά παντο πίσω και πάρε κάτι άλλο Μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε κατάστημα Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα θα πρέπει να γίνονται συχνά έλεγχοι για να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά.
shreder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν κατάλαβα φίλε μου εσένα ποιό είναι το προβλημά σου;Εμείς εδώ απλά συζητάμε.
Irene.j Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Με πήραν τηλέφωνο, με πήρε η υπεύθυνη του καταστήματος να τα πάω πίσω κλπ. Δεν πρόκειται να τα πάω πίσω φυσικά, Αλλά δεν θα πατήσω ποτέ ξανά, αυτο αρκεί για τιμωρία. Τιμωρια? Μαυρες πλερεζες θα κατεβασει ο Μασουτης. Παντως καταγγελια χωρις επιστροφη-αποδειξη περισσοτερο θα μοιαζει με τηλεφωνικη φαρσα! Ελα πες..εφαγες την τυροπιτα! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν κατάλαβα φίλε μου εσένα ποιό είναι το προβλημά σου;Εμείς εδώ απλά συζητάμε. Πήγαινε να πάρεις λίγο αέρα. Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα που θεωρεί ο άλλος οτι το θέμα ξεχείλωσε; Με δική σου θέληση γράφεις, αν δεν γουστάρεις τότε μην γράφεις άλλο. Με πήραν τηλέφωνο, με πήρε η υπεύθυνη του καταστήματος να τα πάω πίσω κλπ. Δεν πρόκειται να τα πάω πίσω φυσικά, Αλλά δεν θα πατήσω ποτέ ξανά, αυτο αρκεί για τιμωρία. Πήγαινέ τα πίσω και ζήτα να σου δώσουνε άλλα, τζάμπα θα ξοδέψεις τον χρόνο σου και τα λεφτά σου με καταγγελίες. Να πάρεις λεφτά δεν παίζει, στην χειρότερη των χειρότερων θα πληρώσει το μαγαζί πρόστιμο προς το κράτος και οχι ιδιαίτερα μεγάλο. 2
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν κατάλαβα φίλε μου εσένα ποιό είναι το προβλημά σου;Εμείς εδώ απλά συζητάμε. Εσύ καταλαβαίνεις τι συζητάς;
zafitolis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Επειδή δουλευω σε σούπερ μάρκετ και συγκεκριμενα στα ψυγεία να ξέρεις ότι αν πας να τους πεις βρήκα το ληγμένο αυτό ο υπάλληλος θα την πληρώσει που έκανε τον έλεγχο και του ξέφυγε
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αν και o ts όντως πουθενά δεν έθεσε θέμα αποζημίωσης (τουλάχιστον ξεκάθαρα) όταν του είπαν "φέρτα πίσω" μας είπε ότι "δεν πρόκειται". Δηλαδή όταν ξεκίνησε την βαβούρα ποιο ήταν το ζητούμενο; Να μιλήσει με τον Μασούτη τον ίδιο και χαλάστηκε που μίλησε με "κατώτερη"; Να πάνε από τον Μασούτη να τα παραλάβουν; Αναμενόμενη αντίδραση είναι το "συγνώμη για το λάθος, δώσε μου πίσω το ληγμένο να στο αντικαταστήσω". Μόνη περίπτωση να "στραβώσει" κανείς με κάτι τέτοιο θα ήταν αν περίμενε πιο "έμπρακτη" συγνώμη
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 παντως απο εκει που ψωνίζω εγω αν βρεις ληγμένο σου δίνουν δυο ιδια δωρεαν ΑΛΛΑ μεσα στο καταστημα... Το εχω κανει μια φορα με κατι γιαουρτια και οντως πηρα δυο, τωρα για τους υπαλληλους τι να πω, και εγω αν κανω λαθος θα με κραξουν... δεν ειναι κακο να υπαρχει αισθημα ευθυνης οτι και αν κανει κανεις, ειτε γιατρός ειτε γιαουρτοελεγκτης στα ψυγεια! 2
omghi2u Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν το λες και λαθάκι 2 μήνες ληγμένο προϊόν... 2
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 που ξεκινησε το θεμα και που εφτασε παλι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις