Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μασούτης δεν έχει φήμη καλού εργοδότη; 

Για το άλλο που γράφτηκε ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη του καταστήματος να ελέγχει τις ημερομηνίες, νομίζω δεν είναι ακριβώς. Αν δεν ήταν ληγμένο αλλά έληγε σε 1-2 μέρες πχ δεν θα έπρεπε να το κοιτάξουμε εφόσον εμείς δεν το θέλαμε για άμεση κατανάλωση;  

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο, με πήρε η υπεύθυνη του καταστήματος να τα πάω πίσω κλπ. Δεν πρόκειται να τα πάω πίσω φυσικά, Αλλά δεν θα πατήσω ποτέ ξανά, αυτο αρκεί για τιμωρία.

Δημοσ.

Ο Μασούτης δεν έχει φήμη καλού εργοδότη; 

ναι, λενε οτι ειναι καλοπληρωτης και εχει ικανοποιημενους υπαλληλους. αυτο που γραφει παντως ο ts οτι εριξαν στον ιδιο το φταιξιμο δεν στεκει

• Like 1
Δημοσ.

Καταγγελιες και αποζημειωσεις διαβαζω.....  :shock:  Για ενα ληγμενο προιον... 

Παλαιοτερα ειχα παρει απο ενα S/M εδω, μια Apple Pie, ειδα φυσικα expire date πριν την αγορασω και ηταν οκ. (+4 months) 

Οταν ηρθε η ωρα να την ψησω, παρατηρησα στο κατω μερος οτι ειχε γινει πρασινη σε 2 σημεια  :eek:

Την βαζω ξανα στο κουτι της, πηγαινω στο S/M, ερχεται ο supervisor, ''Sorry for the inconvenience'',  του δινω τα στοιχεια μου, μου δινει ενα coupon $15 για αγορες, και τελος.

Μετα απο 3 ημερες μου ερχεται email απο την εταιρια που εχει τις εν λογω apple pies, και μου δινουν $20 voucher για οτι  προιον της εταιριας τους θελω.

Ουτε φωνες, ουτε τηλεφωνα,ουτε καταγγελιες.

ps: το κοστος της εν λογω apple pie ηταν $6.50

Δημοσ.

Καταγγελιες και αποζημειωσεις διαβαζω..... :shock: Για ενα ληγμενο προιον...

Παλαιοτερα ειχα παρει απο ενα S/M εδω, μια Apple Pie, ειδα φυσικα expire date πριν την αγορασω και ηταν οκ. (+4 months)

Οταν ηρθε η ωρα να την ψησω, παρατηρησα στο κατω μερος οτι ειχε γινει πρασινη σε 2 σημεια :eek:

Την βαζω ξανα στο κουτι της, πηγαινω στο S/M, ερχεται ο supervisor, ''Sorry for the inconvenience'', του δινω τα στοιχεια μου, μου δινει ενα coupon $15 για αγορες, και τελος.

Μετα απο 3 ημερες μου ερχεται email απο την εταιρια που εχει τις εν λογω apple pies, και μου δινουν $20 voucher για οτι προιον της εταιριας τους θελω.

Μόνο καταγγελία, το προϊόν θα το πετάξω χεστηκα κιόλας.

Δημοσ.

Καταγγελιες και αποζημειωσεις διαβαζω.....  :shock:  Για ενα ληγμενο προιον... 

Οταν ηρθε η ωρα να την ψησω, παρατηρησα στο κατω μερος οτι ειχε γινει πρασινη σε 2 σημεια  :eek:

Την βαζω ξανα στο κουτι της, πηγαινω στο S/M, ερχεται ο supervisor, ''Sorry for the inconvenience'',  του δινω τα στοιχεια μου, μου δινει ενα coupon $15 για αγορες, και τελος.

Μετα απο 3 ημερες μου ερχεται email απο την εταιρια που εχει τις εν λογω apple pies, και μου δινουν $20 voucher για οτι  προιον της εταιριας τους θελω.

Έλα εντάξει καταλάβαμε πως έκανες λεφτά...:P :-D

• Like 2
Δημοσ.

ναι, λενε οτι ειναι καλοπληρωτης και εχει ικανοποιημενους υπαλληλους. αυτο που γραφει παντως ο ts οτι εριξαν στον ιδιο το φταιξιμο δεν στεκει

Πιο πολύ γιαυτό ήθελα να το μάθουν τα κεντρικά οι υπάλληλοι είναι απαράδεκτοι εκεί μέσα,ειδικά στα ψυγεία.

Δημοσ.

Έλα εντάξει καταλάβαμε πως έκανες λεφτά... :P :-D

Με τις apple pies και τα ληγμενα προιοντα φυσικα.... :P :) 

• Like 2
Δημοσ.

Έλα εντάξει καταλάβαμε πως έκανες λεφτά... :P :-D

Δεν ύπαρχει περίπτωση να μιλήσεις σοβαρά εσύ έτσι;

Με τις apple pies και τα ληγμενα προιοντα φυσικα.... :P :)

Έντάξει αρχίσαμε τώρα τις χαζομάρες.Έλεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Όσα μηνύματα έγραψα στο θέμα σοβαρά τα έγραψα. Απλά σε αυτό έκανα μια πλάκα στον unabomber :)

• Like 1
Δημοσ.

Άσε μας ρε μάστορα που μπήκες στο insomnia για να κάνεις σοβαρή συζήτηση.

Ο άλλος θέλει να πάρει κάνα εκατομμύριο αποζημίωση γιατί πήρε ληγμένη τυρόπιτα κι εσύ εδώ και 10 μηνύματα μας λες για σοβαρή συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Άσε μας ρε μάστορα που μπήκες στο insomnia για να κάνεις σοβαρή συζήτηση.

Ο άλλος θέλει να πάρει κάνα εκατομμύριο αποζημίωση γιατί πήρε ληγμένη τυρόπιτα κι εσύ εδώ και 10 μηνύματα μας λες για σοβαρή συζήτηση.

Εσείς μιλήσατε για αποζημίωση  και όχι ο topic starter ξαναδιάβασε το topic από την αρχή και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Δημοσ.

Εάν εσύ αυτό κατάλαβες από το post μου, μάλλον και εσύ δεν τα έχει σώας τας φρένας σου.

Αντε εσύ να βάζεις την ζωή σου στα κούλα του καθενός, είτε στον δρόμο είτε οπουδήποτε.

Προφανώς και ο υπάλληλος έπρεπε να κάνει την δουλειά του. Προφανώς και δεν έπρεπε να είναι οι τυρόπιτες στον καταψύκτη. Προφανώς και δεν έπρεπε να πουληθούν. Και τι σημαίνει αυτό? Ότι επειδή ο άλλος έκανε λάθος\ δεν έκανε την δουλειά του, του δίνω την ζωή μου στα χερια του και παο με τον σταυρο στο χέρι? Είναι υποχρέωση του καταναλωτή να κοιτάει τι αγοράζει, όχι ως προς τρίτους, αλλα ως προς τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του. Τώρα για το εάν με πιστεύεις η όχι, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου.

Φίλε μου  δίκιο έχεις σε αυτό που λες στο τέλος κάτω κάτω.Τώρα όντως πιστεύω ότι έχεις θέμα διότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Δημοσ.

shreder μαλλον δεν εχεις διαβασει ολο το νημα,για αυτο κανεις παραθεση στον καθενα.

χαλαρωσε λιγο.

ο αλλος ειχε τρελαθει και ηθελε αποζημιωσεις για μια τυροπιτα που δεν εφαγε καν.

που να την ετρωγε πως θα εκανε.

Δημοσ.

Άνθρωποι είναι όχι ρομπότ και εσύ να δουλεύες μια στο τόσο μπορεί να σου ξεφεύγε ένα

Απλά παντο πίσω και πάρε κάτι άλλο

Μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε κατάστημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...