unforgiven Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δύο μήνες παρά πάνω σε προϊόν που λήγει σε 24 μήνες δεν είναι κάτι το επικίνδυνο. Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην θέλεις να το καταναλώσεις, όπως είναι και το σωστό. Αλλά κέρδος δεν θα βγάλεις, πολύ απλά γιατί δεν ζημιώθηκες έστω και στο παραμικρό. Και μια, απαραίτητη, σημείωση: Η ημερομηνία λήξεως ισχύει αν το προϊόν δεν ανοιχτεί. Πχ, λουκάνικα σε συσκευασία κενού κρατάνε μήνες. Αν ανοιχθεί, κρατάνε μόνο δύο μέρες στο ψυγείο.
top904 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εχω εμπειρια απο μασουτη στα ψυγεια .Για να δουλευουν ολα σωστα πρεπει να εχουν 2 ατομα και οχι 1. Και τα απογευματα αυτος ο ενας εχει και το κρεωπολειο και το μαναβικο συν που πρεπει να ανεφοδιαζει τα ψυγεια να βγαζει παραγγελιες και να κοβει για 360 ευρω . Και να κανεις κανα delivery στο κλεισιμο. 1
tsioulak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οπως ειπαν και πολλοι αλλοι χαλαρωσε, εγινε ενα λαθος, εχεις και την αποδειξη, ολα καλα, τα πας πισω, σου δινουν τα λεφτα πισω και ολα καλα. Τωρα για τα αλλα που λες... πως να στο πω.... εδω δεν ειμαστε μ@λ@κες σαν τους κατοικους ουσα και δεν κανουμε τετοια.
opera Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Γιατί γίνεται θέμα και δράμα κάτι τέτοιο δε μπορώ να το καταλάβω. Όταν βρίσκω κάποιο ληγμένο ή αλλοιωμένο προϊόν χωρίς φασαρία και διακριτικά ενημερώνω κάποιον υπάλληλο και τελειώνει το θέμα,ακόμη και αν το έχω αγοράσει και το ανακαλύψω στο σπίτι. Άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη. 3
esem Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οπως ειπαν και πολλοι αλλοι χαλαρωσε, εγινε ενα λαθος, εχεις και την αποδειξη, ολα καλα, τα πας πισω, σου δινουν τα λεφτα πισω και ολα καλα. Τωρα για τα αλλα που λες... πως να στο πω.... εδω δεν ειμαστε μ@λ@κες σαν τους κατοικους ουσα και δεν κανουμε τετοια. χαχα, ουσα ειναι το usa στα αγγληνικα?
drade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εκει οντως ομως παιρνουν λεφτα,ετσι λειτουργουν. στο ελλαδισταν θα του δωσουν απλα καμια τυροπιτα. Δεν κατάλαβα αν τελικά συμφωνείς ή διαφωνείς με την νοοτροπία αυτή ή απλά έχεις σκοπό να μειώνεις την Ελλάδα.
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγώ θα συμφωνούσα με αυτό που γίνεται στο USA γιατί απλά θα ήταν το τέλος της ασυδοσίας και της ανομίας στην Ελλάδα ΑΑΑΑΝΝΝ λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο το δικαστικό σύστημα με σύστημα ενόρκων κτλ. Αν ο άλλος έτρεμε το λουκέτα και τα πρόστιμα και ήξερε ότι οι έλεγχοι τσεκουρώνουν κ έχουν μηδενική ανοχή, δε θα ρισκάριζε.
shreder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ξέρω εγώ; Κατάστημα είναι με εκατοντάδες προϊόντα και έτυχε να γίνει ένα λάθος. Εσύ γιατί δεν διαβάζεις τις ημερομηνίες λήξης; Πρώτον είναι ευθύνη του υπαλλήλου να ελέγχει τα προϊόντα που έιναι στο ράφι αν έχουνε λήξει και να τα αποσύρει και όχι ευθύνη του καταναλωτή να ελέγχει την ημερομηνία λήξεως σε ότι αγοράζει. Δεύτερον δεν έγινε ένα λάθος έγινε ένα σοβαρό λάθος το οποίο θα μπορούσε άνετα να έχει στείλει κάποιον στο νοσοκομείο αν ο ts δεν έβλεπε έστω και στο σπίτι του ότι οι τυρόπιτες είχαν λήξει και μάλιστα δύο μήνες πριν όπως φαίνεται και από την φωτογραφία πράγμα που σημαίνει ότι ο υπάλληλος που κοιτάζει τα ψυγεία απλά δεν το έκανε άρα λοιπόν υπάρχει σίγουρα ευθύνη και του Μασούτη γιατί το προσωπικό που έχει δεν επάρκεί για να στηριχθεί και να δουλέψει σωστά ένα super market θέλει τουλάχιστον τους διπλάσιους υπαλλήλους. Αγορίνα δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά, προσπαθείς να βγάλεις λεφτά από το τίποτα, δεν θα σου γίνει τζάμπα το συζητάς. Έπρεπε να κοιτάξεις τις ημερομηνίες, φυσικά είναι δουλειά αυτών που δουλεύουν εκεί αλλά όπως είπα το κατάστημα έχει εκατοντάδες προϊόντα και τέτοια λάθη είναι συνηθισμένα. Το πας πίσω, παίρνεις τα λεφτά σου και τελειώνει εκεί το πράγμα. Επίσης, αφού όπως λες σου έχουν δώσει και άλλες φορές χαλασμένα πράγματα σταματάς να ψωνίζεις από εκεί. Δεν προσπαθεί να βγάλει λεφτά το δίκιο του θέλει να βρεί απορώ πως το συμπεράνατε αυτό και εσύ και οι άλλοι έλεος δηλαδή μου φαίνεται πως προσπαθείτε να κλείσετε άλλο ένα topic ελεος δηλαδή.Αυτό που θέλει το παιί είναι να πάρει τα λεφτά του πίσω και να μην ξαναεπανληφθεί αυτό το περιστατικό είναι απλό δεν έιπε ότι θέλει αποζημίωση απλά καλό θα έιναι να τηλεφωνήσει και στα κεντρικά του Μασούτη για να το αναφέρει ώστε να προσέξουν άλλη φορά να ελέγχουν τα ράφια και τα ψυγεία τους.Αν δεν συμμορφωθούν με την παρατήρηση του φίλου τότε καλύτερα να γίνει μία καταγγελία στον ΕΦΕΤ για πέοσυν πρόστιμα και να σταματήσουν να έοχυν στα ράφια και στα ψυγεία τους ληγμένα προϊόντα. Τώρα όσον αφορά αυτό που ειπώθηκε σε προηγούμενα post μάλλον κάποιοι έχετε σοβαρό θέμα που καταναλώνετε έτσι απλά ληγμένα προϊόντα και καλό θα ήταν να το προσέξετε. 1
web_assasin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ελα εφαγες το κραξιμο σου,καταλαβες το λαθος σου,αντε να αλλαξεις την τυροπιτα τωρα και καλοφαγωτη. ας κλειδωσει πια.. 3
shreder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ο Γιάννης δεν κοιτάει ποτε για διερχόμενα αυτοκίνητα όταν βλέπει ότι έχει πράσινο. Ο Κώστας άργησε να ξυπνήσει γιατί τα έπινε το προηγούμενο βραδυ.. Έχει αργήσει στη δουλειά και έχει πατήσει περισσότερο γκάζι από ότι έπρεπε. Δεν βλέπει το κόκκινο ενώ ο Γιάννης δεν ενοχλείται να κοιτάξει πριν περάσει απέναντι, γιατί έχει πράσινο και είναι υποχρέωση του οδηγού να σταματήσει. Ο Κώστας χτυπάει τον γιάννη με μεγάλη ταχύτητα. Ο Κώστας πάει 15 χρονια φυλακή, και καταβάλει μια αποζημίωση στον Γιάννη, η οποια είναι μια παρηγοριά για το κομμένο του πόδι και τι σπασμένη σπονδυλική. 12 χρονια αργότερα, ο Κώστας απελευθερώνεται, βρίσκει μια γυναικα, παντρεύεται, πάει διακοπές στην χαβάη. Ο Γιάννης είναι ακόμα στο αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί να βγει βόλτα, δεν μπορεί ούτε να κάνει μπάνια χωρίς βοήθεια. Αλλα δεν πειράζει, γιατί είχε δίκιο. Πριν από 12 χρονια ο Κώστας έπρεπε να σταματήσει. Μια μικρή παρηγοριά. ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥ H ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ? Απλός πας στο κατάστημα και ευγενικά του λες το και το. Δεν τους αρχίζεις απειλές και φανταστικές ιστορίες για το παιδί που δεν έχεις. Πληροφοριακά έχω πιει γάλα 2+ μήνες μετά την ημερομηνία. Ούτε καν το στομάχι μου δεν με έπιασε. Εκτος από αυτο, ΠΑΝΤΑ κοιτάμε ημερομηνίες. Δεν περιμένουμε τον κάθε υπάλληλο να προσέξει τον εαυτό μας. Τι άλλο θα ακούσουμε? Μήπως πρέπει να έχουμε κάποιον να μας τον κρατάει όταν πάμε για πιπί? Φίλε μου έχεις σοβαρό θέμα ο υπάλληλος οφείλει να τα ελέγχει όλα και να τα αποσύρει από τα ράφια όταν έχουν λήξει. Τώρα για τ αυπόλοιπα που αναφέρεις μάλλον άσχετα έιναι.Επιπλέον πιστεύω ότι λες ψέματα για το περιστατικό με το γάλα που αναφέρεις. Ελα εφαγες το κραξιμο σου,καταλαβες το λαθος σου,αντε να αλλαξεις την τυροπιτα τωρα και καλοφαγωτη. ας κλειδωσει πια.. Έσυ ποιός έισαι που μιλάς έτσι?!Είπαμε δεν είναι λάθος του παιδιού διότι το κάθε super market οφείλει να μην πουλάει ληγμένα προϊόντα άρα λοιπόν που είναι το λάθος του παιδιού δεν το καταλαβαίνω αυτό. Επιπλέον να μην κλειδώσει το θέμα δεν είπε ο ts ότι έληξε επομένω λοιπόν πως θα κλειδωθεί ένα θέμα το οποίο δεν έχει λήξει? Μα... Ληγμένα παίρνετε εδώ μέσα;;; Είσαι ασχολίαστος!
mary Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εχω εμπειρια απο μασουτη στα ψυγεια .Για να δουλευουν ολα σωστα πρεπει να εχουν 2 ατομα και οχι 1. Και τα απογευματα αυτος ο ενας εχει και το κρεωπολειο και το μαναβικο συν που πρεπει να ανεφοδιαζει τα ψυγεια να βγαζει παραγγελιες και να κοβει για 360 ευρω . Και να κανεις κανα delivery στο κλεισιμο. Αυτό ακριβώς. Τι να πρωτοκανει ένας που κρατάει 4 πόστα και πληρώνεται με 360... Με αυτά που διαβάζω πάντως έχω φρικάρει. Ναι οκ, τις περισσότερες φορές οι ημερομηνίες λήξης δεν είναι τόσο αυστηρές. Το έχω δει και με το γάλα, 2 μέρες μετά και πίνεται. Βλέποντας όμως πως λειτουργούν εκτός Ελλάδας όσον αφορά τις ημερομηνίες λήξης τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πήρα γάλα που έληγε πχ 20 και στις 20 ήταν ξινισμένο. Έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι και στις ντομάτες. Ακούγεται κουλό αλλά έτσι είναι.
samari75 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πρώτον είναι ευθύνη του υπαλλήλου να ελέγχει τα προϊόντα που έιναι στο ράφι αν έχουνε λήξει και να τα αποσύρει και όχι ευθύνη του καταναλωτή να ελέγχει την ημερομηνία λήξεως σε ότι αγοράζει. Δεύτερον δεν έγινε ένα λάθος έγινε ένα σοβαρό λάθος το οποίο θα μπορούσε άνετα να έχει στείλει κάποιον στο νοσοκομείο αν ο ts δεν έβλεπε έστω και στο σπίτι του ότι οι τυρόπιτες είχαν λήξει και μάλιστα δύο μήνες πριν όπως φαίνεται και από την φωτογραφία πράγμα που σημαίνει ότι ο υπάλληλος που κοιτάζει τα ψυγεία απλά δεν το έκανε άρα λοιπόν υπάρχει σίγουρα ευθύνη και του Μασούτη γιατί το προσωπικό που έχει δεν επάρκεί για να στηριχθεί και να δουλέψει σωστά ένα super market θέλει τουλάχιστον τους διπλάσιους υπαλλήλους. Δεν προσπαθεί να βγάλει λεφτά το δίκιο του θέλει να βρεί απορώ πως το συμπεράνατε αυτό και εσύ και οι άλλοι έλεος δηλαδή μου φαίνεται πως προσπαθείτε να κλείσετε άλλο ένα topic ελεος δηλαδή.Αυτό που θέλει το παιί είναι να πάρει τα λεφτά του πίσω και να μην ξαναεπανληφθεί αυτό το περιστατικό είναι απλό δεν έιπε ότι θέλει αποζημίωση απλά καλό θα έιναι να τηλεφωνήσει και στα κεντρικά του Μασούτη για να το αναφέρει ώστε να προσέξουν άλλη φορά να ελέγχουν τα ράφια και τα ψυγεία τους.Αν δεν συμμορφωθούν με την παρατήρηση του φίλου τότε καλύτερα να γίνει μία καταγγελία στον ΕΦΕΤ για πέοσυν πρόστιμα και να σταματήσουν να έοχυν στα ράφια και στα ψυγεία τους ληγμένα προϊόντα. Τώρα όσον αφορά αυτό που ειπώθηκε σε προηγούμενα post μάλλον κάποιοι έχετε σοβαρό θέμα που καταναλώνετε έτσι απλά ληγμένα προϊόντα και καλό θα ήταν να το προσέξετε. Σωστή τοποθέτηση , λοιπόν εγώ πήρα στα κεντρικά τηλέφωνο και έκανα καταγγελία γιατί άλλες δύο φορές μου δώσανε Σάπιο κιμά και σάπιο κρέας, τα Πήγα πίσω και μου είπαν ότι φταίω εγώ και το ψυγείο μου.. Ούτε καν αλλαγή. Δεν θα δουλεύω εγώ για να πίνουν καφέδες εκεί. Το θέμα δεν έληξε, αναμένω τηλέφωνο του επικεφαλή της εταιρείας Μασουτης.
shreder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σωστή τοποθέτηση , λοιπόν εγώ πήρα στα κεντρικά τηλέφωνο και έκανα καταγγελία γιατί άλλες δύο φορές μου δώσανε Σάπιο κιμά και σάπιο κρέας, τα Πήγα πίσω και μου είπαν ότι φταίω εγώ και το ψυγείο μου.. Ούτε καν αλλαγή. Δεν θα δουλεύω εγώ για να πίνουν καφέδες εκεί. Το θέμα δεν έληξε, αναμένω τηλέφωνο του επικεφαλή της εταιρείας Μασουτης. Μπράβο φίλε μου σωστή δουλείά έκανες περίμενε τώρα να σε πάρουν τηλέφωνο και ενημερωσέ αμς για το τι σου είπαν. Είναι σημαντικό να ξέρεις να τα καταγγέλουμε όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να μας πουλάνε ληγμένα. 1
samari75 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μπράβο φίλε μου σωστή δουλείά έκανες περίμενε τώρα να σε πάρουν τηλέφωνο και ενημερωσέ αμς για το τι σου είπαν. Είναι σημαντικό να ξέρεις να τα καταγγέλουμε όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να μας πουλάνε ληγμένα. Δεν το έκανα για να βγάλω λεφτά, με 20 ευρώ δώρο δεν γλυτώνεις τίποτα... Τα 20 Τ έχω δώσει 100 φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις