j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον ! Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη; Την πας πίσω και (λογικά) σου επιστρέφουν τα λεφτά. Αν θες να διεκδικήσεις παραπάνω για πράγματα που ίσως να είχες πάθει εάν έτρωγες το προΐόν θα πρέπει να φας το ληγμένο προΐόν, να πάς στο νοσοκομείο και μετά να διεκδικήσεις ότι θες. Ούτε 2 μήνες δεν είναι η ημ. λήξης και μιλάμε για κατεψυγμένο προΐόν.. 5
apostol1s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το λαθος εγινε.πηγαινε την πισω να παρεις τα χρηματα.
Gtr34 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον ! Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη; Το λάθος θα ήταν δικό σου που δεν τσέκαρες την ημερομηνία λήξης του προϊόντος. 1
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Την πας πίσω και (λογικά) σου επιστρέφουν τα λεφτά. Αν θες να διεκδικήσεις παραπάνω για πράγματα που ίσως να είχες πάθει εάν έτρωγες το προΐόν θα πρέπει να φας το ληγμένο προΐόν, να πάς στο νοσοκομείο και μετά να διεκδικήσεις ότι θες. Ούτε 2 μήνες δεν είναι η ημ. λήξης και μιλάμε για κατεψυγμένο προΐόν.. Ούτε 2; θες να βρεθούμε να στα δώσω ψημένα και να τα φας; Το λάθος θα ήταν δικό σου που δεν τσέκαρες την ημερομηνία λήξης του προϊόντος. Δεν δουλεύω εγώ εκεί οπότε δεν είναι δουλειά μου ξέρεις.
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, πίστεψε με, αλλά σου πέφτω μακρυά. Εαν θες να πάρεις λεφτά / αποζημίωση σου είπα ποιος είναι ο τρόπος. Θα την φας και θα ελπίζεις να σε πάει αίμα. 2
apostol1s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το καλυτερο ειναι να πας εκει και να παρεις χαλαρα τα χρηματα.με τσαμπουκαδες δεν ξερεις πως θα το δει η αλλη πλευρα 1
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το καλυτερο ειναι να πας εκει και να παρεις χαλαρα τα χρηματα.με τσαμπουκαδες δεν ξερεις πως θα το δει η αλλη πλευρα Δεν θέλω να μαλώσω, βασικά θα πάρω τηλέφωνο αύριο στα κεντρικά να μιλήσω με τον ίδιο τον μασουτη. Μου έχουν δώσει το ίδιο κατάστημα ακόμα 2 φορές χαλασμένο κιμά και χαλασμένο κρέας.
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον ! Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη; Είναι κάπως τραβηγμένο αυτό, όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αλλά θα έπρεπε να μη δει την ημερομηνία ο γονιός που το αγόρασε και να μην το καταλάβαινε και το παιδί αν το έτρωγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή το βλέπω πολύ δύσκολο να έτρωγε κάποιος πάνω από μία μπουκιά αν ήταν πραγματικά αλλοιωμένο το προϊόν! 1
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, πίστεψε με, αλλά σου πέφτω μακρυά. Εαν θες να πάρεις λεφτά / αποζημίωση σου είπα ποιος είναι ο τρόπος. Θα την φας και θα ελπίζεις να σε πάει αίμα. Δεν συμφωνώ με την λύση αυτή γιατί δεν θα μπορώ να αποδείξω ότι την έφαγα. Ενώ τώρα έχω απόδειξη ότι είναι χαλασμένο. Είναι κάπως τραβηγμένο αυτό, όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αλλά θα έπρεπε να μη δει την ημερομηνία ο γονιός που το αγόρασε και να μην το καταλάβαινε και το παιδί αν το έτρωγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή το βλέπω πολύ δύσκολο να έτρωγε κάποιος πάνω από μία μπουκιά αν ήταν πραγματικά αλλοιωμένο το προϊόν!Καλά δεν έχω παιδί απλά υποθετικά μιλάμε, αλλοιωμένο στάνταρ είναι έληξε πριν 2 μήνες. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αγορίνα δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά, προσπαθείς να βγάλεις λεφτά από το τίποτα, δεν θα σου γίνει τζάμπα το συζητάς. Έπρεπε να κοιτάξεις τις ημερομηνίες, φυσικά είναι δουλειά αυτών που δουλεύουν εκεί αλλά όπως είπα το κατάστημα έχει εκατοντάδες προϊόντα και τέτοια λάθη είναι συνηθισμένα. Το πας πίσω, παίρνεις τα λεφτά σου και τελειώνει εκεί το πράγμα. Επίσης, αφού όπως λες σου έχουν δώσει και άλλες φορές χαλασμένα πράγματα σταματάς να ψωνίζεις από εκεί. 5
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αγορίνα δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά, προσπαθείς να βγάλεις λεφτά από το τίποτα, δεν θα σου γίνει τζάμπα το συζητάς. Έπρεπε να κοιτάξεις τις ημερομηνίες, φυσικά είναι δουλειά αυτών που δουλεύουν εκεί αλλά όπως είπα το κατάστημα έχει εκατοντάδες προϊόντα και τέτοια λάθη είναι συνηθισμένα. Το πας πίσω, παίρνεις τα λεφτά σου και τελειώνει εκεί το πράγμα. Επίσης, αφού όπως λες σου έχουν δώσει και άλλες φορές χαλασμένα πράγματα σταματάς να ψωνίζεις από εκεί. Τι λεφτά να βγάλω, το δίκιο μου θα ζητήσω και μόνο. Τις προηγούμενες φορές δεν είχα προϊόν με ημερομηνία λήξης, τωρα έχω αυτή είναι η διαφορά. Δηλσδη είναι σαν να λέμε, ο τροχονόμος να σε αφήσει που πέρασες με κόκκινο, για πιο λόγο;
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλά δεν έχω παιδί απλά υποθετικά μιλάμε, αλλοιωμένο στάνταρ είναι έληξε πριν 2 μήνες. Επιστήμονας με γνώση του τι σημαίνει η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης. Τι λεφτά να βγάλω, το δίκιο μου θα ζητήσω και μόνο. Τις προηγούμενες φορές δεν είχα προϊόν με ημερομηνία λήξης, τωρα έχω αυτή είναι η διαφορά. Δηλσδη είναι σαν να λέμε, ο τροχονόμος να σε αφήσει που πέρασες με κόκκινο, για πιο λόγο; Βγάλε και βίντεο όταν πας και σου πουν "ναι κύριε, θα σας δώσουμε αποζημίωση 1εκ. ευρώ" να το κάνεις how to το youtube! 1
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν θέλω να μαλώσω, βασικά θα πάρω τηλέφωνο αύριο στα κεντρικά να μιλήσω με τον ίδιο τον μασουτη. Μου έχουν δώσει το ίδιο κατάστημα ακόμα 2 φορές χαλασμένο κιμά και χαλασμένο κρέας. Kαλα αραξε, μια ληγμενη τυροπιτα αγορασες, δεν θα σου φερουν και τον πλανηταρχη να παρει θεση για το ζητημα... Με κανα προισταμενο στο καταστημα που ψωνισες αν βρεις να μιλησεις και πολυ θα ειναι. 5
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Οκ παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια καλό βράδυ εύχομαι.
apostol1s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν θέλω να μαλώσω, βασικά θα πάρω τηλέφωνο αύριο στα κεντρικά να μιλήσω με τον ίδιο τον μασουτη. Μου έχουν δώσει το ίδιο κατάστημα ακόμα 2 φορές χαλασμένο κιμά και χαλασμένο κρέας. κοιτα να παρεις τα χρηματα της τυροπιτας και ασε στην παντα τον κιμα και τα κρεατα.γιατι ετσι οπως την πας το βλεπω στο τελος να σε φορτωνει και αλλο κρεας αντι για χρηματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις