Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος των υπαλλήλων του καταστήματος είναι, όχι επιλογή της εταιρείας.

Αυτό πιστεύω, με βάση την εμπειρία που έχω εδώ και χρόνια με αγορές από τον Μασούτη.

• Like 3
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν θες να πάρεις τα χρήματα σου πίσω, πας με την απόδειξη και τα παίρνεις και τους ενημερώνεις για να είναι πιο προσεκτικοί.

Τα ψυγεία με τα κατεψυγμένα δεν τα ανοίγουν συνέχεια, και πολύ πιθανόν να παράπεσε, να μην το είδε κάποιος υπάλληλος.

αν θες να το κυνηγήσεις νομικά κάνεις αγωγή - μήνυση , τα σκας στα παράβολα και στους δικηγόρους που θα υποβάλλουν τις εγκλήσεις, και περιμένεις.

η καταγγελία στον ΕΦΕΤ δεν θα σου αποφέρει κάποιο όφελος,
αλλά κοινωνικό από τη στιγμή που θα προβεί σε ελέγχους στο κατάστημα.

Το σίγουρο είναι , ότι δεν πρέπει να πας ζητώντας χρηματική αποζημίωση πέραν της επιστροφής του είδους (ή κάποιας έστω ηθικής αποζημίωσης από το μαγαζί πχ. έκπτωσης ή δώρου) με τσαμπουκάδες του στυλ  'θα σας κάνω ρόμπα' κλπ. γιατί μπορείς να φας και μια ωραία μηνυσάρα για εκβίαση..

• Like 7
Δημοσ.

το θεμα ειναι να το παω πισω η να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα ; Αν το ετρωγα μπορει να ειχα παθει το οτιδηποτε.

το εχω κανει μισο

δεν θα επρεπε ;  ( ρωταω)

δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον !

Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη;

πάντα έτσι υστερικά λειτουργείς;

Δεν θέλω να μαλώσω, βασικά θα πάρω τηλέφωνο αύριο στα κεντρικά να μιλήσω με τον ίδιο τον μασουτη. Μου έχουν δώσει το ίδιο κατάστημα ακόμα 2 φορές χαλασμένο κιμά και χαλασμένο κρέας.

κρέας ψωνίζεις πάντα από χασάπη εμπιστοσύνης πχ κάποιον που ψωνίζατε πάντα σαν οικογένεια και τον ξέρετε χρόνια

Στα sm -ειδικά οι προφορές του καλαθιού που λέω εγώ- είναι για τα σκυλιά 

Θες οικονομία, μιζέρια και μέτρημα του ευρωλεπτού θα φας τότε σαβούρα 

Θες ποιότητα; θα βάλεις το ευρώ και την μιζέρια σε δεύτερη μοίρα 

Δημοσ.

Πας με την απόδειξη και τη τυρόπιτα παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και απλά δε ξαναπατάς στο μαγαζί. Τώρα καταγγελίες μηνύσεις τσαμπουκαδες τηλ στα κεντρικά στον Διαμαντή, τον πουτιν δε θα αποφέρουν τίποτα. Εσύ ελπίζεις σε δώρο επιταγή αλλά σιγά μη σου δώσουν

Δημοσ.

καλυτερα απο χασαπη κρεας. ο μασουτης ειναι μετριος σε ολα και εχει υψηλες τιμες. και γενικα ολα τα προιοντα γνωστων διαφημιζομενων εταιριων ειναι ακριβα. χρειαζεται ερευνα αγορας. φευγουν πολλα χρηματα παραπανω καθε μηνα χωρις να το καταλαβαινεις

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον !

Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη;

Εσυ γτ δεν διαβαζεις τι αγοραζεις.Τι να διεκδικισεις;Την πας πισω και περνεις τα λεφτα σου και αμα θες δεν ξανα αγοραζεις τπτ απο εκει

• Like 1
Δημοσ.

λάθη γίνονται , δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου 

εντομεταξύ το να μη κοιτάς ημερομηνίες για κάτι που τρως εσύ οκ , για κάτι που δίνεις όμως στο πιτσιρίκι σου ειναι τραγικό 
οπότε αν το έτρωγε πιτσιρίκι όπως λες κ πήγαινε με 40 πυρετό στο νοσοκομείο τότε άμεση ευθύνη θα είχε και ο γονέας που του το έδωσε χωρίς να τσεκάρει ημερομηνία. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ απλο το βλεπετε δηλαδη αν δεν ηταν τυροπιτά και ηταν αυγα και καμια σαλμονελα κατι χειροτερο ?

Δουλεια τους ειναι να κοιταζουν οχι δικια μας, και πες ο ανθρωπος ειναι οκ αν ηταν κανενας ηλικιωμένος η καποιος με προβληματα όρασης ?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον !Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη;

1-2 μήνες εκτός σε κατεψυγμένο προϊόν, δύσκολα θα πάθει κάτι κανείς...

Αν η πρώτη σου σκέψη είναι το "πως θα βγάλω λεφτά από αυτό", για μένα είναι εντελώς λάθος. Αν θες απλά να τους ενημερώσεις και για την ασφάλεια όσων άλλων το αγοράσουν, πας και τους το αναφέρεις.

• Like 8
Δημοσ.

Πολυ απλο το βλεπετε δηλαδη αν δεν ηταν τυροπιτά και ηταν αυγα και καμια σαλμονελα κατι χειροτερο ?

Δουλεια τους ειναι να κοιταζουν οχι δικια μας, και πες ο ανθρωπος ειναι οκ αν ηταν κανενας ηλικιωμένος η καποιος με προβληματα όρασης ?

Η ημ. Λήξεως είναι ένδειξη. Ενα προιόν μπορεί να χει χαλάσει λόγο κακής συντήρησης πολυ πριν την ημ. λήξης του. Πχ γάλα
  • Like 2
Δημοσ.

Η ημ. Λήξεως είναι ένδειξη. Ενα προιόν μπορεί να χει χαλάσει λόγο κακής συντήρησης πολυ πριν την ημ. λήξης του. Πχ γάλα

Όπως και το αντίθετο, να κρατήσει αρκετά παραπάνω δηλαδή.

Δημοσ.

Φουλ στα τρανς αυτή η τυροπιτα. Παρε τα λεφτά σου πίσω και βρες άλλη μαρκα.

¨Ολες οι έτοιμες τυρόπιτες είναι σαν το gaypride. Γεμάτες τρανς.

• Like 1
Δημοσ.

πας πίσω με την απόδειξη, σου δίνουν τα χρήματα, θα σου ζητήσουν και συγνώμη και λήγει το θέμα.

και να τις έτρωγες πάντως, κατά 90% δε θα έτρεχε τίποτα.

έχω πιεί γάλατα μακράς διαρκείας που έχουν λήξει κοντά στις 20 μέρες. κι όμως είμαι ακόμα εδώ (κι αυτό το καλοκαίρι)

• Like 3
Δημοσ.

Ένα ληγμένο κατεψυγμένο νομίζω είναι χειρότερο από φρέσκο γάλα ληγμένο.

Το γάλα έχει διάρκεια το πολύ 7 μέρες, το παράγουν λίγες μέρες πριν και ξες ότι στη 8η θα ξενίσει.

Ένα κατεψυγμένο έχει παραχθεί περισυ και έχει διάρκεια λήξης περίπου 1-2 χρόνια.

Δλδ αυτό που πήρε και του έληξε πριν 2 μήνες,παραχθηκε πριν 1,5 χρόνο τουλάχιστον. Τρισ-χειροτερο από ληγμένο γάλα.

Δημοσ.

απλα την τρως αλλοι τρωνε απο τα σκουπιδια και δεν λενε τιποτα

Αυτό τι είναι τώρα εξυπνάδα ή τρολλιά; Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μην ακούσω πάλι οτι ψάχνω αφορμές για να χαρακτηρίζω άτομα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...