samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αγορασα χτες κατι τυροπιτες κατεψυγμενες , τι μπορω να κανω ;
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Bγαλε και καμια φωτο τη συσκευασια με την ημ. ληξης και την αποδειξη αγορας, ετσι να υπαρχει δια παν ενδεχομενο... 2
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το θεμα ειναι να το παω πισω η να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα ; Αν το ετρωγα μπορει να ειχα παθει το οτιδηποτε. Bγαλε και καμια φωτο τη συσκευασια με την ημ. ληξης και την αποδειξη αγορας, ετσι να υπαρχει δια παν ενδεχομενο...το εχω κανει μισο
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Θέλεις να διεκδικήσεις κάτι; δεν θα επρεπε ; ( ρωταω)
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 το θεμα ειναι να το παω πισω η να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα ; Αν το ετρωγα μπορει να ειχα παθει το οτιδηποτε. το εχω κανει μισο Οχι βρε, δεν την ζητησα να την ποσταρεις εδω περα. Για σενα να την εχεις λεω... Τωρα για το τι μπορεις να κανεις, εαν θες να το τραβηξεις η επιλογη σου ειναι η καταγγελια στον ΕΦΕΤ. Παντως θα προτεινα να πας πρωτα πισω το ληγμενο προιον και να δεις τι εχουν να σου πουν. Ειναι αλλο να σου πουν οτι εγινε "λαθος" και να απολογηθουν και αλλο να σου πουν οτι τους πηγες πισω μια συσκευασια που ψωνισες τον Φλεβαρη και τωρα ζητας τα ρεστα... Επισης, πριν μιλησεις μαζι τους, πηγαινε μια βολτα απο το ιδιο ραφι κι ελεγξε αν εχουν κι αλλα ληγμενα... Πιθανως δεν εχουν ελεγξει το συγκεκριμενο ραφι, ισως να εχει κι αλλες ληγμενες συσκευασιες. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 δεν θα επρεπε ; ( ρωταω) Δεν ξέρω! Εγώ απλά θα έκανα αυτό που σου είπα και ή θα έπαιρνα άλλες ή τα χρήματα πίσω. Συμβαίνουν αυτά, δεν το θεωρώ και κάτι τραγικό προσωπικά. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 δεν θα επρεπε ; ( ρωταω) Ξέρω εγώ; Κατάστημα είναι με εκατοντάδες προϊόντα και έτυχε να γίνει ένα λάθος. Εσύ γιατί δεν διαβάζεις τις ημερομηνίες λήξης; 1
Lazlow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 απλα την τρως αλλοι τρωνε απο τα σκουπιδια και δεν λενε τιποτα
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ξέρω εγώ; Κατάστημα είναι με εκατοντάδες προϊόντα και έτυχε να γίνει ένα λάθος. Εσύ γιατί δεν διαβάζεις τις ημερομηνίες λήξης; μαλιστα... απλα την τρως αλλοι τρωνε απο τα σκουπιδια και δεν λενε τιποτα σιγα μην την φαω ρε φιλε ελεος.
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Φουλ στα τρανς αυτή η τυροπιτα. Παρε τα λεφτά σου πίσω και βρες άλλη μαρκα. 8
samari75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Φουλ στα τρανς αυτή η τυροπιτα. Παρε τα λεφτά σου πίσω και βρες άλλη μαρκα. δεν ειναι θεμα μαρκας , ειναι θεμα ληγμενου προιον ! Δηλαδή αν το λάθος τους το έτρωγε ένα μικρό παιδάκι και πήγαινε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό κλπ ποιος θα την πλήρωνε την νύφη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις