Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει ποτέ να ανησυχείτε ότι μυρίζετε άσχημα επειδή ξεχάσατε να κάνετε μπάνιο βάλετε άρωμα ή αποσμητικό πριν τη βραδινή σας έξοδο;

fixed!

Αν περιμενεις να βαλεις αρωμα για να μη βρωμας, χ3σ3 μεσα.

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί όλοι λένε crash test σε λεωφορείο μετρό τραμ και σε στρατόπεδο ειδικά σε κέντρο;;;;;; Μόνο εγώ είχα βρωμιάρηδες.

Έλα ρε συ στο κέντρο, ειδικά οι πιτσιρικάδες το μπουκάλι σπρέι του ΑΧΕ το βλέπουν ακριβώς το ίδιο με τη ντουζιέρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης της λειτουργιας γιατι οποτε ερχομαι Ελλαδα θα εχει θεμα με τα notifications...

αγγλία έχεις πάει ? πιο βρομιάρηδες δεν έχω δει με διαφορά!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω κινητο, εχω τη γυναικα μου να μου το λεει αυτο.

Ναι, αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το κανει αυτο η γυναικα σου:

"θα σας “πει” την ωμή αλήθεια, αν και με διακριτικό τρόπο"

Υ.Γ.  τουλαχιστον σε αυτη την version, γιατι με "αναβαθμιση" ολα γινονται (για την γυναικα μιλάω).

Δημοσ.

Επιτέλους μπας και ξυπνήσουν ορισμένοι και ορισμένες και ανακαλύψουν το AXE, το REXONA...To Dove βρε αδερφέ!!! Γιατί θα πρέπει να καταστρέφω την μύτη μου και να προσποιούμαι ότι χαμογελάω σε μια φωτογραφία αγκαλιά με την απόλυτη ΜΠΟΧΑ. Μπράβο τέλεια ανακάλυψη, να βγει το ίδιο και για την αλλαγή του βρακιού για ορισμένες γυναίκες κυρίως ξένων εθνικοτήτων που το αλλάζουν μια κάθε κυριακή πριν την εκκλησία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...