Προς το περιεχόμενο

πως να παιξω ταινιες σε τηλεοραση?

eskimoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας, εχω εναν σκληρο (wd passport 500gb)  με καποια βιντεο μεσα, το προβλημα μου ειναι οτι δεν τον αναγνωριζει η τηλεοραση (panasonic p50sp50) ουτε το bly ray. αν βαλω καποιες σε στικακι στο bluray παιζουν κανονικα. εχω ακουσει οτι καποιοι hd δεν αναγνωριζονται opote fantazomai φταιει ο σκληρος.

Υπαρχει κατι που μπορω να παρω και να συνδεσω με αυτο τον σκληρο και την τηλεοραση? η αν υπαρχει καποιο φθηνο media player (γυρω στα 50) ωστε να μεταφερω εκει τα αρχεια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας, εχω εναν σκληρο (wd passport 500gb)  με καποια βιντεο μεσα, το προβλημα μου ειναι οτι δεν τον αναγνωριζει η τηλεοραση (panasonic p50sp50) ουτε το bly ray. αν βαλω καποιες σε στικακι στο bluray παιζουν κανονικα. εχω ακουσει οτι καποιοι hd δεν αναγνωριζονται opote fantazomai φταιει ο σκληρος.

Υπαρχει κατι που μπορω να παρω και να συνδεσω με αυτο τον σκληρο και την τηλεοραση? η αν υπαρχει καποιο φθηνο media player (γυρω στα 50) ωστε να μεταφερω εκει τα αρχεια μου.

Το πρόβλημα οφείλεται σε δυο πιθανούς λόγους (με πιο πιθανό το δευτερο).

1. Το file system του δισκου δεν αναγνωρίζεται απο την τηλεόραση. ΠΧ το στικάκι είναι fat32, μπορει να το διαβασει η τηλεόραση, ενω ο δισκος ntfs και δεν μπορεί. Φόρμαρε το στικάκι στο ιδιο file system με το δισκο, βαλε 1-2 ταινιες και βάλε το στην τηλεοραση. Αν τις παιζει τοτε ΔΕΝ ειναι αυτό το πρόβλημα. Αν δεν τις παιζει τοτε πρεπει να κάνεις διαμορφωσηη του δισκου στο file system που εχει το στικάκι αλλά με επιφυλαξη οτι δε θα κολλήσεις στο παρακατω προβλημα.
  2. Ο δισκος που εχεις ειναι portable οποτε για να δουλεψει χρειάζεται μπολικο ρευμα απο τη θύρα usb αλλά αυτό που δινει η εξοδος usb της τηλεόρασης. Με λιγα λογια δεν εχει τη δυναμη να δουλεψει ή ειναι οριακό οποτε κοβεται η συνδεση. Η λύση σε αυτό ειναι ενα usb hub με δική του τροφοδοσία ρεύματος. Ενδεικτικά : https://www.ebay.com/p/7-Ports-USB-2-0-Hub-High-Speed-With-External-US-Plug-Power-Supply-for-PC-Laptops/1775668220
  • Like 2

Ότι σου είπε ο αποπάνω, κάνε ακριβώς. Φορμάτ στον δίσκο ως FAT 32 και καθάρισες !!

Ναι αλλά ο απο πάνω δεν ειπΑ οτι αυτή ειναι η σίγουρη λύση. Είναι ενδεχόμενο αλλά πιο πιθανό ειναι η τροφοδοσία του δίσκου.

Ναι αλλά ο απο πάνω δεν ειπΑ οτι αυτή ειναι η σίγουρη λύση. Είναι ενδεχόμενο αλλά πιο πιθανό ειναι η τροφοδοσία του δίσκου.

Σόρρυ για το "αποπάνω", φίλε μου isay 

Δεν είχε καμία σκοπιμότητα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...