Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ , έχω πρόβλημα με το πσ.9 στις 10 φορες τον τελευταίο καιρο που αφηνα το πσ να αδρανοποιηθεί λογο μη λειτουργίας (εφευγα για κανα μισαωρο και εκλεινε η οθονη ) κολλούσε και οσα κουμπια και να παταγα πληκτρολόγιο/ποντικι δεν ανταποκρίνονταν με αποτελεσμα να χρειάζεται να το κλεισω απο τον διακοπτη πισω.Μετα απο καποιες φορες που εγινε αυτο μου εβγαλε μπλε οθονη....Εκλεισα το πσ ξανα από πίσω πηγα να το ξανα ανοιξω με έβγαλε στο καλως ηρθατε στα windows που τρεμοπαιζει λιγο το logo και κολλησε εκει.Ξανα εκλεισα ξανα ανοιξα και μετα απλως εδειχνε να ανοιγει το πσ απο τον πύργο αλλα πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθονη δεν δειχνουν τίποτα.

Το πσ είναι παλιο καπου 7 χρονων και πριν δυο χρονια είχε χρειαστεί να αλλαξω τροφοδοτικο και εβαλα ενα οχι και τοσο καλο.

Δημοσ.

Cpu: core 2 duo e8400 3ghz

Gpu:radeon hd 4650 1 gb

Ram:4gb ddr3 533 mhz

Motherboard:asus p5g41y-m lx

Το πηγα σε τεχνικο και ειπε οτι εχει προβλημα η motherboard αλλα θα ήθελα και μια δευτερη γνωμη.Ο τεχνικος μου προτεινε δυο λύσεις ή μια ειναι να παρει ουσιαστικα ανταλακτικα-καινουργια με 170 ευρω που θα δουλευει το πσ με καρτα γραφικων της motherboard και οχι την δικια μου ,η με 220 με οκταπυρηνο pentium πιυ θα εχει δυνατότητα αναβάθμισης,.Η δευτερη λυση ειναι ανακατασκευασμένο,ξερεις κανεις τπτ ή εχει να μου προτεινε κατι για το προβλημα και την λυση του?

Δημοσ.

,η με 220 με οκταπυρηνο pentium πιυ θα εχει δυνατότητα αναβάθμισης,

μάλλον είτε δεν κατάλαβες καλά είτε δεν το έγραψες σωστά.

δεν υπάρχει 8core pentium για αρχή.

νεο σύστημα με λίγα χρήματα μπορείς να φτιάξεις πάντως.Για να χρησιμοποιείς ακόμα και σήμερα το συγκεκριμένο πιθανότατα δεν ασχολείσαι με παιχνίδια κλπ

Δημοσ.

Ισως να φταινε τα sleep states (s1-s3) της μητρικης δοκιμασε τις επιλογες που εχεις στο bios. Δοκιμασε κ καμια αλλη sata θυρα..Ισως κ bios update στην τελικη πριν ξοδεψεις τα λεφτα σου. Ποια win εχεις κ σε τι μεγεθος δισκου ειναι εγκατεστημενα?

Δημοσ.

Χρισταρα ,το ειπα ετσι οπως μου το ειπε ο ειδικος και να σου πω την αληθεια μου φανηκε και εμενα παράξενο οταν το ακουσα αλλα λεω μπορει να ειχε βγει κατι που δεν ετυχε να το ακουσω.Οσο για τα παιχνίδια ασχολούμαι αλλα βασικα πραγματα ας πουμε δεν αγγίζω σχεδον τιποτα μετα το 13-14.win 7 τα 64 νομιζω,και αν εννοείς χωρητικότητα του δίσκου ειναι 1tb αν καταλαβα σωστα (δεν ξερω πολλα οπως καταλαβαίνετε).Επισης για να μπω bios δεν πρεπει να ανοιξει εστω και για λιγο μεχρι την εκκινηση των windows που γραφει??(το λεω γτ εμένα τωρα πια δεν ανταποκρίνεται καθολου,ουτε οθονη ουτε ποντικι ουτε πληκτρολόγιο ,μονο αναβει το φωτακι στο power button). Έχετε καποιες προτασεις εστω και για καινούργιο σε αυτα τα λεφτα? (Π.χ τοπ 250)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έτσι όπως το λες μάλλον οι πυκνωτές της μητρικής παρέδωσαν πνεύμα. Αν ο συγκεκριμένος υπολογιστής σε ικανοποιεί για την ώρα (και βεβαιωθεις οτι είναι η μητρική) βρες μια μεταχειρησμενη 775 στις αγγελίες του site για 20-25€ και κάνε ολικη αναβάθμιση αργότερα όταν σε βολεύει και το έχεις ψάξει καλύτερα.

Δημοσ.

...πριν δυο χρονια είχε χρειαστεί να αλλαξω τροφοδοτικο και εβαλα ενα οχι και τοσο καλο.

99% αυτό είναι το πρόβλημα σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/942018-σετακι-775-να-φευγει-τιμη-χωμα/

Αυτη η μητρικη εχει ιδιο σοκετ με αυτη που ειχα,κανει την δουλειά της εστω και προσωρινά?

βρες κάποια που να παίρνει ddr3 σαν αυτή που έχεις αν δεν βρεις πάρε κάποια που να έχει τουλάχιστον 2Gb ddr2.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα δυο μετα απο πολυ ψαξιμο που νομιζω είναι συμβατές οι δυο ddr3,

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/944322-μητρικεσ775-ddr2-ddr3-αριστεσcpu/

Η Asus p5g41 (των 40 ευρω) απο ότι κατάλαβα ειναι ενα παρομοιο μοντελο σαν αυτη που ειχα αρα φαντάζομαι οτι ειναι συμβατη.Ειναι???

Επεξ/σία από Freegamer
Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρηκα δυο μετα απο πολυ ψαξιμο που νομιζω είναι συμβατές οι δυο ddr3,

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/944322-μητρικεσ775-ddr2-ddr3-αριστεσcpu/

Η Asus p5g41 (των 40 ευρω) απο ότι κατάλαβα ειναι ενα παρομοιο μοντελο σαν αυτη που ειχα αρα φαντάζομαι οτι ειναι συμβατη.Ειναι???

Είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...