Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζητω ενα ζευγαρι in ear ακουστικα με σκοπο να τα χρησιμοποιησω στο κινητο.. Αν εχει σημασια ειναι iphone. Δεν με πειραζει αν δεν εχουν μικροφωνο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζουν οσο γινεται πιο καλα δινοντας βαρυτητα στα δυνατα και καθαρα μπασα. Μεχρι τωρα ειχα παρει τα jbl grip 200 και τα sony mdr xb50. Tα sony  τα εχω και τα χρησιμοποιω ακομα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα αν υπαρχει κατι ακομα πιο καλο θα με ενδιεφερε να το παρω. Οποτε περιμενω τις προτασεις σας ειδικα αν εχετε συγκριση με τα δυο που ανεφερα. Σε τιμη δε θα ηθελα να ξεπερασω τα 130ε.. 

Ενδεικτικα αυτη ειναι η μουσικη που ακουω:

https://open.spotify.com/user/11177455511/playlist/67C1r13VGsFAMyDSEJEsnb?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open&play=true

Επεξ/σία από zxcv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι συγκεκριμενα για αιφον;

Επεξ/σία από alex69
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι συγκεκριμενα για αιφον;

Γιατί η συγκεκριμένη έκδοση είναι συμβατή με ios. Θα λειτουργούν και σε android αλλά δεν θα παίζει η ρύθμιση της έντασης ή η επιλογή για επόμενο/προηγούμενο κομμάτι από το χειριστήριο. Το ίδιο θα συμβεί αν πάρεις την έκδοση για android  και τη χρησιμοποιήσεις σε iphone. 

:)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα οπως διευκρινησα στην ερωτηση μου, κρητηριο για μενα ειναι τα καλυτερα και δυνατοτερα μπασα και οχι αν θα δουλευει το remote της εντασης και του επομενιυ τραγουδιου. Με βαση αυτο που ψαχνω λοιπον γνωριζει καποιος ενα καλο ζευγαρι ακουστικων με κρητηριο τα δυνατα μπασα και τιποτα αλλο.

Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα οπως διευκρινησα στην ερωτηση μου, κρητηριο για μενα ειναι τα καλυτερα και δυνατοτερα μπασα και οχι αν θα δουλευει το remote της εντασης και του επομενιυ τραγουδιου. Με βαση αυτο που ψαχνω λοιπον γνωριζει καποιος ενα καλο ζευγαρι ακουστικων με κρητηριο τα δυνατα μπασα και τιποτα αλλο.

Ευχαριστω.

Αυτά που σου πρότειναν έχουν απο τα δυνατότερα μπάσα. Αλλά απο την άλλη, τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά και για να είσαι σίγουρος θα πρέπει να τα πετύχεις κάπου και να τα ακούσεις ο ίδιος. Πολλές φορές το δυνατό μπάσο (ειδικά σε low cost ακουστικά), καταστρέφει τη συνολική ποιότητα της μουσικής που ακούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...