Karavas_Aristeidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω κάνει μια ιστοσελίδα σαν Θέμα (Theme) για κάποιον να το διαλέξει αν θέλει. Θα ήθελα να μου πείτε πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια σελίδα στην Ελλάδα γιατί δεν έχω καμία ιδέα. Όσο αναφορά την Σελίδα: CMS: TYPO3 Responsive Mail form Blog Etc Το κάθε περιεχόμενο μέσα στην σελίδα μπορεί να αλλαχτεί από τον χρήστη (Κάποιον υπεύθυνο για την ιστοσελίδα (editor)). Ακόμα και το βίντεο. Το παραμικρό. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει ή τι δεν έχει η σελίδα, ρωτήστε ελεύθερα. Η ιστοσελίδα Site: http://gym.aristeidiskaravas.com/ Για SEO για ευνόητους λόγους δεν έκανα τίποτα ακόμα. Όταν μια σελίδα πάει ονλαιν τότε ναι, κάνω και SEO. Με εκτίμηση, Αριστείδης Καραβάς
Predatorkill Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 iPhone 7, safari: Το κουμπι ελα σε εμας ξεκιναει απο το κατω μερος της οθονης υπερκαλυπτωντας το Yoga. Στα Νεα δεν φαινεται σωστα η ημερομηνια και συγκεκριμενα η ημερα, δλδ φαινεται αυτο: /07/17
dominotrix Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλη η δουλεια σου, το λογκο μονο να παρεις σε καθαρο vector γιατι οταν ειναι σε σκουρο φοντο φενεται οτι δεν ειναι καλα ξεφονταρισμενο. Επισης θα σου προτεινα να κοιταξεις λιγο το typography και ισως το οτι σπας το layout δεν ειναι "σωστο". Εχεις full width σε μερικα σημεια οπως τα ΝΕΑ και στο σημειο κατω απο το βιντεο. Τον χαρτη κατω, μπορεις να του δωσεις λιγο παραπανω υψος. Αυτα τα παραπανω οσον αφορα τις παρατηρησεις που ειχα. Οσο για το κοστος, αυτο οτι και να σου πει ο καθενας ειναι καθαρα κατα ποσο χρονο αφιερωσε. Αν το βγαζεις αυτο το site σε 3 μερες ή 3 εβδομαδες σαφως και υπαρχει διαφορα. Οποτε και 300€ να σου πει καποιος αλλα και 1000€ θα ειναι απλα η προσωπικη του εμπειρια.
chris83gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Η προσπαθεια ειναι αρκετα καλη, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω την τιμη εσυ εισαι αυτος που μπορει να την ορισει. παντως για να γινω λιγο αυστηρος, καλη προσπαθεια που παταει σε κατι ηδη ετοιμο και με λεπτομερειες που στο εμπειρο ματι χτυπανε. ενα παραδειγμα να σου πω. Ολα τα section που εχεις δημιουργησει εχουν διαφορετικο top kai bottom margin. ακριβως κατω απο το slider δεν αναπνεει καθολου το κειμενο ενω στα μαθηματα-ωρες λειτουργιας υπαρχει χαοτικο white space. το typography σιγουρα θελει τσεκαρισμα επισης. για να ολοκληρωσω την σκεψη μου θα πω οτι η σελιδα που εχεις φτιαξει σαν τελικο προιον σιγουρα μπορει να πουληθει σε καποιον που δεν ζηταει το τελειο, αλλα για να την πουλησεις σε καποιον designer-developer που θα αγορασει απλα το theme για να αλλαξει περιεχομενο και να το πουλησει ειναι δυσκολο (οχι βεβαια και ακατορθωτο).
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 iPhone 7, safari: Το κουμπι ελα σε εμας ξεκιναει απο το κατω μερος της οθονης υπερκαλυπτωντας το Yoga. Στα Νεα δεν φαινεται σωστα η ημερομηνια και συγκεκριμενα η ημερα, δλδ φαινεται αυτο: /07/17 Ευχαριστώ για το Feedback. Τα διόρθωσα τώρα! Καλη η δουλεια σου, το λογκο μονο να παρεις σε καθαρο vector γιατι οταν ειναι σε σκουρο φοντο φενεται οτι δεν ειναι καλα ξεφονταρισμενο. Επισης θα σου προτεινα να κοιταξεις λιγο το typography και ισως το οτι σπας το layout δεν ειναι "σωστο". Εχεις full width σε μερικα σημεια οπως τα ΝΕΑ και στο σημειο κατω απο το βιντεο. Τον χαρτη κατω, μπορεις να του δωσεις λιγο παραπανω υψος. Αυτα τα παραπανω οσον αφορα τις παρατηρησεις που ειχα. Οσο για το κοστος, αυτο οτι και να σου πει ο καθενας ειναι καθαρα κατα ποσο χρονο αφιερωσε. Αν το βγαζεις αυτο το site σε 3 μερες ή 3 εβδομαδες σαφως και υπαρχει διαφορα. Οποτε και 300€ να σου πει καποιος αλλα και 1000€ θα ειναι απλα η προσωπικη του εμπειρια. Ευχαριστώ και σένα για το Feedback! Όσο αφορά λόγκος εικονίδια κτλ πάντα τα προτιμώ σαν βέκτορ γιατί είναι μικρότερα σε μέγεθος (σημαντικό για το μέγεθος της σελίδας στο τέλος) και μπορείς να τα μετατρέψεις σε όποιο μέγεθος θες. Το πρόβλημα είναι ότι για την ώρα τουλάχιστον και το φόρτο εργασίας που έχω, δεν είμαι σε θέση να κάτσω να μάθω να κάνω βέκτορ. Θα πρέπει να τα πάρω έτοιμα. Όσο για το Typography, αν δεν κάνω λάθος εννοείς την γραμματοσειρά. Αν ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές, γιατί δεν έχω την εμπειρία να ξέρω τι ταιριάζει και σε τι. (Ίσως επειδή δεν είμαι Ελλάδα). Τα φουλ width τα έκανα έτσι γιατί μου φάνηκαν εμένα ωραία στο μάτι. Η προσπαθεια ειναι αρκετα καλη, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω την τιμη εσυ εισαι αυτος που μπορει να την ορισει. παντως για να γινω λιγο αυστηρος, καλη προσπαθεια που παταει σε κατι ηδη ετοιμο και με λεπτομερειες που στο εμπειρο ματι χτυπανε. ενα παραδειγμα να σου πω. Ολα τα section που εχεις δημιουργησει εχουν διαφορετικο top kai bottom margin. ακριβως κατω απο το slider δεν αναπνεει καθολου το κειμενο ενω στα μαθηματα-ωρες λειτουργιας υπαρχει χαοτικο white space. το typography σιγουρα θελει τσεκαρισμα επισης. για να ολοκληρωσω την σκεψη μου θα πω οτι η σελιδα που εχεις φτιαξει σαν τελικο προιον σιγουρα μπορει να πουληθει σε καποιον που δεν ζηταει το τελειο, αλλα για να την πουλησεις σε καποιον designer-developer που θα αγορασει απλα το theme για να αλλαξει περιεχομενο και να το πουλησει ειναι δυσκολο (οχι βεβαια και ακατορθωτο). Η αυστηρότητα βοηθάει τον άλλο να γίνει καλύτερος. Αν δεν κάνω λάθος τα μαρτζιν και τα λάθη τα είδες σε κινητό έτσι? Γιατί σε ντεσκτοπ, όλα τα σεκτιονς έχουν 100px top & bottom. Οπότε θα κάτσω να δω λίγο στο κινητό πως φαίνεται γιατί η αλήθεια είναι ότι έδωσα πολύ σημασία σε υπολογιστή και λαπτοπ και όχι κινητό. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.
paparovic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όταν έχεις το content σε column και ταυτόχρονα άλλο content σε full-width, αυτό κουράζει και επιπλέον λιγότεροι θα "δούν" το content που φεύγει πολύ αριστερά/δεξιά σε σχέση με το column. Με άλλα λόγια -> content στο fixed with και visuals στα full-width rows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα