johny135 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω hood lens για τους φακούς που εχω (εναν 18-55mm και εναν 55-200mm) και σκεφτομαι να παρω απο ebay. πρεπει να κοιταξω κατι συγκεκριμενω με βαση τους φακους? εχω δει διαφορα ευρη τιμων και δεν ξερω τι διαφορες εχουν...τι ακριβως πρεπει να κοιταξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Θα βρεις τον επισημο κωδικο τους απο την nikkon και θα κανεις αναζητηση στο ebay με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 που θα τον βρω τον κωδικο αυτο? σορρυ αν ειναι ακυρη ερωτηση αλλά δεν το γνωριζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το HB-34 ειναι το lens hood για τον 55-200(ψαξτο και εσυ γιατι δεν ειμαι σιγουρος εαν κουμπωνει σε ολες τις εκδοσεις->χωρις vr/vr/vr II) Αντιστοιχα HB-45 για τον 18-55 af-s(υπαρχουν και σε αυτον διαφορες εκδοσεις+af-p). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πεταμένα λεφτά τα lens hood για φακούς κιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πεταμένα λεφτά τα lens hood για φακούς κιτ Αναλογος ποσο τα παρεις. Επιπλεων κατι κοβουν απο ανακλασεις και σημαντικοτερα->προσφερουν μια ασφαλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα