silver_22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, πριν 15 χρονια είχα ένα τροχαίο με τα πολλά μην σας κουράζω πριν 5 μήνες έδωσα τι δικογραφία (κτλ) στο εφετείο και περιμένω να βγει το τελικό πόρισμα τις αποζημίωσης, ποσο διάστημα διαρκή να βγάλει το εφετείο το ποσό του τροχαίου ατυχήματος? Ευχαριστώ.
dollyyy19 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 προ 15ετιας??αυτα ειναι........αναλογως το εφετειο,απο 2 βδομαδες και βαλε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Τι τροχαιο ηταν αυτό που κρατησε 15 χρονια η αποφαση ?
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μετά απο 15 χρόνια δεν έχει παραγραφεί η υπόθεση?!!?
chrisxkar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παραγραφεται μετα απο δυο χρονια εαν δεν υπαρχει καποια νομικη κινηση.Το εφετειο απο οτι εχω ακουσει παει με σοβαροτητα της υποθεσης και προτεραιοτητα παιρνει οτι ειναι κοντα στην παραγραφη.Απο τις 10 υποθεσεις την ημερα μπορει να εκδικαστουν οι 5-6 και οι υπολοιπες παιρνουν αναβολη.Γενικα λενε μην μπλεξεις με εφετειο γιατι παιρνει χρονια 1
silver_22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, όταν βγαίνει απόφαση του εφετείου ότι απορρίπτει την έφεση (όπου έχω κάνει), έχω κάποια δικαιώματα μετά την απόρριψη σε π.χ εντός 6 μηνών? πχ να απευθυνθώ στον Άρειο Πάγο για να γίνει αποδεκτή η έφεση μου.. κτλ Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από silver_22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα