Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αν ξεπερνας το 1,5GB/ημερα τοτε τι νοημα εχει να το παρεις και μαλιστα για το σπιτι?

Σε 7 μερες θα εχει τελειωσει..

• Like 1
Δημοσ.

Μα αν ξεπερνας το 1,5GB/ημερα τοτε τι νοημα εχει να το παρεις και μαλιστα για το σπιτι?

Σε 7 μερες θα εχει τελειωσει..

Ακριβώς... Εγώ θέλω μια χαλαρή ημέρα 400mb... Οριακά μου φτάνουν.

Δημοσ.

Βρήκα σήμερα stand της Vodafone, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που έγραφε 1500' προς όλους και 2,5GB internet το μήνα. 

Ξέρετε περι τίνος πρόκειται ? Δεν είχα χρόνο και δε ρώτησα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ισχύει η προσφορά κανονικά και με φορητότητα .

Πας σε ένα κατάστηυμα Vodafone και κάνεις αίτηση φορητότητας , Το κόστος είναι 30 ευρώ.

Δημοσ.

ισχύει η προσφορά κανονικά και με φορητότητα .

Πας σε ένα κατάστηυμα Vodafone και κάνεις αίτηση φορητότητας , Το κόστος είναι 30 ευρώ.

και αφού κάνω φορητότητα πως το ενεργοποιώ το πακέτο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού το έδωσαν με τα τσουβάλια το συγκεκριμένο πακέτο, σήμερα έβγαλαν ανακοίνωση και το τροποποιούν...

Από 7 Νοεμβρίου 2017 το πακέτο που προσφέρει 8GB για internet από το κινητό για 30 ημέρες, τροποποιείται για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone International και Tazamobile, και θα προσφέρει 5GB για internet από το κινητό για 25 ημέρες με τιμή 8,50€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν αμετάβλητα. " 

Λιγότερα GB και μικρότερη διάρκεια ισχύος για το πακέτο..

+ χρέωση 0,30€ σε κάθε ανανέωση από 15 Νοεμβρίου 

Εδώ η ανακοίνωση : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40533 

• Like 3
Δημοσ.

Αφού το έδωσαν με τα τσουβάλια το συγκεκριμένο πακέτο, σήμερα έβγαλαν ανακοίνωση και το τροποποιούν...

Από 7 Νοεμβρίου 2017 το πακέτο που προσφέρει 8GB για internet από το κινητό για 30 ημέρες, τροποποιείται για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone International και Tazamobile, και θα προσφέρει 5GB για internet από το κινητό για 25 ημέρες με τιμή 8,50€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν αμετάβλητα. " 

Λιγότερα GB και μικρότερη διάρκεια ισχύος για το πακέτο..

+ χρέωση 0,30€ σε κάθε ανανέωση από 15 Νοεμβρίου 

Εδώ η ανακοίνωση : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40533 

Δηλαδη στην ουσια ποσα GB χανουμε ; Αυτα που εδιναν για βιντεο και social ισχυουν ;

Δημοσ.

Δηλαδη στην ουσια ποσα GB χανουμε ; Αυτα που εδιναν για βιντεο και social ισχυουν ;

Μην μπερδεύεσαι αυτά των social ήταν για 2 φορές μόνο όχι επ'αόριστον για κάθε ενεργοποίηση.

Και έβαλαν 25 μέρες για να μην μαζεύει κάποιος τα GB του.

Εγώ ξοδεύω τα 25Gb που μαζεύτηκαν μέχρι 15 μήνα και τέλος πέταμα η κάρτα :P 

Τα λεφτά της τα έβγαλε σε μένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...