vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχιστε κοντευεται να με ψησετε ν φυγω απο φοιτητικο wind.... Ειμαι στο οριο να μπω σε καταστημα vodafone... Ακόμη κάθεσαι; τους παράτησα πριν λίγο καιρό 1
Vasileios-gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αν αγοράσω το Vodafone international από το site θα τα έχω τα 8.5gb η πρέπει να πάρω πακέτο από μαγαζί;Ναι θα τα έχεις
MikeJ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αν αγοράσω το Vodafone international από το site θα τα έχω τα 8.5gb η πρέπει να πάρω πακέτο από μαγαζί; Δοκίμασες ; Εγώ το έχω παραγγείλει και υποτίθεται σε παίρνουν τηλέφωνο σε ένα 24ωρο για τα διαδικαστικά αλλά τζίφος. Μήπως δεν λειτουργεί το online.
barman_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 να υποθεσω το πακετο δεν ισχυει για χρηση στο εξωτερικο,σωστα?
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηρα κ εγω τελικα 10 λεπτα πριν κλεισει το καταστημα (απο vodafone αιγαλεω) Δωρεαν μου το εδωσαν το πακετακι μονο ταυτοτητα εδωσα εννοειται. να υποθεσω το πακετο δεν ισχυει για χρηση στο εξωτερικο,σωστα? Ναι μονο γ εντος ελλαδος 1
vairass Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηρα κ εγω τελικα 10 λεπτα πριν κλεισει το καταστημα (απο vodafone αιγαλεω) Δωρεαν μου το εδωσαν το πακετακι μονο ταυτοτητα εδωσα εννοειται. Ναι μονο γ εντος ελλαδος Αντε Αντε έλα κ εσύ... Το θέμα είναι με ποιον θα μιλάμε τα 600 λεπτα που δίνει δωρεάν κάθε μήνα... Αντε να βρεις άτομο με international. 1
liverpoolman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μπηκα σημερα σε καταστημα και μου ειπαν οτι εχει τελειωσει στο συγκεκριμενο... επισης μου ειπαν οτι θλει 10 ευρω για να σου δωσουν!
vairass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μπηκα σημερα σε καταστημα και μου ειπαν οτι εχει τελειωσει στο συγκεκριμενο... επισης μου ειπαν οτι θλει 10 ευρω για να σου δωσουν! ναι ρε συ 10 ευρω για να βαλεις το πακετο ...
liverpoolman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μετατροπη φοιτητικου τελικα δεν παιζει παιδια εμαθα σημερα...
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε Αντε έλα κ εσύ... Το θέμα είναι με ποιον θα μιλάμε τα 600 λεπτα που δίνει δωρεάν κάθε μήνα... Αντε να βρεις άτομο με international. Οντως δυσκολο να βρεις αλλον με inteenational Αλλα ενταξει πιο πολυ για τα mb εγινε αυτο 1
vairass Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως δυσκολο να βρεις αλλον με inteenational Αλλα ενταξει πιο πολυ για τα mb εγινε αυτο Για τα γιγα το πήρα και εγώ εννοείται.... Κορυφή
vrwmiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για να κόψεις το ίντερνετ σπίτι είναι αυτό το πακέτο
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για να κόψεις το ίντερνετ σπίτι είναι αυτό το πακέτο Κ εγω το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι το ημερησιο οριο των 1.5gb Οταν τα ξεπερασεις σερνετε.. Οποτε δεν συμφερει γ σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις