MikeJ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Να πω ότι είδα ότι τα ίδια ακριβώς με το international δίνει η Taza mobile που είναι σαν θυγατρική της Voda. Βεβαια δε ξερω που βρίσκεις κάρτα σιμ. http://tazamobile.com/taza/754-2/ Εγώ έστειλα ένα email στη Vodafone για αυτό που έγινε να δω τι θα μου πούνε (λογικά ότι δεν έχουν άμεση σχέση με τους πλανόδιους και ότι μου είπαν λάθος) άλλα έτσι για το γαμώτο.
a16 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Taza mobile σιμ πουλάνε σε σταθμούς μετρό (συνήθως ομόνοια). Στη cu Μετά τους τρεις μήνες αν δεν βάλεις κάρτα έχεις και φραγή σε εισερχόμενες ή εξερχόμενες ;
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Στη cu Μετά τους τρεις μήνες αν δεν βάλεις κάρτα έχεις και φραγή σε εισερχόμενες ή εξερχόμενες ; Όχι, στους 3 μηνες χάνεις το υπόλοιπο και σε 1χρονο φραγή.
vairass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 φορητοτητα απο κοσμοτε συμβολαιο γινεται σε βονταφον καρτοκινητο? χλωμο το κοβω Τον αριθμό βρε θα πάρεις και μετά καντο ότι θες είτε συμβόλαιο είτε κάρτα. 1
georgep800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Τα GB ισχύουν και για το εξωτερικό και συγκεκριμένα Αγγλία;
antreasM77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 καλησπέρα παίδες, έχω διαβάσει διάφορα. Μπορεί κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα να απαντήσει; Άν γίνει ανανέωση πριν λήξει το πακέτο, μεταφέρονται τυχών υπόλοιπα σε ΜΒ; Ευχαριστώ. κάνω άλλη μια προσπάθεια μήπως γνωρίζει κανείς για το παραπάνω ερώτημα; georgep800 δεν ισχύει όχι, μόνο απο Ελλάδα μου είπαν όταν την πήρα.
Vasileios-gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Τα GB ισχύουν και για το εξωτερικό και συγκεκριμένα Αγγλία; Το Vodafone International δεν συνδέεται σε δίκτυο Roaming. Ούτε καν για εισερχόμενες κλήσεις. @antreasM77 με ανανέωση όχι. Με αγορά ακριβώς του ίδιου πακέτου μεταφέρονται.
antreasM77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το Vodafone International δεν συνδέεται σε δίκτυο Roaming. Ούτε καν για εισερχόμενες κλήσεις. @antreasM77 με ανανέωση όχι. Με αγορά ακριβώς του ίδιου πακέτου μεταφέρονται. Έχεις δίκιο Βασίλη, δεν εννοούσα απλή ανανέωση χρόνου ομιλίας, εννοούσα να γίνει ανανέωση του πακέτου, δηλαδή να το ενεργοποιήσω εκ νέου πριν την λήξη του παλιού. Επομένως βάζω μονάδες, και ενεργοποιώ ξανά το ίδιο πριν να λήξει. Το πακέτο μου το ενεργοποιούν μόνο απο κατάστημα ή μπορώ και εγώ μέσω κάποιου μηνύματος; Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου.
Vasileios-gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) στείλε 4 στο 19109 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από Vasileios-gr
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πήγα στο κατάστημα βονταφον στο Σύνταγμα και πήρα την κάρτα δωρεάν πλήρωσα μόνο τα 10 € της ανανέωσης και μου ενεργοποίησε εκεί το πακέτο γενικώς το προτεινανε σε κόσμο και Έλληνες δεν υπήρχε κάποιο θέμα
BritGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ακριβώς. Μια χαρά διαθέσιμο είναι το international και σε Έλληνες σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone. Taza είδα σε όλα τα μαγαζιά στα στενά γύρω από την Ομόνοια.
Billator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ρώτησα για αυτο που λέτε σε καταστημα και ο ιδιοκτήτης γέλασε που δεν τα έδιναν σε έλληνες. Στα παιδιά είχαν πει προωθηστε πχ τα cu σε οποιους βρείτε (πχ φοιτητές) και τα international στους τουρίστες. Απλά όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε ή δεν ρωτάς ή δεν εχεις καν την βασική αντίληψη των πραγμάτων, βγαζεις οτι νάναι συμπεράσματα (μιλάω για τα παιδιά της vodafone που τα μοιράζουν) Οποιος δεν τα δίνει αυτός είναι χαμένος γιατί δεν θα πιασει τον στοχο του bonus που τους βάζουν.
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πάντως μαγκες εμένα εδώ που είμαι με την κοσμοτε πήγαινε σφαίρα, τώρα με την βονταφον σέρνεται λόγο σήματος αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα
Anorymous Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Πάντως μαγκες εμένα εδώ που είμαι με την κοσμοτε πήγαινε σφαίρα, τώρα με την βονταφον σέρνεται λόγο σήματος αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα Έτσι είναι είχα κάνει δοκιμή με τον αδερφό με cosmote έπιασε 35mbs και με την Vodafone 6mbs
Chrisl7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Παιδιά το ίδιο πρόγραμμα είναι και το frog που είναι κοσμοτε 10gb για ένα μήνα με 10€
Προτεινόμενες αναρτήσεις