Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά..

Χρειάζομαι ένα κινητό με πολύ καλή μπαταρία.. από 5 έως 5.5", και τουλάχιστον 3gb + 32gb, full hd. έχω εντοπίσει τα:

1. Xiaomi Redmi 4 PRIME

2. Lenovo Vibe P2

3. Oukitel K6000 PLUS..

ποιό από όλα έχει μεγαλύτερη ΔΙΑΡΚΕΙΑ μπαταρίας? (όχι μεγαλύτερη χωρητικότητα, γιατί από ότι διάβασα, μετράνε πολλοί παράγοντες στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας)..

υπάρχει κάποιο άλλο κινητό που έχετε υπόψιν σας?

Δημοσ.

Θα σου έλεγα το Redmi Note 4(x) γιατί το χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες και έχω μείνει έκπληκτος από τη διάρκεια της.

Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα.

Δε χρειάζεται. Αυτό που θέλει είναι πολύ συγκεκριμένο. 

Στα της πρότασης. Το Vibe P2 σίγουρα είναι ο αρχηγός όλων αυτών για το θέμα που θέλεις. Μιλάμε για απίστευτες διάρκειες τόσο σε αναμονή όσο και σε χρήση. Η μόνη συσκευή που το ξεπερνάει είναι ένα Moto Z play + battery mod. 

Σε σειρά λοιπόν είναι: 

1. Lenovo Vibe P2

.

.

.

.

2. Xiaomi Redmi note 4X <=> Moto Z play (το σκέτο). 

Αν αγοράσεις και το mod για το Z play τότε έχεις την καλύτερη διάρκεια μπαταρία σε συσκευή που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αν όχι το P2 είναι στην κορυφή. 

Δημοσ.

Χάχα.. Όχι λόγω δουλειάς απαιτείται να είμαι εκτός σπιτιού κτλ για αρκετή ώρα. Δεν βλέπω YouTube γενικά.. Πιο πολύ κλήσεις κάνω, αλλά χρησιμοποιώ WiFi ή μάλλον δεδομένα.. Το mod του Motorola τι είναι ακριβώς?

Δημοσ.

Χάχα.. Όχι λόγω δουλειάς απαιτείται να είμαι εκτός σπιτιού κτλ για αρκετή ώρα. Δεν βλέπω YouTube γενικά.. Πιο πολύ κλήσεις κάνω, αλλά χρησιμοποιώ WiFi ή μάλλον δεδομένα.. Το mod του Motorola τι είναι ακριβώς?

ξέχνα το μοντ μαζί με το μότορολα θα σου βγει ο κούκος αηδόνι... πάρε το xiaomi που έχει και αυτό πολύ καλή μπαταρία παίζει σε σούπερ τιμή με αυτό θα είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Τα Moto Z παίρνουν κάποιες επίσημες μοντίφες που απλά κουμπώνουν στην πλάτη τους. Αν αγοράσεις ένα moto z play + το battery mod κοντεύεις τα 6000 σε χωρητικότητα και επειδή το moto Z play έχει εξαιρετική αυτονομία καταλαβαίνει κάποιος τι μπορεί να πετύχει. 

Επειδή όμως για να το πάρεις θα πρέπει να κοιτάξεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν προτείνεται οπότε η προσωπική μου θέση είναι το Lenovo P2. Χωρίς αντίπαλο στο θέμα μπαταρίας ως "γυμνή" συσκευή. 

ξέχνα το μοντ μαζί με το μότορολα θα σου βγει ο κούκος αηδόνι... πάρε το xiaomi που έχει και αυτό πολύ καλή μπαταρία παίζει σε σούπερ τιμή με αυτό θα είσαι κομπλέ

Ε καλά όχι και κούκος αηδόνι. Πότε ήταν πριν μερικές μέρες που είχε προσφορά το Moto Z στα 250 ευρώ και το Moto Z play + incipio battery mod επίσης στα ίδια; 

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιό .. Τεσπα ...Π.χ και το λούμια 950 από την wind έπαιξε στα 99€ αυτό δε μου λέει κάτι προσωπικά μιλάω με τα τωρινά δεδομένα-τιμές .Αααν βρει ο ts z play με το mod στα 250€ εννοείται να το χτυπήσει 

Δημοσ.

Υπάρχει και η άλλη πρόταση. Αγοράζει τώρα ένα Z play στα 250 το οποίο σίγουρα έχει μπαταρία εξίσου καλή με το xiaomi ενώ ως συσκευή είναι σαφέστατα καλύτερη και ποιοτικότερη και από το Xiaomi και από το Lenovo και έχει και το νου του για καμιά προσφορά της μπαταρίας mod να την τσιμπήσει με κάνα 20-30 ευρώ και να τελειώνει εκεί. 

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό θα έκανα τουλάχιστον. Αν δεν ήθελα να περιμένω φυσικά ή να ασχοληθώ παραπάνω τότε σίγουρα vibe P2. Πραγματικά επικό σε μπαταρία από μόνο του. 

Δημοσ.

Βλέπω πάντως πως στο banggood έχει το Moto Z play αυτή τη στιγμή στα 210€ με τον κωδικο 7BGESZP564. Από αποθήκη HongKong, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για τελωνείο.

GG3XDff.jpg

Δημοσ.

Βλέπω πάντως πως στο banggood έχει το Moto Z play αυτή τη στιγμή στα 210€ με τον κωδικο 7BGESZP564. Από αποθήκη HongKong, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για τελωνείο.

GG3XDff.jpg

Εκτός αο'το τελωνείο και την έλλειψη της διετής εγγύησης, να σημειωθεί ότι δεν έχει και την 800 μπάντα
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ έχει €208 με κουπόνι το zplay

https://techmaniacs.gr/dynata-kouponia-gearbest-apoklistika-gia-tous-anagnostes-tou-techmaniacs-gr-86418-2/

Το θέμα είναι, πως γίνεται το Motorola με 3500 και παρόμοια χαρακτηριστικά, να υπερισχύει του εφαμιλλου σε όλα, Lenovo P2 με 5100 μπαταρία.. BTW, το gearbest είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.

Εδώ έχει €208 με κουπόνι το zplay

https://techmaniacs.gr/dynata-kouponia-gearbest-apoklistika-gia-tous-anagnostes-tou-techmaniacs-gr-86418-2/

Το θέμα είναι, πως γίνεται το Motorola με 3500 και παρόμοια χαρακτηριστικά, να υπερισχύει του εφαμιλλου σε όλα, Lenovo P2 με 5100 μπαταρία.. BTW, το gearbest είναι αξιόπιστο?

Υπερισχύει σε ποιότητα κατασκευής, ακουστικό και ηχείο, ήχος από ακουστικά, έχει μερική αδιαβροχοποίηση, καλύτερη ποιότητα οθόνης και ταυτόχρονα καλύτερα καλιμπραρισμένη, καλύτερες επιδόσεις λόγο καλύτερου optimisation και φυσικά δυνατότητα moto mods (όπου εδώ κουμπώνεις την μπαταρία 2200 και κοντεύεις τα 6000 σύνολο) και αν δεν κάνω λάθος το Moto Z play επίσης έχει υποδοχές για dual sim και micro-sd card ταυτόχρονα (όχι υβριδική που έχεις ή το ένα ή το άλλο). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...