Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτό με τα chipsets των DSLAMS - δεν το ήξερα! Το θέμα είναι: πως μαθαίνει κάποιος τι chipset φοράει το dslam στο οποίο ανήκει;;;

Σύμφωνα με τον έλεγχο διαθεσιμότητας της Vodafone, ανήκω στο α/κ ΠΕΛΟΠΑΣ (ΠΑΤΡΑ) και σύμφωνα με τον έλεγχο διαθεσιμότητας της Cyta η απόσταση που με χωρίζει από το α/κ είναι 1.687 μέτρα.

Είμαι και εγώ στην αγορά για καινούριο ρούτερ και τείνω προς το δημοφιλές, σε αυτό το φόρουμ, N14U της Asus. Είμαι ήδη συνδρομητής της Wind οπότε να φανταστώ πως για να το πουλάει αυτό το ρούτερ η ίδια η εταιρία δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας μεταξύ των chipsets;;!

παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και το ρωτάς(η με όποιον άλλο τρόπο μπορείς να μιλήσεις μαζί τους,αρκεί να πέσεις σε γνώστη στην εξυπηρέτηση γιατι υπάρχουν κ άλλοι που δεν ξέρουν που πάνε τα 4)

ασυμβατότητες υπήρχαν με κάποια μοντέλα της netgear σε forthnet(δεν θυμάμαι μοντέλο κλπ) όπου και με σωστές ρυθμίσεις ειτε δεν συγχρόνιζε ειτε δεν επαιρνε IP. Κάτι άλλο δεν έχει ακουστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι το συγκεκριμενο (ειναι broadcom) απλα θεωρειται απο τα "παλια" πλεον.

Θα παιξει κανονικα, δεν θα εχεις προβλημα.

Εδω ειναι ο emulator για να δεις τις ρυθμισεις

http://uk.tp-link.com/resources/simulator/TD-W8970_v3/index.htm

Ή θα χρησιμοποιησεις το "Quick Setup" για να το ρυθμισεις ή καλυτερα θα πας στο Network -> WAN Settings και φτιαχνεις μια PPPoE συνδεση.

Ο emulator εχει δυο προφιλ στο WAN Settings, ενα bridge και ενα PPPoE.

Αν ειναι ετσι οταν το αγορασεις, σβηνεις το bridge και ή σβηνεις και το PPPoE ωστε να φτιαξεις καινουργιο ή το τροποποιεις και βαζεις τα σωστα VPI/VCI και τα στοιχεια της Forthnet (username/password).

Υπαρχουν και καποιες αλλες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν οπως το WiFi και το Firewall, αλλα δεν ειναι κατι το δυσκολο.

Τελικα χ8ες πηγα κ αγορασα ρουτερ ,πηρα το ΤD-W9977v1  κουτσα στραβα το συνδεσα κ αρχισε να παιζει. ολα οκ μετα απο καποια ωρα αρχισε να κανει αποσθνδεσεις και στο κινητο μου κ το pc μου. Τι μπορω να κανω για αυτο το 8εμα ουσιαστικα για αυτο το 8εμα αλαξα ρουτερ κ τωρα εχω πιο πολλες αποσυνδεσεις

post-264977-0-03024800-1502535368_thumb.png

post-264977-0-74814700-1502535373_thumb.png

Δημοσ.

Στο screenshot δεν φαινεται κατι περιεργο.

Τι εννοεις "αποσυνδεσεις και στο κινητο και στο pc"?

Αποσυνδεονται οι συσκευες απο το router ή αποσυνδεονται απο το Internet και μενουν συνδεδεμενες με το router?

Το EU ειναι?

Δεν βλεπω να εχει βγει και καποιο νεοτερο firmware εκτος απο το 1ο (αρχικο).

Υποθετω οτι αυτο θα εχει περασμενο (161123).

Δημοσ.

Εννοώ ότι για λίγα λεπτά δεν μπαίνει σε σελίδες το pc μου κ δεν μου βγάζει κάτω δεξιά στο pc ότι δεν έχω ίντερνετ.στο κινητό όταν δεν έχω μου βγάζει δίπλα από το σήμα Wi-Fi ! To θαυμαστικό ενώ σήμα έχει κανονικά από το ρούτερ μου. Μετά από λίγη ώρα επανέρχεται από μόνο του το ίντερνετ χωρίς να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Επειδη το βρισκω δυσκολο να φταιει και το παλιο router και το καινουργιο, δεν μιλας με Forthnet να ζητησεις να ελεγξουν την γραμμη? Εξηγησε οτι εχεις δοκιμασει 2 διαφορετικα router και γινεται το ιδιο.

Επισης μπορεις να δοκιμασεις το router κατευθειαν στην κεντρικη πριζα για να δεις αν γινεται παλι το ιδιο.

Δημοσ.

Εννοώ ότι για λίγα λεπτά δεν μπαίνει σε σελίδες το pc μου κ δεν μου βγάζει κάτω δεξιά στο pc ότι δεν έχω ίντερνετ.στο κινητό όταν δεν έχω μου βγάζει δίπλα από το σήμα Wi-Fi ! To θαυμαστικό ενώ σήμα έχει κανονικά από το ρούτερ μου. Μετά από λίγη ώρα επανέρχεται από μόνο του το ίντερνετ χωρίς να κάνω κάτι.

όταν συμβαίνει αυτό, ποια λαμπάκια στο μόντεμ είναι ανοιχτά;

Δημοσ.

Το power to dsl to internet to wireless Kai to lan έτσι μένουν συνέχεια αυτά και μένουν σταθερά δεν αναβοσβήνουν.\

Tα setings που εχω στο WAN interface ειναι αυτα  το υsername του pppoe μου το εδοσαν απο τη forthnet που τους πηρα τηλ,

post-264977-0-91779100-1502559466_thumb.png

post-264977-0-66456500-1502559474_thumb.png

Δημοσ.

Το έσβησα. Τεσπα από χ8ες το μεσημέρι που το έκανα ένα restart το ρούτερ μέχρι τώρα δεν είχα καμία αποσύνδεση όσο ήμουν στο ίντερνετ βέβαια δεν μπορείς και να το καταλάβεις γτ ξανα συνδέεται μόνο του. Θα δείξει στην πορεία. Ευχαριστώ παντός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...