Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Lol είτε με r5 1400+gpu (560/1050ti), είτε με g4600 / i5 7400 (με ενσωματωμένη gpu) θα ήταν καλυμμένος έτσι κι αλλιώς. Το ζήτημα είναι πως το διαθέσιμο budget (που για δικούς του λόγους ο ts επιλέγει να είναι ευρύ) του επιτρέπει κάτι καλύτερο σε περίπτωση που παίξει πιο απαιτητικά παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, πάει σε r5 1600 ή i5 7500 + 1060 και θα είναι περισσότερο από πλήρης.

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι και ακριβώς έτσι, κι εγώ που πήγα να παίξω dota στο htpc μου έκλαψα..

Η αλήθεια είναι πως θέλει extra καρτουλα αλλά και fps υψηλά γιατί στα fights φαίνεται η διαφορά στη moba

Και γι αυτό προτείνω i5 με 1060 παρέα και ένα καλό monitor. Να έχει την απόλυτη εμπειρία στο lol που τον ενδιαφέρει ολά στα φουλ.

Από εκεί και πέρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια κομπλέ θα είναι..

• Like 2
Δημοσ.

Η 1060 στο lol ειναι τρελο overkill. Mια 460 maxari το game και εχει πολυ πανω απο 100 frames.

Και για τα άλλα games? Που κάνουμε υποθέσεις αν παίξει πιο βαρύ τίτλο.

Μην μπερδεύεσαι, δεν μίλησα για 1060 αποκλειστικά για το lol.

Στο budget που διαθέτει μιλάω.

Ίσως να μην το διατύπωσα εγώ σωστα..

(ε τέτοια ώρα που έγραψα κι εγώ) :P

Δημοσ.

Κώστα δεν αντιλέγω, το LoL άλλωστε είναι κατά κόρον gpu intensive. Αλλά playable είναι και με την integrated, θέλω να πω πως και με πολύ χαμηλότερο budget θα έπαιζε lol ο φίλος (και φαντάζομαι το ξέρει).

Στο budget που διαθέτει πάει σε 1060 με έναν τετραπύρηνο+ έτσι κι αλλιώς, τί το ψάχνουμε;

Δημοσ.

Και για τα άλλα games? Που κάνουμε υποθέσεις αν παίξει πιο βαρύ τίτλο.

Μην μπερδεύεσαι, δεν μίλησα για 1060 αποκλειστικά για το lol.

Στο budget που διαθέτει μιλάω.

Ίσως να μην το διατύπωσα εγώ σωστα..

(ε τέτοια ώρα που έγραψα κι εγώ) :P

Δεν το ειπα για σενα, γενικα το λεω. Νταξει ειδα οτι εχει budget 1500 αλλα με αυτα που γραφει, κριμα ειναι να σκασει 300€ για 1060 και να παιζει lol. Αμα οι τιμες στις GPU ηταν πιο χαμηλα ισως, αλλα τωρα το θεωρω τρελο ultrakill. Ενας entry level i5 / r5 με μια 460 θα ηταν okay.

Ας μας πει βεβαια και ο OP αν ασχολειται με τιποτα αλλο περα απτο lol γιατι τζαμπα μαλωνουμε.

Δημοσ.

Ναι παιδες εδω ειμαι (ολε ολε) με βαλατε σε σκεψεις και μαλλον δν θα ξοδεψω τοσα χρηματα προς το παρον.Μαλλον θα αγορασω ενα μεταχειρισμενο γυρω στα 500-600 € για να ειμαι καλυμμενος με τις απαιτησεις μ.

Δημοσ.

Καινουριο εννοειται θα παρεις.παρε ενα με intel 4560 λοιπον και αν θεςς αργότερα βαζεις i5-i7.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...