Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου προτεινετε ενα PC που  να μν κολαει καθολου στο LOL αλλα παραλληλα να μπορω ανετα να εχω ανοιχτα παραθυρα σε chrome  - skype - dc etc... Επισης να ειναι κομματι - κομματι και να ειναι εξελιξιμο για αναβαθμισεις σε βαθος χρονου. Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 1,500€.

Δημοσ.

Ναι αλλα μαλλον δεν διαβασες πιο πανω οτι θελω να ειναι αποδοτικο σε βαθος χρονου, να τρεχει το lol παραλληλα με αλλες εργασιες και να μπορω ανετα να το εχω και για αλλα games σε βαθος χρονου, αρα θελω ενα καλο gaming pc γυρω στα 1000 €++

Δημοσ.

κάνε μια σωστή φόρμα για gaming pc και με αυτό το budget θα παίζει μια χαρά το LOL. Mε τόσα λεφτά θα παίζεις όλα τα σύγχρονα παιχνίδια σε 1080 που είναι πολύ ποιο απαιτητικά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τσιλαρετε λιγάκι. Το παιδί μπορεί να έβαλε τόσο bbudget γιατί δεν ξέρεις πόσο έχουν ή γενικά από υπολογιστές. Απλά προτείνετε ένα πισι στα ~1500€ και τελείωσε η υπόθεση.

Mr Chill, Κάνε αντιγραφή επικόλληση τη φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω λινκ εδώ και θα σου προτείνουμε.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-αναβάθμιση-φόρμας-αγοράςαναβάθμισης-ηυ/

• Like 1
Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

1100€ +/- 200

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)
gaming pc league of legends με προοπτικες και για πιο καινουρια παιχνιδια

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

-

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

ναι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Δεν εχω θεμα (θεσσαλονικη)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Στο καταστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ναι Windows 7

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

-

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

-

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Δεν γνωριζω τι ειναι αυτα :P

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

εχω ενα τροφοδοτικο 600W turbo x power series αλλα δν εχω θεμα και να μν χρησιμοποιηθει

Δημοσ.

Επειδη δε λες συγκεκριμενα τι παιχνιδια,αλλα και επειδη τo budget σου ειναι υψηλό,καλυτερα παρε τον 1600 που θα σε καλυψει καλυτερα και για περισσοτερα χρόνια.

Δημοσ.

Πράγματι, αν είναι να εξαντλήσει το budget των 1200€ (παρ'όλο που όλα αυτά που συζητάμε είναι overkill του κερατά για το LoL), με σκοπό να παίξει απαιτητικά παιχνίδια στο μέλλον, και με γνώμονα την αποδοτικότητα σε βάθος χρόνου, όπως ζήτησε-τότε θα μπορούσε να πάει σε κάτι τέτοιο όπως το παρακάτω σύστημα επίσης από visionstudio...Αλλά αν είναι να παίζει μόνο lol και να ''κάθεται'' η gpu, είναι κρίμα και σπατάλη ταυτόχρονα.

post-233997-0-66575500-1500308721_thumb.png

Δημοσ.

Οθόνη: AOC G2460VQ6 -//- 24", 1080p, 1ms, FreeSync - 160€

Μητρική: Asus Prime B350 - 109€

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 1600 - 218€

RAM: Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200MHz - 156€

Τροφοδοτικό: Super Flower Platinum King 550W - 95€

Κάρτα γραφικών: RX 480 8GB - 266€

SSD: Samsung 850 Evo 250GB - 94€

HDD: Seagate Barracuda 2TB - 74€

Κουτί: Aerocool Cruisestar - 33€ (από το "You")

Προαιρετικά αν θέλεις, καρφώνεις και έναν Bluray reader οπτικό δίσκο LG, στα 60€: https://www.skroutz.gr/s/9453942/LG-CH12NS40-Bulk.html

Γενικό σύνολο στα 1200€

Σου έβαλα από Skroutz γιατί δεν έχει νόημα να τα πάρεις από ένα μαγαζί μόνο και μόνο για τη συναρμολόγηση.

Μάζεψέ τα όλα ένα πρωινό με τη δροσούλα στις 9, φόρτωσε τα στο αμάξι και πάνε σε οποιοδήποτε μαγαζί με υπολογιστές στη γειτονιά σου ή κάπου κοντά. 20€ θα σου πάρουν να στο κάνουν και δεν θέλουν πάνω από 15-20 άααντε βαριά 30'.

Στο κάτω κάτω, τόσα παιδιά είναι από Θεσσαλονίκη στο forum, ρώτα και μπορεί κανείς να έχει να διαθέσει 10' από το χρόνο του ή κάνε το εσύ από κανένα βίντεο στο Youtube. Πλέον είναι πολύ ποιο εύκολα να τα συναρμολογήσεις.

Δημοσ.

Οθόνη: AOC G2460VQ6 -//- 24", 1080p, 1ms, FreeSync - 160€

Μητρική: Asus Prime B350 - 109€

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 1600 - 218€

RAM: Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200MHz - 156€

Τροφοδοτικό: Super Flower Platinum King 550W - 95€

Κάρτα γραφικών: RX 480 8GB - 266€

SSD: Samsung 850 Evo 250GB - 94€

HDD: Seagate Barracuda 2TB - 74€

Κουτί: Aerocool Cruisestar - 33€ (από το "You")

Προαιρετικά αν θέλεις, καρφώνεις και έναν Bluray reader οπτικό δίσκο LG, στα 60€: https://www.skroutz.gr/s/9453942/LG-CH12NS40-Bulk.html

Γενικό σύνολο στα 1200€

Σου έβαλα από Skroutz γιατί δεν έχει νόημα να τα πάρεις από ένα μαγαζί μόνο και μόνο για τη συναρμολόγηση.

Μάζεψέ τα όλα ένα πρωινό με τη δροσούλα στις 9, φόρτωσε τα στο αμάξι και πάνε σε οποιοδήποτε μαγαζί με υπολογιστές στη γειτονιά σου ή κάπου κοντά. 20€ θα σου πάρουν να στο κάνουν και δεν θέλουν πάνω από 15-20 άααντε βαριά 30'.

Στο κάτω κάτω, τόσα παιδιά είναι από Θεσσαλονίκη στο forum, ρώτα και μπορεί κανείς να έχει να διαθέσει 10' από το χρόνο του ή κάνε το εσύ από κανένα βίντεο στο Youtube. Πλέον είναι πολύ ποιο εύκολα να τα συναρμολογήσεις.

Διαφωνο, εαν δεν ξερεις δεν τα πας σε ενα οποιοδηποτε καταστημα της γειτονιας ρε φιλε. Εχω δει κατεστραμενα εξαρτηματα απο τον καθε ανιδεο που εχει μαγαζι. Θα παει σε ενα αξιοπιστο μαγαζι θα δωσει και 100ευρω παραπανω και θα εχει τεχνικη υποστηριξη για 3 χρονια. Καλο το skroutz αλλα μεχρι ενα σημειο.

Δημοσ.

Φεύγουμε λίγο από το θέμα αλλά θα σου πω.

Έχω δει και εγώ άτομα που δεν ξέρουν να προσπαθούν να χωρέσουν πράγματα μέσα. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει. Αλλά τουλάχιστον σαν Θεσσαλονίκη που είναι και σε μικρό κατάστημα να μην πάει, τόσες αλυσίδες έχουν καταστήματα. Ας το πάει κάποιο από αυτά ή σε κάποιο που να έχει ακούσει καλά λόγια.

Όπως και να έχει. Προσωπικά είμαι της γνώμης να μην δώσει 100€ παραπάνω στο σύνολο όταν μπορεί να τα βάλει στην άκρη. Καιρός για "πεταμένα" λεφτά δεν είναι, ακόμα και για τους ποιο "άνετους".

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

Δημοσ.

Ρε τι πάθαμε εδώ μέσα..

Για lol δεν συζητάμε;;

I5 θέλει το παιδί και όχι ryzen καλύτερα..

Αν χωρέσετε και μια 1060 με FHD είναι οκ!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...