Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας για να μην νομιζεται οτι σας κοροειδευω και οτι ενα ποσο των 2000 δεν ξοδευεται δυσκολα μεχρι τωρα οπως σας ειπα εχω αγορασει απο το eshop και δεν επελεξα απο αλλα καταστηματα γιατι μαζι με τα μεταφορικα και μην νομιζεται οτι ειναι λιγα γιατι μενω στην κερκυρα θα εφτανα κοντα στα ιδια που εδωσα στο eshop και με αμεσες παραδοσεις με τις διαφορες οτι θα μου τα στελνανε πιο αργα οποτε προτιμησα ενα καταστημα απο το να κοιταω εδω και εκει με λιγο λιγοτερα λεφτα και περισσοτερες μερες παραδοσης οποτε για να μην νομιζεται οτι τα λεφτα πεταχτηκαν ετσι εχω προτιμησει καλα parts εστω και αν τα πληρωσα λιγο περισσοτερο οπως ειπα

• Κουτι-CASE CORSAIR OBSIDIAN SERIES 750D FULL TOWER ATX BLACK= 168.90 €
  • Mητρικη-ΜΗΤΡΙΚΗ MSI Z170A GAMING M5 RETAIL=176.90 €
  • υδροψυξη-CORSAIR HYDRO SERIES H105 240MM EXTREME PERFORMANCE LIQUID CPU COOLER=138.90 €
  • παστα-ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 3.5G=7.56 €
Συνολο=500μεχρι τωρα εαν τα περνα απο αλλα μαγαζια η διαφορα σε αυτα τα parts ηταν ενα 20-30 ευρω αλλα οι μερες ξεπερνουσαν και μηνα ενω τα πηρα αμεσα σε 2-3 μερες ολα μαζι οποτε μην νομιζεται οτι τα 2000 ξοδευονται δυσκολα τωρα θα μου πειτε θα μπορουσες να παρεις αυτο το κουτι εκεινη την μητρικη τουτο κεινο για να μειωθει το κοστος αλλα ημουν ακαθεκτος ειμαι στη corsair kai msi χωρις να κανω διαφημισεις απλως τα χω δει 100 εγγυημενα 0 ελλατωματικα και κολησα σε αυτα σκεφτειτε οτι για να σου αντεξει και το Pc 3-4 χρονια αξιοπρεπεστατου Gaming πρπει να παρεις και σιγουρα ποιοτικα πραγματα που εχουν ας λεμε και την αληθεια την σημερον ημερα τσιμπημενες τις τιμες.Οποτε μου μενουν τωρα σιγουρα 1500 ευρω για τα υπολοιπα για Gaming se 1080p-1440p τελειου gaming για 2-3χρονια και αξιοπρεπεστατου Gaming 4-5χρονια και μετα ερχονται αλλες αναβαθμισεις....

Και σκοπευω να αγορασω:

• Eπεξεργαστης-CPU INTEL CORE I7-6700K-Ι7-7700Κ=330-350 ΕΥΡΩ
  • Καρτα γραφικων-Msi 1060 x-msi 1070 x-msi 1080 x= τις ξερεται πανω κατω τις τιμες και απο eshop τσουζουν αλλα και απο αλλα καταστηματα
  • Ram-RAM CORSAIR CMD16GX4M2B3000C15 DOMINATOR PLATINUM 16GB (2X8GB) DDR4 3000MHZ DUAL KIT=170 ευρω
  • τροφοδοτικο- Corsair RMi Series 750W=150 ευρω ερειξα το τροφοδοτικο για να εξοικονομεισω 100 για οθονη ακομα

• Ssd-SSD SAMSUNG MZ-V6E250BW 960 EVO M.2 250GB=150 ευρω
  • Hdd-Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ=50 ευρω
Συνολο 870 που θα δωσω+500που εχω δωσει μεχρι τωρα =1370 απο καταστηματα με τις πιο οικονομικες τιμες για αυτα στο skroutz και χωρις καρτα γραφικων και οθονη για καντε μια ακομα προσθεση να δειτε ποσα βγαινουν οποτε μην νομιζεται οτι για ενα τρελο μηχανημα που θα κρατησει 3-4 χρονια χωρις επιπλεον αναβαθμιση για 1080p-1440p ειναι πολλα τα λεφτα ξεκινωντας απο το 0
Ελα ρε συντοπίτη καλησπέρα. Κερκυραίος και γω. Εχεις δικιο απο την μια το στη σκέψη σου περι ενός καταστήματος γιατί στο νησί δεν υπάρχει και κατι αλλο, οπότε θα έπρεπε να αγοράσεις απο πολλά μαγαζιά + εξτρα μεταφορικά και έξτρα χρονος.

Πάντως αν ψαχτεις μπορούσες να πάρεις και απο Γερμανία μαζεμένα οτι parts σου έλειπαν. Αν τα βάλεις κατω, ολα μαζί συμφέρουν περισσότερο απο το να τα αγοράσεις τόσο απο το πανάκριβο κιτρινομαγαζο ή από σκόρπια skroutzομαγαζα. Σε 1.5 εβδομάδα θα τα είχες στην πόρτα σου.

Κάρτα, υδρόψυξη, φανακια, ποντικι κλπ τα εχω αγοράσει απο Γερμανία. Ολα δεν εκαναν πάνω απο 2 εβδομάδες.

Στην καρτα πληροφοριακά γλίτωσα περίπου ενα 40αρικο

Στην ψυξη γύρω στα 15 ευρω.

Ολα με τα μεταφορικά μεσα.

Συμφέρει επειδή στο νησί δεν υπάρχουν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Αν έμενα Αθήνα το κόστος θα ηταν πολυ μικρότερο και ίσως σε καποια πράγματα προτιμούσα αμα τα χρήματα που γλίτωνα ηταν <20 € την εγχώρια αγορά.

• Like 2
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα ρε συντοπίτη καλησπέρα. Κερκυραίος και γω. Εχεις δικιο απο την μια το στη σκέψη σου περι ενός καταστήματος γιατί στο νησί δεν υπάρχει και κατι αλλο, οπότε θα έπρεπε να αγοράσεις απο πολλά μαγαζιά + εξτρα μεταφορικά και έξτρα χρονος.

Πάντως αν ψαχτεις μπορούσες να πάρεις και απο Γερμανία μαζεμένα οτι parts σου έλειπαν. Αν τα βάλεις κατω, ολα μαζί συμφέρουν περισσότερο απο το να τα αγοράσεις τόσο απο το πανάκριβο κιτρινομαγαζο ή από σκόρπια skroutzομαγαζα. Σε 1.5 εβδομάδα θα τα είχες στην πόρτα σου.

Κάρτα, υδρόψυξη, φανακια, ποντικι κλπ τα εχω αγοράσει απο Γερμανία. Ολα δεν εκαναν πάνω απο 2 εβδομάδες.

Στην καρτα πληροφοριακά γλίτωσα περίπου ενα 40αρικο

Στην ψυξη γύρω στα 15 ευρω.

Ολα με τα μεταφορικά μεσα.

Συμφέρει επειδή στο νησί δεν υπάρχουν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Αν έμενα Αθήνα το κόστος θα ηταν πολυ μικρότερο και ίσως σε καποια πράγματα προτιμούσα αμα τα χρήματα που γλίτωνα ηταν <20 € την εγχώρια αγορά.

συμφων για εξωτερικο γιατι σου βγαινει πολυ πιο φτηνα και τα παιρνεις ολα αλλα θελω να αποφυγω σε περιπτωση ελλατωματικου να μην τρεχω μετα να συνενοηθηω ποιος τι που καταλαβες να μην βαλω σκοτουρες στο κεφαλι σε περιπτωση π βγει κατι μαπα για αυτο μονοδρομος ειναι η κερκυρα μακαρι να μου στην πρωτευουσα η στην συμπρωτευουσα αλλα που τετοια τυχη τι να κνανουμε...

Παιδιά χαλαρώστε.... Το όλο στήσιμο μπορεί να είναι λάθος, αλλά η ευθύνη είναι δική του. Εμείς απλά κοιτάμε να περισωσουμε οτι μπορούμε.....

Αυτός πληρώνει, αυτός κάνει τις επιλογές, αυτός θα έχει στην κατοχή του το πισι.

με σβαση αυτα που ξερω και βλεπω να λετε το ολο συστημα ειναι λαθος λογω οθονης δηλαδη πρεπει να επενδυθει ενα καλο ποσο για να μην παει στραφι το συστημα οχι οτι δεν φυσαει η συνθεση του υπολογιστη χωρις οθονη μην λεμε και οτι θελουμε ολη την δουλεια για την αποδοση του μηχανηματος απο τι καταλαβα θα πρεπει να συνδυαστει και με μια καλη οθονη εαν δεν κανω καπου λαθος διαφωτισε με...

Χαλαρααα..

Ο άνθρωπος διαθέτει 600/1000 ευρώ Budget για οθόνη και καρτά. Χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να το φάει όλο αν δεν είναι αναγκαίο.

Περιμενει προτάσεις..

ενας απο τους λιγους που δεν τσιτωνεται χωρις λογο και λεει την γνωμη του απλα ομορφα και πολιτισμενα εισαι ωραιος ...

Όλα καλά. :)

Κοίτα, εγώ στην θέση του θα περίμενα την νέα γενιά. Αν δεν μπορούσα θα έπαιρνα ένα καλό freesync monitor 27" 1440p 144hz με μεγάλο εύρος, όχι τίποτα 60-90, και καλό panel. Εκτός αν όλο το PC είναι μόνο για games οπότε ας βάλει και ΤΝ. Και μετά, wait for it, wait for Vega. :) Λογικά θα παίξει μια RX Vega που θα είναι καλύτερη από την 1070 και ελάχιστα χειρότερη από την 1080. Ελπίζουμε όλοι ότι η τιμή της θα είναι πιο κοντά στην τιμή της 1070 (πριν το mining). Απλά έτσι αργεί, τέλος του μήνα ανακοινώνονται οπότε για Σεπτέμβρη το βλέπω. Θέλει να πάρει και βαρβάτο τροφοδοτικό, οπότε ας έχει κάτι να κάνει το καημένο.

Και αν δεν του αρέσει η τιμή τότε ας αποφασίσει 1070 ή 1080. Όχι 1060 όμως.

ωραια εξακριβωση μια λεπτομερεια να μου δωσεις τα φωτα σου για 1080/1440p τι καρτα θα προτεινες ωστε να ειχε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και σε τι οθονη θα με προτεινες να παω δωσε μου καμια επιλογη οικονομικη/μεσαια/ακριβη περιπτωση ....γινεται να νπαρεις οθονη με freesync της amd και καρτα nvidia θα χει προβλημα εω ενημερωθει απλως οτι δεν θα μπορεσεις να ανοιξεις το freesync το λεω γιατι οι οθονες με freesync ειναι πιο οικονομικες απο τις gsync....

Διαφωνω 1000%  με αυτο που λες.  καμια εταιρια δεν ειναι ποιοτικη, αλλα και οι 2 ειναι πολυ ποιοτικες.  

δλδ θελω να πω οτι..,  οπως λες κι εσυ για την Ιντελ, λεει κι ο αλλος ακριβως τα ιδια για την AMD.

δεν γινεσαι FAN επειδη απλα δοκιμασες μονο την μια πλευρα της πιτας.  δοκιμασε και τις 2 πλευρες και εκτενως, οχι 1 επεξεργαστη απο δω, και 1 απο την αλλη, και μετα γινε FAN....!!   

επειδη ειχες ενα συστημα απο το 2013 που δεν σου επαθε τπτ για Χ - Ψ  λογους, δεν ειναι δειγμα αξιοπιστιας ή μη ...!  

εγω ειμαι υπερ του να δοκιμαζουμε τα παντα.  δεν μπορει να εχω αποψη για κατι, που δεν εχω δοκιμασει.   

εχω AMD και Intel, εχω δουλεψει απο pentium I, αρκετα συστηματα με επεξεργαστες και απο τις 2 εταιριες, χωρις να εχω αμεση σχεση με υπολογιστες. 

την τελευταια 10ετια, χρησιμοποιω κυριως AMD λογω χαμηλοτερου κοστους πλατφορμας. ξεκινησα απο SEMPRON s754, Athlon II 250, Athlon II 425, Phenom II 720BE και τωρα FX8320.

παραλληλα εχω δουλεψει Pentium 4 , C2d (E6300-E8400), C2Q (Q6600), core I3 (2100), και τωρα τον G3220 που βλεπεις στην υπογραφη μου.  δεν μου ετυχε i5-i7 αν και πολυ θα το ηθελα...!!  

ολοι ηταν καλοι και αξιοπιστοι. δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα σε κανεναν. 

εχεις εν μερη ενα δικιο αλλα να σε ρωτησω γιατι ολοι πηγαινουν σε  intel γιατι πολυ απλα ειναι πιο αξιοπιστες και μην τρελαθουμε μπορει να ειναι πιο ακριβη η intel  αλλα η τι προσφερει κιολας ενω η amd δεν εχει φτασει εκει που πρεπει να ναι γιατι θελει να χτυπησει στις τιμες χωρις την ιδια ποιοτητα η καλυτερη παιζει ρολο και ποιοτητα συνολικα και η  amd ειναι λιγο πιο πισω να λεμε την αληθεια και το ξαναλεω δεν το λεω εγω αλλα με βαση τα tests που εχουν γινει στις δυο εταιρειες για τα προιοντα τους και απο τις πωλησεις ....

Δημοσ.

εχεις εν μερη ενα δικιο αλλα να σε ρωτησω γιατι ολοι πηγαινουν σε  intel γιατι πολυ απλα ειναι πιο αξιοπιστες και μην τρελαθουμε μπορει να ειναι πιο ακριβη η intel  αλλα η τι προσφερει κιολας ενω η amd δεν εχει φτασει εκει που πρεπει να ναι γιατι θελει να χτυπησει στις τιμες χωρις την ιδια ποιοτητα η καλυτερη παιζει ρολο και ποιοτητα συνολικα και η  amd ειναι λιγο πιο πισω να λεμε την αληθεια και το ξαναλεω δεν το λεω εγω αλλα με βαση τα tests που εχουν γινει στις δυο εταιρειες για τα προιοντα τους και απο τις πωλησεις ....

Define ποιοτητα και μετα συνεχιζουμε. Γιατι αν οντως με το ποιοτητα εννοεις ποιοτητα τοτε ψαξε βρες ποιοι επεξεργαστες "χρειαζονται" delid και ζεσταινονται σαν λαμπτηρες πυρακτωσης γιατι η εταιρια κατασκευης ξεχασε να τους κανει solder. 

• Like 1
Δημοσ.

Define ποιοτητα και μετα συνεχιζουμε. Γιατι αν οντως με το ποιοτητα εννοεις ποιοτητα τοτε ψαξε βρες ποιοι επεξεργαστες "χρειαζονται" delid και ζεσταινονται σαν λαμπτηρες πυρακτωσης γιατι η εταιρια κατασκευης ξεχασε να τους κανει solder. 

Μάλλον φαντάζεται όπως  θα ήθελε να είναι τα πράγματα, τόσο απλοϊκά όσο ένας καταναλωτής που δεν έχει γνώσεις επί του θέματος και απλά ακούει στο όνομα intel.

Δεν νομίζω ότι έχει κάποια επιχειρήματα σε αυτά που λέει και φαίνεται από την αρχή αυτό!

Ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε από δω και πέρα αναλαμβάνει ο TS με βάση τις επιλογές του και τις γνώσεις που πήρε από εδώ!

Έτσι κι αλλιώς έχουν αγοραστεί βασικά κομμάτια πριν ανοίξει το θέμα οπότε τα περισσότερα που έχουν γραφτεί απο όλους μας είναι τυπικά και λίγο ανούσια για τον TS. 

Δημοσ.

Μάλλον φαντάζεται όπως  θα ήθελε να είναι τα πράγματα, τόσο απλοϊκά όσο ένας καταναλωτής που δεν έχει γνώσεις επί του θέματος και απλά ακούει στο όνομα intel.

Δεν νομίζω ότι έχει κάποια επιχειρήματα σε αυτά που λέει και φαίνεται από την αρχή αυτό!

Ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε από δω και πέρα αναλαμβάνει ο TS με βάση τις επιλογές του και τις γνώσεις που πήρε από εδώ!

Έτσι κι αλλιώς έχουν αγοραστεί βασικά κομμάτια πριν ανοίξει το θέμα οπότε τα περισσότερα που έχουν γραφτεί απο όλους μας είναι τυπικά και λίγο ανούσια για τον TS. 

TS?

Δημοσ.

επειδη πανε οι περισσοτεροι σε ιντελ, δεν εχει να κανει με την αξιοπιστια του προιοντος αυτου, καθ'αυτου...!!   

εχει να κανει με πολλα αλλα πραγματα, ΕΚΤΟΣ της αξιοπιστιας.    οπως ειπα πριν, αξιοπιστα ειναι και τα 2 προιοντα, αλλα και κανενα απο τα 2...!! 

εσυ ας πουμε, μιλας για ποιοτητα, αλλα δεν το διεκρινιζεις. ποιοτητα σε τι?

κατασκευαστικη ποιοτητα, τα τελευταια χρονια εχει η AMD, που το "chipακι" του επεξεργαστη που αγοραζεις, ειναι πολυ καλα κατασκευασμενο, soldered και οχι "glued" με παστα ποιοτητας, χειροτερης απο τις κολες των κινεζικων καταστηματων.....!!! 

αρχιτεκτονικα, η ιντελ ηταν καλυτερη την τελευταια 5ετια, με ποιο αποδοτικους σε επιδοσεις και καταναλωση επεξεργαστες. αλλα και ακριβοτερη..!! 

η πλατφορμα (Μητρικη+επεξεργαστης) σαν συνολο, ηταν/ειναι εξισου ανταγωνιστικες. η μεν ιντελ σου εδινε τις επιδοσεις, η δε AMD σου εδινε VFM, με καλυτερα εξοπλισμενες φθηνες μητρικες...!! 

το οτι εχει καλυτερο marketing-διασυνδεσεις η ΙΝΤΕΛ, δεν σημαινει οτι εχει και καλυτερη ποιοτητα...!! 

οπως καταλαβαινεις εξαρταται απο το πως την οπτικη γωνια του θεματος...!   εσυ τι ποιοτητα εννοεις?   

Δημοσ.

Καλησπερα,
Απ'οτι εχω διαβασει εχουμε πεταξει 500 ευρω σε λαθος επιλογες οποτε προσπαθουμε να το σωσουμε οσο γινεται οποτε εκανα ενα build με τα υπολοιπα λεφτα  http://prntscr.com/g1mhiq

Για την οθονη πιστευω η http://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html#sku-info ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Απ'οτι εχω διαβασει εχουμε πεταξει 500 ευρω σε λαθος επιλογες οποτε προσπαθουμε να το σωσουμε οσο γινεται οποτε εκανα ενα build με τα υπολοιπα λεφτα  http://prntscr.com/g1mhiq

Για την οθονη πιστευω η http://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html#sku-info ειναι μια πολλη καλη επιλογη.

Στελνεις εδω  http://www.insomnia.gr/topic/522368-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/page-193?do=findComment&comment=55861500 συμπληρωνοτας την φορμα..

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δημοσ.

Τις προτασεις τις στελνουμε σε αλλο ποστ πλεον ? (Δεν ενδιαφερομαι εγω, για τον παιδι που δινει τα 2500 την εκανα την προταση :P )

Δημοσ.

Καλησπερα,

Απ'οτι εχω διαβασει εχουμε πεταξει 500 ευρω σε λαθος επιλογες οποτε προσπαθουμε να το σωσουμε οσο γινεται οποτε εκανα ενα build με τα υπολοιπα λεφτα http://prntscr.com/g1mhiq

Για την οθονη πιστευω η http://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html#sku-info ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

όχι i5 στα χρήματα αυτα,έλεος... Και σε κάρτα γραφικών κοντά 800 ευρώ για 1080 είναι επίσης πολλά.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Για την οθονη πιστευω η http://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html#sku-info ειναι μια πολυ καλη επιλογη.

να σαι καλα φιλος για την προταση σου να σου πω ομως οτι συμφωνα και απο τα υπολοιπα παιδια εριξα λιγο το budget  στα parts για να παρω καλυτερη οθονη και αυτο εχει ως εξης συμπληρωσα στις αγορες μου οχι το τροφοδοτικο της evga διοτι με ενημερωσαν οτι λογω εξαντλησης θα το χουν παλι σε 2 μηνες απο οκτωμβρη δηλαδη για αυτο και δεν προχωησα αν και ειχα ξεκινησει την παραγγελια με ενημερωσαν μετα και ετσι πηρα το corsair 750RMI θεωρω πολυ καλη επιλογη και γλυτωσα 90 ευρω για την οθονη επειτα πηρα και hdd  τον seagate baracunda 1tb θεωρω παλι μεσα απο  reviews οτι ειναι καπως πιο ασφαλες απο θεμα να τα τιναξει σε σχεση με τον wd και τελος η οθονη π μ προτηνεις ειναι μια τελεια επιλογη αλλα και ακριβη για εμενα και στο μελλον σκεφτομαι μια αναβαθμιση αλλα για τωρα θα κινηθω κατα 99% σε αυτη την οθονη http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vg248qe-24-led-full-hd-with-built-in-speaker-black-p-PER.170237 oπου το βρισκω στα 250 πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει και επειτα θα την χρησιμοποιησω για δευτερη οθονη οταν θα γινει και αναβαθμιση στο μελλον ομως να σαι καλα ομως για την προσφορα να ξερεις οτι ελαβα πολλες συμβουλες απο τις οποιες πειστηκα να ξανασκεφτω και το κανα και αλλαξα σε καποια πραγματα γνωμη να σαι καλα ομως ....

όχι i5 στα χρήματα αυτα,έλεος... Και σε κάρτα γραφικών κοντά 800 ευρώ για 1080 είναι επίσης πολλά.

συμφωνω και σε αυτο που λες για αυτο και με κερδισε ο i7 και ο 1070  και budget επιλογη για μενα αλλα και μελλοντικα που θα γινει αναβαθμιση σε οθονη η σε καποια αλλα πραγματα θα ναι ακομα μια απο τις top καρτες γραφικων αν και περσουν οι τιμες απο σεπτεμβρη που θα κινηθω για καρτα γραφικων αν πεσει η τιμη της 1080 θα την παρω με κλιεστα τα ματια γιατι αυτη αν θα ειναι μια απο τις top καρτες για τα επομενα χρονια ....

Δημοσ.

τωρα θα κινηθω κατα 99% σε αυτη την οθονη http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vg248qe-24-led-full-hd-with-built-in-speaker-black-p-PER.170237

Αυτη την οθονη χρησιμοποιω, καλη ειναι αλλα..Λιγο παλια πλεον..

Κοιτα για 2k καλυτερα και ας μην ειναι g-sync

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη την οθονη χρησιμοποιω, καλη ειναι αλλα..Λιγο παλια πλεον..

Κοιτα για 2k καλυτερα και ας μην ειναι 

αμα εχεις να μ προτεινεις κατι καλοδεχουμενο να το σκφτω και για αυτη την οθονη εχω διαβασει τα καλυτερα ειναι μια σιγουρη ποιοτικη ανα και λιγο παλια επιλογη για αυτο θελω να παω εκει δοκιμασμενο και καλο τωρα αν υπρχει κατι καινουργιο και με λιγα λεφτα παραπανω αλλα ποιοτικο θα το σκεφτω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...