Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη εχεις στην αγορα και εναλλακτικη προταση, η οποια θα κοστιζε φθηνοτερα και με οριζοντα 5+ χρονων....!   

αλλα εκανες το λαθος (κατ' εμε) και αγορασες πρωτα μητρικη...!!     

θα εκανες ενα συνδυασμο R5 1600 + B350 και θα σου ερχοταν οσο κανει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο 6700K, δλδ 330-350€, και θα εξοικονομουσες αλλα 150€ απο την Z170...!!!!!! 

δεν εχεις αδικο αλλα προερχομαι απο συστημα intel i3 με nvidia GT540M 2GB σε laptop  απο το 2013 σκεψου και τρεχει αψογα τα μετρια Games χωρις να χω κανει ουτε ενα format και με ενα καθαρισμο σκονης απο περυσι και συνεχιζω να εμπιστευομαι την Intel αν και ακριβη αλλα 110% ποιοτικη πως να μην ειμαι μετα fan της INTEL αν και ακριβη δεν θα διαφωνησω παντως με σενα και την προταση της amd

Μάλιστα...καταλύξαμε σε 1080p ανάλυση και σε κάρτα 200Ε σε 2500Ε σύστημα!

Γιατί δεν πας σε ένα σύστημα κοντά στα 1200Ε με οθόνη και τα υπόλοιπα να τα φας αλλού αφου θα παίξεις σε 1080p 60hz? Τσάμπα θα πάνε τα λεφτά!

200ευρω πια καρτα εννοεις γιατι min η 1060 6gb για ικανοποιητικο gaming κανει 350 ευρω αυτη την στιμη απο καταστηματα στο skroutz και χωρις εξοδα αποστολης που αμα τ αβαλεις για κερκυρα φτανεις στα 360-370 αναλογως 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κάποιες αγορές έχουν γίνει.

Άρα έχεις κολλήσει στην οθόνη και Gpu.

Και το Budget είναι τα 600 ευρώ περίπου, σωστά;

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κάποιες αγορές έχουν γίνει.

Άρα έχεις κολλήσει στην οθόνη και Gpu.

Και το Budget είναι τα 600 ευρώ περίπου, σωστά;

με καταλαβες ακριβως εχω διαλεξει καποια parts τα οποια γουσταρω να επενδυσω σε αυτα και μου μενει καρτα γαφικων και οθονη και το Budget να ανεβει αντε στα 1000 ακομα γιατι θεωρητικα μεχρι τωρα εχω ξοδεψει 1400 οποτε συνολο 2400   να ξοδεψω συνολικα και με οθονη περιπου πιστευω ειναι αψογα για αναλυσεις 1080p ή 1440p καθως δεν εχω αποφασισει σε τι συμφερει να επενδυσω 100% για να μ κρατησει το συστημα 3-4-5 χρονια ανετα 

Δημοσ.

Αυτό που δεν αλλάζουμε συνέχεια και κρατάει πιο πολύ είναι η οθόνη.

Προταση:www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html

Μαζί με μια 1070 αλλά ανεβαίνεις λίγο.

Η αμέσως επόμενη πρόταση είναι σε 1080p με 1060 αλλά δεν είναι ότι πιο futureproof.

Η απόφαση δική σου..

Δημοσ.

Αυτό που δεν αλλάζουμε συνέχεια και κρατάει πιο πολύ είναι η οθόνη.

Προταση:www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html

Μαζί με μια 1070 αλλά ανεβαίνεις λίγο.

Η αμέσως επόμενη πρόταση είναι σε 1080p με 1060 αλλά δεν είναι ότι πιο futureproof.

Η απόφαση δική σου..

Δημοσ.

2000/2500 ευρω και 1080p gaming μονο ατομο με νοητικη στερηση η ασχετος βλαχος θα επαιρνε. Οταν καποιος δεν ξερει και ζηταει συμβουλες πρωτα τις δεχεται και μετα αγοραζει.

• Like 2
Δημοσ.

Σε 4k πάντως δεν μπορεί να πάει, η 1080(ti) δεν φτάνει για μεγάλα refresh rate. Γενικά το 4k δεν είναι έτοιμο ακομα, εκτός αν θες να παίζεις με 30fps και να προσπαθείς με gsync να κάνεις δουλειά. Ή να παίζεις στο medium. 1440p με 144hz και χωρίς gsync (εκτός αν δώσεις 800€ για οθόνη) η 1070 είναι οριακά να ειναι outdated πλέον. Οπότε τι μένει; Ένα καλό panel 27" 1080p με μεγάλο refresh rate που η 1070 θα το οδηγεί μια χαρά σε ψηλά fps ώστε να μην χρειάζεσαι adaptive sync. Και όταν ωριμάσουν οι μεγάλες αναλύσεις ή βγάλει τίποτα της προκοπής και η κόκκινη ομάδα αλλάζεις και οθόνη και κάρτα. Πουλιούνται και οθόνες στα μεταχειρισμένα, ισχύει ότι δεν αλλάζουμε τόσο συχνά αλλα δεν είναι και τραγικό να αλλάξεις οθονη μετά από 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

Με ενα καλο gsync monitor 1440p και την gtx1080 θα εχει καλα frames και οχι 30 που λες. Ακομη και αν δεν παιζει ολα σε ultra, θα εχει καλα fps και πολυ καλυτερη οπτικη εμπειρια απο οτι με ενα 1080p monitor. Δεν ισχυει ολα ultra η ολα medium ,αυτο ειναι ανοησια που εγραψες.

Δημοσ.

Ανοησία είναι που ενώ είπα για frames σε 4Κ με την 1080 εσύ μου λες για 1440p, ανάλυση στην οποία έβαλα την 1070. Προφανώς και 1440p με 1080 είναι μια χαρά ακόμα και χωρίς gsync. Αν και νομίζω ότι βγαίνει εκτός budget έτσι σιγά σιγά με τα 1000€ που του έχουν μείνει. 600+ η 1080 και μένουν 350-400 για οθόνη. Ε, δύσκολα θα βρεις με αυτά τα λεφτά IPS 27" 1440p με 144hz. :) Οπότε θα πας σε ΤΝ ή σε 75Hz ή σε 24", που δεν λέει.

Δημοσ.

Ανοησία είναι που ενώ είπα για frames σε 4Κ με την 1080 εσύ μου λες για 1440p, ανάλυση στην οποία έβαλα την 1070. Προφανώς και 1440p με 1080 είναι μια χαρά ακόμα και χωρίς gsync. Αν και νομίζω ότι βγαίνει εκτός budget έτσι σιγά σιγά με τα 1000€ που του έχουν μείνει. 600+ η 1080 και μένουν 350-400 για οθόνη. Ε, δύσκολα θα βρεις με αυτά τα λεφτά IPS 27" 1440p με 144hz. :) Οπότε θα πας σε ΤΝ ή σε 75Hz ή σε 24", που δεν λέει.

Δεν το καταλαβα οτι ελεγες για 4K ,με συγχωρεις,αλλα ειδα budget 2500 kai 1080p gaming και θολωσα. :)

Δημοσ.

Παιδιά χαλαρώστε.... Το όλο στήσιμο μπορεί να είναι λάθος, αλλά η ευθύνη είναι δική του. Εμείς απλά κοιτάμε να περισωσουμε οτι μπορούμε.....

Αυτός πληρώνει, αυτός κάνει τις επιλογές, αυτός θα έχει στην κατοχή του το πισι.

Δημοσ.

Χαλαρααα..

Ο άνθρωπος διαθέτει 600/1000 ευρώ Budget για οθόνη και καρτά. Χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να το φάει όλο αν δεν είναι αναγκαίο.

Περιμενει προτάσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το καταλαβα οτι ελεγες για 4K ,με συγχωρεις,αλλα ειδα budget 2500 kai 1080p gaming και θολωσα. :)

Όλα καλά. :)

Χαλαρααα..

Ο άνθρωπος διαθέτει 600/1000 ευρώ Budget για οθόνη και καρτά. Χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να το φάει όλο αν δεν είναι αναγκαίο.

Περιμενει προτάσεις..

Κοίτα, εγώ στην θέση του θα περίμενα την νέα γενιά. Αν δεν μπορούσα θα έπαιρνα ένα καλό freesync monitor 27" 1440p 144hz με μεγάλο εύρος, όχι τίποτα 60-90, και καλό panel. Εκτός αν όλο το PC είναι μόνο για games οπότε ας βάλει και ΤΝ. Και μετά, wait for it, wait for Vega. :) Λογικά θα παίξει μια RX Vega που θα είναι καλύτερη από την 1070 και ελάχιστα χειρότερη από την 1080. Ελπίζουμε όλοι ότι η τιμή της θα είναι πιο κοντά στην τιμή της 1070 (πριν το mining). Απλά έτσι αργεί, τέλος του μήνα ανακοινώνονται οπότε για Σεπτέμβρη το βλέπω. Θέλει να πάρει και βαρβάτο τροφοδοτικό, οπότε ας έχει κάτι να κάνει το καημένο.

Και αν δεν του αρέσει η τιμή τότε ας αποφασίσει 1070 ή 1080. Όχι 1060 όμως.

Δημοσ.

Η Vega είδα bench ότι είναι πάνω από 1080 και χειρότερη από 1080ti.

Καλά, ναι, το καλύτερο είναι να περιμένει από Σεπτέμβρη, η εποχή τώρα είναι λίγο περίεργη για αγορά κάρτας..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχεις αδικο αλλα προερχομαι απο συστημα intel i3 με nvidia GT540M 2GB σε laptop  απο το 2013 σκεψου και τρεχει αψογα τα μετρια Games χωρις να χω κανει ουτε ενα format και με ενα καθαρισμο σκονης απο περυσι και συνεχιζω να εμπιστευομαι την Intel αν και ακριβη αλλα 110% ποιοτικη πως να μην ειμαι μετα fan της INTEL αν και ακριβη δεν θα διαφωνησω παντως με σενα και την προταση της amd

Διαφωνω 1000%  με αυτο που λες.  καμια εταιρια δεν ειναι ποιοτικη, αλλα και οι 2 ειναι πολυ ποιοτικες.  

δλδ θελω να πω οτι..,  οπως λες κι εσυ για την Ιντελ, λεει κι ο αλλος ακριβως τα ιδια για την AMD.

δεν γινεσαι FAN επειδη απλα δοκιμασες μονο την μια πλευρα της πιτας.  δοκιμασε και τις 2 πλευρες και εκτενως, οχι 1 επεξεργαστη απο δω, και 1 απο την αλλη, και μετα γινε FAN....!!   

επειδη ειχες ενα συστημα απο το 2013 που δεν σου επαθε τπτ για Χ - Ψ  λογους, δεν ειναι δειγμα αξιοπιστιας ή μη ...!  

εγω ειμαι υπερ του να δοκιμαζουμε τα παντα.  δεν μπορει να εχω αποψη για κατι, που δεν εχω δοκιμασει.   

εχω AMD και Intel, εχω δουλεψει απο pentium I, αρκετα συστηματα με επεξεργαστες και απο τις 2 εταιριες, χωρις να εχω αμεση σχεση με υπολογιστες. 

την τελευταια 10ετια, χρησιμοποιω κυριως AMD λογω χαμηλοτερου κοστους πλατφορμας. ξεκινησα απο SEMPRON s754, Athlon II 250, Athlon II 425, Phenom II 720BE και τωρα FX8320.

παραλληλα εχω δουλεψει Pentium 4 , C2d (E6300-E8400), C2Q (Q6600), core I3 (2100), και τωρα τον G3220 που βλεπεις στην υπογραφη μου.  δεν μου ετυχε i5-i7 αν και πολυ θα το ηθελα...!!  

ολοι ηταν καλοι και αξιοπιστοι. δεν ειχα ιδιαιτερα θεματα σε κανεναν. 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...