isBlackNWhite Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μερικούς που δεν μας αρέσει να μας δουλεύουν και να κονομάνε από τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ μας νοιάζει και μας καίει Έτσι ακριβώς... λεφτά από το τίποτα. Βρε ουυυυυυστ Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε αυτό; και εσύ βγαίνεις κερδισμένος από την προσφορά και εκείνοι από τις προπαραγγελίες. Το να χαλιέσαι γιατί εκείνοι έχουν μεγαλύτερο κέρδος από σένα είναι χαζομάρα.. και το θέτω κόσμια 11
enteacher04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εννοεί ότι δεν υποστηρίζει 800αρα μπάντα για 4G δίκτυο, την οποία χρησιμοποιούν οι ελληνικές εταιρίες κινητής, ειδικά στην επαρχία. Δηλαδή σε ορισμένες περιοχές ενώ υπάρχει κάλυψη 4G από ελληνικά δίκτυα, αυτό θα πιάνει μόνο 3G ή και απλό σήμα για φωνητικές κλήσεις μόνο. Όσοι θέλουν πλήρη κάλυψη δικτύου στην Ελλάδα πρέπει να πάρουν την Global Edition του ίδιου κινητού. Tην έχει και το banggood, σε λίγο υψηλότερη τιμή. Κατά τη γνώμη μου αξίζει να δώσει κανείς τα περισσότερα χρήματα για να έχει πλήρη κάλυψη 4G στην ελλάδα, και όχι λειψή, αλλά καθένας κρίνει ανάλογα με τις προτεραιότητές του. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?rmmds=search Ο εκπτωτικος κωδικός ισχύει και σε αυτή την έκδοση, ή μονο στην αρχική εκδοση που αναφέρθηκε που δεν υποστηρίζει 4g; Είμαι μονο με κινητο και με σήμα της πλάκας (κάνω διακοπές σε νησί), κσι δε μπορω να κάνω checkout απο μόνος μου για να δοκιμασω τον κωδικό
Machima22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ο εκπτωτικος κωδικός ισχύει και σε αυτή την έκδοση, ή μονο στην αρχική εκδοση που αναφέρθηκε που δεν υποστηρίζει 4g; Είμαι μονο με κινητο και με σήμα της πλάκας (κάνω διακοπές σε νησί), κσι δε μπορω να κάνω checkout απο μόνος μου για να δοκιμασω τον κωδικό Ο κωδικος ειναι μονο για το κινητο που εχω βαλει στο link. Δεν ισχυει για αλλα μοντελα.
enteacher04 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ο κωδικος ειναι μονο για το κινητο που εχω βαλει στο link. Δεν ισχυει για αλλα μοντελα.Ευχαριστω, κρίμα βέβαια που δεν ισχύει, θα το αγόραζα με τη μία
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το preorder ειναι μεγαλη παπατζα. Βγαζουν αρκετα χιλιαδες €€€ "πουλωντας" αερα Μπορεις καλλιστα να ριξεις την παραγγελια σου οταν κυκλοφορησει απο ενα site και τελειωσε (ουτως η αλλος ιδια τιμη θα το βρεις ) Βεβαια περι ορεξεως...
Machima22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Θα διαφωνισω μαζι σου Στελιο. Οταν σου δινουν μια τιμη στα 99 Euro και απο αυτο εσυ κερδιζεις ( βεβαια δεν ξερουμε ακομη τι παιζει με το τελωνειο ) τοτε δεν υπαρχει λογος να μας ενδιαφερει εαν ειναι Preorder η οχι. Tα δεματα ουτος η αλλος κανουνε 35 ημερες, δεν χανεις και κατι εαν περιμενεις 40. Eαν δεις το preorder τελιωνει 20 Ιουλιου. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα ακου κ αυτο Σ δινουν μια τιμη πχ -30% κατω Στα περισσοτερα preorder (δεν ξερω σε ποσα εχει κανει παραγγελιες ο καθενας σας εδω μεσα) κατα μεγαλη πιθανοτητα ειτε κανουν τεραστιες καθυστερησεις και φτανει να παραλαμβανεις μετα απο 2 μηνες ειτε τα ριχνουν στον προμηθευτη τους και λενε δεν εχουμε στοκ και αλλα τετοια αν θελεις refund κτλπ Ειδικα σε κινητα με preorder εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο gearbest και banggood και ειχα αντιμετωπιση τετοια θεματα. (Τωρα δεν κανω γτ αν σου κατσει τελωνειο χανεις αρκετα €€€ και ετσι ειναι ασυμφορο τελειως) 1
Machima22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Στελιο δεκτο. Ισως να εχεις δικιο. Εγω παντος προσπαθω να επικοινωνησω μαζι τους για το κινητο και δεν βρισκω τροπο. Ξερει καποιος να μου πει πως?
stelios18120 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αν θελεις να τους ρωτησεις κατι για τo κινητο,γραψε στο ask a question (Και κανε υπομονη απαντανε λιγο αργα )
NeOSL Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 πάνω δεξιά έχει το help , πατάς εκεί και εμφανίζεται το contact us .εναλλακτικά , τέρμα κάτω στο Customer Service έχει άλλο ένα contact us .deal breaker η έλλειψη 800άρας για μένα .. 3
samsunglife Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 deal breaker η έλλειψη 800άρας για μένα ..όντως, κι εγώ Αθήνα μένω αλλά τώρα στις διακοπές μια χαρά 4G πιάνω με την wind με το Rn4 global μου! Με 3G δε θα την πάλευα...
dark_projection Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 πριν θαμπωθειτε απο την τιμη κ πεσετε να παραγγελνετε να παρετε καποια διαβεβαιωση για τις ημερομηνιες αποστολης οχι πουστιτσες με εργασιμες ημερες κ αμεσως μολις μας τα δωσει ο προμηθευτης κ τετοια γιατι αμα η ιστορια παει στο διμηνο+ κ με αγχος κ τετοια λιγοι θα δεσμευσουν τα χρηματα τους 1
panostx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μερικούς που δεν μας αρέσει να μας δουλεύουν και να κονομάνε από τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ μας νοιάζει και μας καίει Έτσι ακριβώς... λεφτά από το τίποτα. Βρε ουυυυυυστ Λοοολ. Εμπόριο λέγεται και δεν αναγκάζει κανείς κανένα να δώσει τα λεφτά του. Δίνεις αν θες 150 και το παίρνεις άμεσα. 1
dchatz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Σε τέτοιες περιπτώσεις παίζουν καταστάσεις που η ημερομηνία αποστολής κάθε 2 μέρες μετατίθεται 2 μέρες αργότερα. Και αυτό συνεχίζεται για κάνα 20 ημερο. Απλώς λέω αν δίνουν ημερομηνία αποστολής μην είστε 100% σιγουροι. Προσωπικά αν ήθελα καινούργιο κινητό και δεν ειχα φοβο τελωνείου θα το χτύπαγα άμεσα.
tsiv Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Λοοολ. Εμπόριο λέγεται και δεν αναγκάζει κανείς κανένα να δώσει τα λεφτά του. Δίνεις αν θες 150 και το παίρνεις άμεσα. Aν ήταν έτσι το εμπόριο όλοι έμποροι θα ήμασταν. Εκ του ασφαλούς φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα