Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και πάλι, για να κάνω πλήρη διαγραφή των drivers στην κάρτα γραφικών? ποιό προγραμμα να χρησιμοποιησώ? και μετά install τους τελευταίους? στα βιντεακια που βαζω στο youtube, βλέπω οτι κάνει ένα μικρό σπάσιμο και δεν εχει ομαλή ροή.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παντα DDU για να κανεις πληρη διαγραφη των display drivers.
Θα σε προτρεψει να μπεις σε safe mode κατι που θα ακολουθησεις και μετα ακολουθεις τα βηματα.
Επειτα κατεβαζεις τους τελευταιους απο την AMD και προχωρας σε εγκατασταση.

Δημοσ.

Παντα DDU για να κανεις πληρη διαγραφη των display drivers.

Θα σε προτρεψει να μπεις σε safe mode κατι που θα ακολουθησεις και μετα ακολουθεις τα βηματα.

Επειτα κατεβαζεις τους τελευταιους απο την AMD και προχωρας σε εγκατασταση.

ευχαριστώ

δυστυχώς τπτ. γτ λέτε να μην έχει ομαλή ροη στο youtube?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Τελευταία πολύ συχνά ο υπολογιστής μου εκεί που λειτουργεί κανονικά, μου κάνει τα χρώματα αρνητικά, όπως επισυνάπτω. Τι λέτε να φταίει; για να επανέλθει, πρέπει να κάνω restart. έχω τους τελευταίους drivers στην κάρτα γραφικών. Ευχαριστώ

post-94084-0-01052600-1508588330_thumb.jpg

Δημοσ.

Ποια gpu έχεις; Θέμα με μνήμες μου μοιάζει.

Τσέκαρε και άλλο καλώδιο φυσικά.

rx480 8gb. Προτείνεις να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το hardware του υπολογιστή?

Δημοσ.

Δεν αποκλείεται να είναι αυτό που σου λέει για μνήμες παραπάνω, το οποίο είναι το πιο πιθανό, αλλά δοκίμασε να φυσήξεις πρώτα καλά καλά τις επαφές του καλωδίου σου. Το είχα πάθει παλαιότερα και ήταν απλά σκόνη στο καλώδιο

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολυ.

Θα κάνω πάλι ένα format διότι πριν το τελευταίο format, δεν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...