OldJohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες. Η αδερφη μου εχει το s6 edge και ξεχασε το mail και το κωδικο απο το knox. Το κινητο ανοιγει και της ζηταει αυτα για να ξεκλειδωσει. Δεν την αφηνει ουτε να μπει στο μενου ουτε τιποτα. Δοκιμασαμε wipe data reset κ.α. αλλα τιποτα. Τι μπορουμε να κανουμε για να ανοιξει; Υπαρχει καποιος οδηγος ή καποιο προγραμμα; Ευχαριστω και ελπιζω να με "ΣΩΣΕΤΕ".
forgotten Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 πολυ περιεργα τα λες. ξεχασε mail και κωδικο ???
OldJohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Για την ακριβεια ειχε ραγισει το τζαμι της οθονης και επειδη φοβοταν μην σπασει πηρα ενα αλλο να κανει τη δουλεια της. Τωρα που το εφτιαξε εγινε αυτο.
zourman1981 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πας αντιπροσωπεία με την απόδειξη αγοράς και στο ξεκλειδώνει
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 το knox δεν εχει κωδικο ουτα mail.ειναι ενα προγραμμα το οποιο αν το παραβιασεις με ρουτ και καστομ ρεκοβερη σου ακυρονη την εγγυση. κατι αλλο εχει γινει και δεν το λες καλα.
OldJohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πραγματικα δεν ξερω. Οτι μου ειπε η αδερφη μου σας λεω. Μου το που ανοιγει ζηταει mail και κωδικο. Κι αν δεν ειναι το knox, τι μπορει να ειναι..;; Υπαρχει περιπτωση να ειναι samsung account ή κατι τετοιο;;;
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 να σου πουμε εμεις τι ειναι πως γινεται?το μονο που ζηταει mail και κωδικο ειναι μονο το gmail για να μπορεις να χρησημοποιης το κινητο σου.η καποια αλλη εφαρμογη που μπορει να το θελει κατι τετοιο.
angmar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Λογικά αυτό http://www.samsung.com/us/support/frp/ έχει οδηγίες στο τέλος για το τι μπορείς να κάνεις αν ξεχάσεις τα στοιχεία.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πραγματικα δεν ξερω. Οτι μου ειπε η αδερφη μου σας λεω. Μου το που ανοιγει ζηταει mail και κωδικο. Κι αν δεν ειναι το knox, τι μπορει να ειναι..;; Υπαρχει περιπτωση να ειναι samsung account ή κατι τετοιο;;; Google account είναι σε εκδόσεις Android από 5.x.x και μετά είναι σαν μέτρο ασφαλείας, αν κάνεις factory reset μέσα από το κινητό (που συνήθως κάνουν τα σέρβις) όταν ανοίξει πρέπει να κάνεις είσοδο με το τελευταίο λογαριασμό που είχες στο τηλέφωνο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Google account είναι σε εκδόσεις Android από 5.x.x και μετά είναι σαν μέτρο ασφαλείας, αν κάνεις factory reset μέσα από το κινητό (που συνήθως κάνουν τα σέρβις) όταν ανοίξει πρέπει να κάνεις είσοδο με το τελευταίο λογαριασμό που είχες στο τηλέφωνο Aν είναι αυτό που λέει ο Inuyasha πας με την απόδειξη σε ένα σέρβις και στο ανοίγουν δωρεάν πάρε ένα τηλέφωνο και ρωτά. Έμενα μου έτυχε με το κινητό του ανιψιού και μου το άνοιξαν σε 20 λεπτά.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο service με την απόδειξη να τελειώνει το θέμα ..... 1
OldJohn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Παιδια καλησπερα. Ο Inuyasha εχει δικιο. Εκανα με την αδερφη μου skype κληση και τελικα ηταν το google. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Το θεμα να κλειδωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις