Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες.

Η αδερφη μου εχει το s6 edge και ξεχασε το mail και το κωδικο απο το knox. Το κινητο ανοιγει και της ζηταει αυτα για να ξεκλειδωσει. Δεν την αφηνει ουτε να μπει στο μενου ουτε τιποτα. Δοκιμασαμε wipe data reset κ.α. αλλα τιποτα.

Τι μπορουμε να κανουμε για να ανοιξει;

Υπαρχει καποιος οδηγος ή καποιο προγραμμα;

Ευχαριστω και ελπιζω να με "ΣΩΣΕΤΕ".

Δημοσ.

Για την ακριβεια ειχε ραγισει το τζαμι της οθονης και επειδη φοβοταν μην σπασει πηρα ενα αλλο να κανει τη δουλεια της. Τωρα που το εφτιαξε εγινε αυτο.

Δημοσ.

το knox δεν εχει κωδικο ουτα mail.ειναι ενα προγραμμα το οποιο αν το παραβιασεις με ρουτ και καστομ ρεκοβερη σου ακυρονη την εγγυση.

κατι αλλο εχει γινει και δεν το λες καλα.

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω. Οτι μου ειπε η αδερφη μου σας λεω. Μου το που ανοιγει ζηταει mail και κωδικο. Κι αν δεν ειναι το knox, τι μπορει να ειναι..;;

Υπαρχει περιπτωση να ειναι samsung account ή κατι τετοιο;;;

Δημοσ.

να σου πουμε εμεις τι ειναι πως γινεται?το μονο που ζηταει mail και κωδικο ειναι μονο το gmail για να μπορεις να χρησημοποιης το κινητο σου.η καποια αλλη εφαρμογη που μπορει να το θελει κατι τετοιο.

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω. Οτι μου ειπε η αδερφη μου σας λεω. Μου το που ανοιγει ζηταει mail και κωδικο. Κι αν δεν ειναι το knox, τι μπορει να ειναι..;;

Υπαρχει περιπτωση να ειναι samsung account ή κατι τετοιο;;;

Google account είναι σε εκδόσεις Android από 5.x.x και μετά είναι σαν μέτρο ασφαλείας, αν κάνεις factory reset μέσα από το κινητό (που συνήθως κάνουν τα σέρβις) όταν ανοίξει πρέπει να κάνεις είσοδο με το τελευταίο λογαριασμό που είχες στο τηλέφωνο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Google account είναι σε εκδόσεις Android από 5.x.x και μετά είναι σαν μέτρο ασφαλείας, αν κάνεις factory reset μέσα από το κινητό (που συνήθως κάνουν τα σέρβις) όταν ανοίξει πρέπει να κάνεις είσοδο με το τελευταίο λογαριασμό που είχες στο τηλέφωνο

Aν είναι αυτό που λέει ο Inuyasha πας με την απόδειξη σε ένα σέρβις και στο ανοίγουν δωρεάν πάρε ένα τηλέφωνο και ρωτά. Έμενα μου έτυχε με το κινητό του ανιψιού και μου το άνοιξαν σε 20 λεπτά.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ο Inuyasha εχει δικιο. Εκανα με την αδερφη μου skype κληση και τελικα ηταν το google. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Το θεμα να κλειδωσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...