Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ήθελα να αγοράσω τηλεόραση για το δωμάτιο. Θα καθίσει στο τοίχο και θα βλέπω από το κρεβάτι. Απόσταση περίπου 5 μέτρα. Η γωνιά της τηλεόρασης από τα μάτια θα είναι περίπου ένα μέτρο ποιο ψηλά από τη θέση που θα βρισκόμαστε.

Τώρα..

Διαθέσιμο budget: 425€

Απόσταση και γωνία θέασης: 5μ / διαγώνια προς τα επάνω τη τηλεόραση.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: νετφλιξ, υσβ ταινίες με εξωτερικούς σρτ και YouTube (θέλω και twitch αλλά δεν ξέρω αν γίνεται). Τηλεόραση δεν βλέπω δεν με νοιάζει.

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters :devil: "): 43+ δεν θέλω 37. 43 και όσο να ναι δεν με απασχολεί.

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Θα ήθελα 4k αν γίνεται γιατί είναι το μέλλον. Αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε 1080π θα προτιμήσω 1080. Επίσης θέλω ενσωματωμένο WiFi.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

http://www.netsales.gr/el-gr/Products.aspx?s=skrtz&ElementID=77c95b71-b194-451e-aca9-ebe4cae069fb

Εγώ σκεφτόμουν αυτή γιατί είναι ότι ποιο κοντά ψάχνω.

Προτιμώ από ελληνικό μαγαζί για να μην μπλέξω με εξωτερικό.

Το budget καλά θα ήταν να μην είναι ποιο πάνω από αυτό που έβαλα γιατί αυτή τόσο κοστίζει, απλά ρωτάω μήπως έχει κάποιος κάτι υπόψιν καλύτερο ή αυτή που δείχνω δεν είναι καλή για κάποιον λόγο και υπάρχει αντιπρόταση.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι με βολεύει η 43. Μην σας ανησυχεί αυτό.

Οκαυ, από ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποια απάντηση άλλη οπότε μάλλον θα πάω με αυτή.

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...