Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το διαβάσει κανείς ας δώσει μια ιδέα, αξίζει να δώσω 84€ για 2GB/32GB Redmi4A ,που έχει σε προσφορά, γιατί δεν την παλεύω άλλο με το κινητό που έχω,ή να περιμένω να βγεί το Redmi 5 ?

Μια άποψη...

Εγώ πάντως θα περιμένω για το ReDmi 5 :D

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε κοιτάτε τις φωτογραφιες σε υπολογιστη και οχι στην οθονη υπολογιστη..τα galaxy Και τα μηλα λογω καλης οθονης ξεγελουν...για δειτε σε υπολογιστη να δειτε γελια με θορυβο και pixel...μετα την ΝΟΚΙΑ το χαος σε αυτο το θέμα..!!!μην πετατε τα λεφτα σας...
Προσωπια αναμεσα στο redmi note 3 και το galaxy a5 2017 της γυναικας μου,δεν υπαρχει συγκριση,..,σε όλα,μα σε όλα ο "κινεζακος" μου ειναι μπροστα...τι και αν στοιχισε τα μισα λεφτα απο τον κορεατη(και τα 2 αγορασμενα απο Ελλαδα μαλιστα απο γνωστη αλυσιδα,γτ δεν μπορουσα να περιμενω)

Δημοσ.

Το redmi 4 της γυναίκας σου είναι κάποια ειδική έκδοση?

Ναι είναι το Xiaomi Note 4X , το οποίο έχει βελτιωμένη κάμερα σχετικά με το απλό

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω, πόσο καλύτερη κάμερα δηλαδή? Τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από το κινητό του σήμερα σε κάμερα, όταν το 60% των φωτογραφιών του είναι selfie για το instagram & Facebook! Εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ το Xiaomi Redmi Note4 το οποίο τα σπάει στην κυριολεξία, ουτε ένα κρασάρισμα, λειτουργικότατο δεν έχω εντωπίσει κάτι με τις κάμερες εκτός αν οι φίλοι παραπάνω βλέπουν τα παράσιτα στις φωτογραφίες χρησιμοποιόντας παλμογράφο! Ισα Ισα σε σχέση με το Note 4 της Samsung που είχα η νυστερινή λήψη στο xiaomi είναι πολύ πολύ καλύτερη! Αγοράζεις ένα κινητό στα 250€ περίπου και παίρνεις παραπάνω από όσα δίνει η Apple ή η Samsung στα 800€ με 1000€..Τώρα αν παρόλα αυτά το Iphone ή το S8 βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες ή έχουν την Super Amoled οθόνη, προσωπικά (μόλις τα έκανα στο εσώρουχο) για να μην χρησιμοποιήσω βαριά κουβέντα!

Για όσουν δεν ντρέπονται να κυκλοφορούν με συσκευή που δεν έχει μήλο ή να γράφει SAMSUNG αλλά κάνουν γερή χρήση της συσκευής τους, είναι μια 1ης τάξεως επιλογή.

Καλημέρα σας!

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο μου κινητό ήταν philips και το 2ο siemens (α,ρε ΟΤΕ πόση πλάκα είχες!)... μετά πήρα ένα sony και αργότερα ένα motorola με "πορτάκι"...όλοι έλεγαν ότι ήταν ωραίο...αλλά τότε γινόταν ο χαμός με τα ΝΟΚΙΑ (δικαίως)... Όταν κέρδισα σε διαγωνισμό ένα "παντοφλοειδές" samsung ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως γέλασαν με την καρδιά τους... Απαντήσεις του τύπου "για ψυγείο ναι, αλλά κινητό ρε φίλε..", ή "ωραίο το mixerάκι σου" ήταν συχνές... Όμως, τώρα η samsung είναι κολοσσός και "κατεστημένο"... Νομίζω ότι η Xiaomi έχει βάλει πλώρη για εκεί... οι υπόλοιποι μόνο για παράδειγμα πρέπει να την χρησιμοποιούμε... Δεν την ενδιαφέρει πόσα βγάζει τώρα...αλλά πόσα θα βγάζει σε μία 10ετία... Και ναι, ο Έλληνας, αλλά και ο Ινδός, ο Κινέζος, ο Βαλκάνιος, κλπ...θα πάρει Xiaomi...και γιατί μπορεί και γιατί είναι (τώρα, δεν ξέρω μετά..) best value for money around... Και με αυτές τις τιμές, είναι σίγουρο ότι ο καταναλωτής μπορεί (αν θέλει) να αλλάξει κινητό κάθε χρόνο, αλλά ταυτόχρονα έχει υποστήριξη και για 2-3 σίγουρα για μια low budget συσκευή... Η Xiaomi είναι το καταναλωτικό μέλλον στα κινητά (...με ό,τι αυτό συνεπάγεται..καθώς και η καταναλωτική μανία δεν είναι κάτι αποδεκτό, τουλάχιστον για μένα).  

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιος θελει καλες (ΚΑΛΕΣ) φωτο παντα σε σχεση με ενα κινητο, μονο LG 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...