Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να περιμενεις και αν δεν σκοπευεις να κανεις μονταζ , επεξεργασια φωτο , αλλα να κανεις την δουλέια σου απροβληματιστα και χωρις πολλα πολλα ΜΙΑ χαρα ειναι και τα 84 ευρω )))))))

Αν μπορείς να περιμένεις και είσαι διατεθειμένος να δόσεις παραπάνω χρήματα.... Οι τιμές θα ειναι τουλάχιστον 50 παραπάνω σε σχέση με αυτές του άρθρου(δοθέντος ότι ισχύσουν) ιδικά στην αρχή μέχρι να στρώση η διαθεσιμότητα.

καταρχίν σας ευχαριστώ.

Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ κυρίως για ίντερνετ , και κανένα έγγραφο καμία τράπεζα κτλ. δεν θέλω πολλά πολλά,απλά να μπορώ να έχω 5-6 εφαμοργές μέσα.

Απλά δεν ξέρω μέχρι πότε θα πρέπει να περιμένω αν είναι εντός του επόμενου μήνα δεκτό ,αν όχι ... που δύσκολα το βλέπω και πάει με το νέο έτος θα το πετάξω από το μπαλκόνι ,δεν θα την παλέψω :P

Τόσο καιρό είμαι με 2GB RAM / 8GB ROM και με έχει σπάσει τα νεύρα!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν το διαβάσει κανείς ας δώσει μια ιδέα, αξίζει να δώσω 84€ για 2GB/32GB Redmi4A ,που έχει σε προσφορά, γιατί δεν την παλεύω άλλο με το κινητό που έχω,ή να περιμένω να βγεί το Redmi 5 ?

Μια άποψη...

Φυσικά το 5 είναι καλύτερο αν μπορείς να περιμένεις.. ένα, δύο, τρεις μήνες; Αν δε μπορείς με 20€ παραπάνω το 4Χ είναι καλύτερο από το 4Α, και με λίγο παραπάνω η έκδοση με 3GB RAM. Το smart είναι κάτι που κρατάς για πολύ καιρό οπότε καλύτερα να δώσεις κάτι τις παραπάνω για να ευχαριστηθεις σε βάθος χρόνου

Δημοσ.

Ωραια και καλη τιμή.... Αλλα ρε παιδια ειναι κουραστικό να προσπαθείτε να μειώσετε εναν που πηρε ενα καλο και ακριβό κινητό στην τελική απο εσας τα πήρε τα χρήματα;;;

Δημοσ.

Γιατί μειωσανε την μπαταρια; Μακαρι να μην ισχύει

Και στο νεο Redmi Note 5 που ειναι να βγει την εχουν μειωσει, ισως επειδη ο επεξεργαστης εχει λιγοτερη καταναλωση.

Δημοσ.

Συνεχίζει να μοιράζει εγκεφαλικά (η Xiaomi), στις γνωστές υπερτιμημένες εταιρίες του χώρου, που αρμέγαν και συνεχίζουν να αρμέγουν τον κόσμο, με 700 και 800 ευρώ κινητά (και βάλε!). 

Όχι ότι τους πουλούσαν - πουλάνε μη αξιόπιστα smartphone, απλά με την τιμή και τις "αναβαθμισάρες" που πασάρουν, γελάνε σίγουρα και οι ίδιοι όταν τα τιμολογούν. Πέρα από τις old time classic πέτρες.

Η Xiaomi κάνει αυτό που ξέρει καλά. Προσιτή τιμή, αξιοπιστία και λογισμικό που ζηλεύουν πολλοί. Και όσοι το υποτιμούν, δεν το έπιασαν ποτέ στα χέρια τους. Γιατί το λογισμικό της Xiaomi, δεν το υποτιμάς λέμε...

Εγώ την αγαπώ ρε παιδάκι μου! 

Υ.Γ Το μόνο που με χαλάει, πέρα από τη ζέστη του φετινού καλοκαιριού, είναι οι πολλές εκδόσεις που βγάζει ανά μοντέλο. Αυτό ας το περιορίσει λιγάκι, για να καθαρίσει και το μυαλό των μη tech maniac, ώστε να καταλήγουν σε συσκευή της πιο εύκολα.

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικά το 5 είναι καλύτερο αν μπορείς να περιμένεις.. ένα, δύο, τρεις μήνες; Αν δε μπορείς με 20€ παραπάνω το 4Χ είναι καλύτερο από το 4Α, και με λίγο παραπάνω η έκδοση με 3GB RAM. Το smart είναι κάτι που κρατάς για πολύ καιρό οπότε καλύτερα να δώσεις κάτι τις παραπάνω για να ευχαριστηθεις σε βάθος χρόνου

απλά λίγο λίγο στο τέλος θα πάω πολύ ψηλά :P 

Δημοσ.

Άσε να μαντέψω, κάτοχος iphone 7plus σε χρώμα jetblack και έγραψες αξιολόγηση στο σκρουτζ στα θετικά '' Σχέση Ποιότητας Τιμής ''.

Υπάρχει και κόσμος ξέρεις που αδιαφορεί για την κάμερα. Είχα το redmi note 4 για σχεδόν δύο μήνες και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Και μπαταρία άψογη, και οθόνη πολύ καλή, καλά ηχεία και λειτουργικό που δεν κράσαρε, ούτε σύρθηκε ούτε μία φορά

εγω εχω το to ρεεδμι νοτε 3 προ και περιμενω το 5 (1,5 χρονο τωρα χωρις προβλημα)

Δημοσ.

Και εγω με Note 3 pro , πιθανο να αλλαξω με το 5 οταν βγει ... Παντως εκτος απο το μειονεκτημα οτι ακομα περιμενουμε android 7 , δεν με εχει απογοητευσει ποτε ο κινεζος ... ΝΑΙ δεν ειναι iphone 7 oυτε ναυαρχιδα της sammy αλλα για το 90% των task που χρειαζεται καποιος απο ενα smartphone , τα καταφερνει αψογα ... Θα ηθελα να μην γλυστραει απο το χερι τοσο πολυ το 5 οσο το 3 ... 

Δημοσ.

Μια χαρά συσκευές βγάζει η Xiaomi. Γιατί μερικοί κολλάτε τόσο; Έχω ακόμα το Mi2 και με εξαίρεση την φθορά της μπαταρίας, το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Έχω χρησιμοποιήσει smartphone και Android και Windows και iOS. Ολα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Το συγκεκριμένο σε αυτές τις τιμές είναι πολύ καλή πρόταση.

Δημοσ.

Οσοι εχουν αγορασει καποια σοβαρη μαρκα απο Κινεζικα οπως Xiaomi το επομενο τους κινητο παλι Κινεζικο θα ειναι.

Με πρόλαβες και πραγματικά έτσι είναι.

Αν έχει χαμηλό SAR όπως το Xiaomi που έχω τώρα θα το πάρω σίγουρα για την γυναίκα μου!

Δημοσ.

Μη κολλάτε ρε με κάτι ψονάρες που νομίζουν ότι έπιασαν τον Πάπα απ τα @ρχίδι@ ...

Όποιος δεν καταλαβαίνει το "value for money" τι πρέπει να κάνουμε; να του ανοίξουμε το κεφάλι ;

Πείτε "ναι" σε ότι λέει και απλά αγνοείστε τον, προκειμένου να μας σπάει τα .... φρύδια .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...