Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το διαβασμα μπορεις να καθαρισεις το ματι.Βαζεις μιση σταγονα  καθαρο οινοπνευμα πανω σε μπατονετα και καθαριζεις το ματακι.Πιστευω θα φτιαξει.Εγω στο δικο μου χβοχ εχω αλλαξει παστες.Και αυτο καλο ειναι να το κανεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Για το διαβασμα μπορεις να καθαρισεις το ματι.Βαζεις μιση σταγονα  καθαρο οινοπνευμα πανω σε μπατονετα και καθαριζεις το ματακι.Πιστευω θα φτιαξει.Εγω στο δικο μου χβοχ εχω αλλαξει παστες.Και αυτο καλο ειναι να το κανεις.

Παστες;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ενα original xbox από Αμερική άρα είναι 100ν. Τι καλοδιο μπορώ να βρω για να το συνδέσω μην το κάψω; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Στη πισω μερια εκει που μπαινει το καλωδιο ρευματος εχει ενα μικρο αυτοκολλητο που αναφερει στα ποσα volt λειτουργει.Δες αν λεει 110volt η 110-230volt.

Σε περιπτωση που θελει 110 volt πρεπει να παρεις κατι τετοιο.

https://www.emimikos.gr/MW2P045/

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Στη πισω μερια εκει που μπαινει το καλωδιο ρευματος εχει ενα μικρο αυτοκολλητο που αναφερει στα ποσα volt λειτουργει.Δες αν λεει 110volt η 110-230volt.

Σε περιπτωση που θελει 110 volt πρεπει να παρεις κατι τετοιο.

https://www.emimikos.gr/MW2P045/

100 v - 127v. ~ 2. 1 A

Αυτό γράφει. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, manolllis είπε

100 v - 127v. ~ 2. 1 A

Αυτό γράφει. 

Οπότε μια χαρά θα λειτουργήσει με το μετασχηματιστή που έβαλε ο @Mr_Terror

Απλά έχε στο νου σου ότι σαν αμερικάνικο που είναι θα παίξει μόνο δισκάκια NTSC και τα ευρωπαϊκά/ελληνικά PAL δεν θα τα διαβάζει καν...εκτός και αν είναι τσιπαρισμένο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, MadPax είπε

Οπότε μια χαρά θα λειτουργήσει με το μετασχηματιστή που έβαλε ο @Mr_Terror

Απλά έχε στο νου σου ότι σαν αμερικάνικο που είναι θα παίξει μόνο δισκάκια NTSC και τα ευρωπαϊκά/ελληνικά PAL δεν θα τα διαβάζει καν...εκτός και αν είναι τσιπαρισμένο.

Α οκ σας ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, manolllis είπε

Α οκ σας ευχαριστώ πολύ!! 

Μην πάρεις αυτό από πάνω ΔΕΝ θα αντέξει. Μαξ 45 βαττ λέει και η κονσόλα έχει τροφοδοτικό 96.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Μην πάρεις αυτό από πάνω ΔΕΝ θα αντέξει. Μαξ 45 βαττ λέει και η κονσόλα έχει τροφοδοτικό 96.

Θα το αγοράσω και θα δω. Θα δοκιμάσω δεν πειράζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...