Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexgr10 είπε

Γεια σας.

Έχω το xbox το πρώτο που είχε βγει. Χτες που το άνοιξα μετά από 3 χρόνια, λειτούργει για 10 λεπτά και έκλησε εντελώς μόνο του. Πατάω το power τίποτα. Πατάω το eject τίποτα. 

Αποσυναρμολογώ την κονσόλα δηλαδή βγάζω το καπάκι από πάνω, σκληρό δίσκο, οπτικό δίσκο και όταν πατάω ένα από τα δυο κουμπιά, βλέπω τον ανεμηστήρα να κάνει ένα κλικ περιστροφή και σταματάει. Τι πιστεύετε ότι φταίει; Λέτε να είναι η πλακέτα της τροφοδοσίας;

Αν ναι πως μπορώ να βρω το σωστό ανταλλακτηκό της;

Εμενα δεν διαβαζει τα cd αλλα ανοιγει. 

Δημοσ.

Η καποιος πυκνωτης οπως σωστα λεει ο JohnHacked η τα εφτυσε το τροφοδοτικο.Πολυ προσοχη αν βαλεις χερι στο τροφοδοτικο γιατι εχει ταση 220 βολτ.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αν ανοιξει δες και την παστα. Εμενα ειχε γινει πετρα και τραβηξα αποτομα τη ψυκτρα και του εκανα ζημια. 

Αφησε το να ζεσταθει λιγο και μετα προσπαθησε. 

Ολα αυτα αν φτιαξεις το προβλημα που λες πρωτα. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για το xbox original. Τελικά η πλακέτα της τροφοδοσίας δεν φτιάχνετε.

Το μοντέλο του xbox είναι:

2005-04-06

Serial No - 2131725 51505

Product ID - 421 2131725 51505

Δημοσ.

Χρονια πολλα και σε σενα.

Το τροφοδοτικο σου εχει χαλασει?

Κοιτα σε ebay aliexpressΑπο Ελλαδα δες το modchip.gr.Ρωτα και το μελος Hacked μηπως εχει ανταλλακτικο.

Δημοσ.

Αμα θες απο ελλαδα, εχει στο best price μαγαζια που κανουν αλλαγη και καθαρισμα τροφοδοτικο. Φανταζομαι θα τα πουλανε και σκετα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερώτηση.

Εχω το χβοχ 1 απο το 2003.Τα τελευταια 8 χρονια ; βρισκεται κλειστο.Υπάρχει κινδυνος απο τυχον τοξικες ουσιες ;Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω σε αυτο το κομματι.

1.Σκεφτομουν να το σουταρω ή αν οντως δεν υπαρχει κινδυνος να το βαλω σε λειτουργια να δω σε τι κατασταση ειναι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Ερώτηση.

Εχω το χβοχ 1 απο το 2003.Τα τελευταια 8 χρονια ; βρισκεται κλειστο.Υπάρχει κινδυνος απο τυχον τοξικες ουσιες ;Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω σε αυτο το κομματι.

1.Σκεφτομουν να το σουταρω ή αν οντως δεν υπαρχει κινδυνος να το βαλω σε λειτουργια να δω σε τι κατασταση ειναι.

Συνήθως δεν παθαίνει τίποτα θα δουλεύει, είναι σκύλος μαύρος. Καμιά φορά με την πάροδο των χρόνων σκάνε οι πυκνωτές του ρολογιού, αλλά αυτό είναι κάτι που το κοιτάς εύκολα, και αν έχουν ενδείξεις διαρροής τότε τους κόβεις και δεν ξανασχολείσαι. Τους δικούς μου τους έχω βγάλει πριν μερικούς μήνες μετά από 16 χρόνια λειτουργίας, προληπτικά αν και δεν είχαν κάποιο θέμα, αν θέλεις βοήθεια πες μου...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο την ms ,ανταλλακτικά γνήσια στην αγορά δεν υπάρχουν.Σκεφτομουν να αλλάξω την μητρικη κ drive και να το ξαναθεσω σε λειτουργία.Εχει ιδέα κάνεις που μπορώ να βρω;

Δημοσ.

Γιατι μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες για μια νεκρη κονσολα που βρισκεις στις αγγελιες σε τιμες λιωμα και δεν βαζεις την κονσολα στο ρευμα να δεις αν δουλευει.Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι.

Λογικα δεν θα εχει προβλημα η κονσολα.Ειναι σκυλια αυτες, το μονο που ισως χρειαστει να αλλαξεις τον πυκνωτη του ρολογιου.Το κοστος ειναι μηδαμινο.Αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου θα στο κανει καποιος που ξερει να αλλαζει πυκνωτες.Ανταλλακτικα γνησια για αγορα δεν θα βρεις.Μονο σε ebay μεταχειρισμενα κομματια της κονσολας.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Γιατι μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες για μια νεκρη κονσολα που βρισκεις στις αγγελιες σε τιμες λιωμα και δεν βαζεις την κονσολα στο ρευμα να δεις αν δουλευει.Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι.

Λογικα δεν θα εχει προβλημα η κονσολα.Ειναι σκυλια αυτες, το μονο που ισως χρειαστει να αλλαξεις τον πυκνωτη του ρολογιου.Το κοστος ειναι μηδαμινο.Αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου θα στο κανει καποιος που ξερει να αλλαζει πυκνωτες.Ανταλλακτικα γνησια για αγορα δεν θα βρεις.Μονο σε ebay μεταχειρισμενα κομματια της κονσολας.

Έχεις δίκιο φίλε.Ειναι περισσότερο συναισθηματικός ο λόγος.Η κονσόλα τελευταία φορά που τσεκαρα ,αδυνατούσε να διαβάσει.Και σκέφτηκα να αλλάξω τα πάντα μπας και ...αλλά από τη στιγμή που πλέον τα πάντα είναι μεταχειρισμένα με βάζει σε σκέψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...