zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο, συνεχίζει να μην ανάβει το πορτοκαλί. Να φταίει το τσιπάκι λες; Μήπως να το βγάλω τελείως;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τα συμπτωματα δειχνουν βραχυκυκλωμα.Μπορει την ζημια να την κανει το τσιπ, καποιο καλωδιο η να εχει προβλημα η μητρικη.Ουτε εικονα δεν σου βγαζει.Αν εχεις ενα πινελακι καθαρισε την μητρικη απο τις σκονες, μετα σε μια μπατονετα βαλε λιγο καθαρο οινοπνευμα και καθαρισε τα σημεια που ειναι κολλημενα τα καλωδια του τσιπ.
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχω ένα καθαριστικό για πλακέτες, θα κάνω ένα ξεσκόνισμα και μετά ένα πλύσιμο και θα δοκιμάσω πάλι! Είδα ότι το λεπτό γκρι καλώδιο που πάει από το τσιπάκι στη μητρική έχει ξεκολλήσει! Να κάνει αυτό τη ζημιά;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Παιζει να φταει αυτο.Πρεπει να μπει στην θεση του. 1
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αν ξηλώσω κάπως όλο το τσιπάκι υπάρχει περίπτωση να παίξει;
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αν βγαλεις το τσιπ θα γυρισει σε μαμα η κονσολα.Θα μπουταρει στο μαμα dashboard και δεν θα παιζει κοπιες. Αν παλι εξακολουθει το προβλημα ειναι αλλου η ζημια. 1
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι δεν πειράζει ας μη παίζει, είναι πολύ φτηνά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς! Μπορώ να το βγάλω χωρίς κολλητήρι; Το ξήλωσα και δεν έγινε τίποτα. Μάλλον το παίρνω απόφαση ότι πέθανε οριστικά και πάει πάλι στη θέση του... Δεν πειράζει, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συμβουλές και το χρόνο. Ιδιαίτερα τον Mr_Terror, να' σαι καλά φίλε! 1
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Να σαι καλα φιλε μου.Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω παραπανω.Θελει τσεκαρισμα περαιτερω η κονσολιτσα.Πυκνωτες ασφαλειες.Μεχρι τροφοδοτικο.Αν εχεις κανεναν φιλο που ξερει απο κολλητηρι, παρακαλεσε τον να καθαρισει τα σημεια που ηταν τα καλωδια του τσιπ και να σου περασει με λιγο καλαι.Μηπως καποιο σημειο δημιουργει βραχυκυκλωμα. 1
theoritikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δες κάτω αριστερά στα controller ports για έναν πυκνωτή με την ονομασία q7g1 πάνω στην πλακέτα, και ανάγκασε κάποιον που έχει κολλητήρι να τον αφαιρέσει. Όλα τα xbox μπορεί να παρουσιάσουν πρόβλημα με αυτόν τον πυκνωτή. Η χρήση του είναι να κρατάει την ώρα. 1
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δες κάτω αριστερά στα controller ports για έναν πυκνωτή με την ονομασία q7g1 πάνω στην πλακέτα, και ανάγκασε κάποιον που έχει κολλητήρι να τον αφαιρέσει. Όλα τα xbox μπορεί να παρουσιάσουν πρόβλημα με αυτόν τον πυκνωτή. Η χρήση του είναι να κρατάει την ώρα. Thanks φίλε! Ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά το μάζεψα τώρα! Είδα ότι και με το χέρι βγαίνει, δεν χρειάζεται κολλητήρι. Αλλά δεν ήταν σκασμένος ο δικός μου, γενικά η πλακέτα ήταν σε καλή κατάσταση οπότε δύσκολο να φταίει αυτό...
Gunix Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Πρόβλημα στο πρώτο Xbox - Δεν ανοίγει με το power button Γεια σε όλους και καλή χρονιά. Έχω ένα πρόβλημα με την κονσόλα μου. Με το που πατάω το κουμπί power δεν μου ανάβει η κονσόλα. Αλλά αν πατήσω το κουμπί Eject ανοίγει η κονσόλα. Υπάρχει περίπτωση να επιδιορθωθεί η πλακέτα το XBox Eject Power Tasten Platine ή πρέπει να αγοράσω καινούρια πλακέτα; https://www.ebay.com/itm/XBox-Eject-Power-Tasten-Platine/400372571533?hash=item5d38109d8d:g:Ph8AAOxy4t1Sjn0s:rk:40:pf:0 Δηλαδή μήπως έχει καεί το κουμπί και θέλει άλαγμα ή έχει πρόβλημα η πλακέτα;
JohnHacked Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Είναι πρόβλημα στην πλακέτα και θυμάμαι πως ήταν συχνό πρόβλημα. Μακάρι να είσαι τυχερός και να φτιάξει με αλλαγή στο πλακετάκι αλλα δύσκολα.
Gunix Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να φταίει το κουμπί του power και να θέλει αλλαγεί;
JohnHacked Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Οταν λέω στην πλακέτα εννοώ στην μιτρική. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση ναι αλλα στα περισσότερα που έχω δει με αλλαγή στο πλακετάκι του ΟΝ/OFF/Eject δεν έγινε απολύτως τίποτα.
alexgr10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Xbox original δεν λειτουργεί Γεια σας. Έχω το xbox το πρώτο που είχε βγει. Χτες που το άνοιξα μετά από 3 χρόνια, λειτούργει για 10 λεπτά και έκλησε εντελώς μόνο του. Πατάω το power τίποτα. Πατάω το eject τίποτα. Αποσυναρμολογώ την κονσόλα δηλαδή βγάζω το καπάκι από πάνω, σκληρό δίσκο, οπτικό δίσκο και όταν πατάω ένα από τα δυο κουμπιά, βλέπω τον ανεμηστήρα να κάνει ένα κλικ περιστροφή και σταματάει. Τι πιστεύετε ότι φταίει; Λέτε να είναι η πλακέτα της τροφοδοσίας; Αν ναι πως μπορώ να βρω το σωστό ανταλλακτηκό της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα