Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς να το ανοίξεις(10 βίδες από κάτω είναι)κοίτα μήπως έχει καει ένας πυκνωτής.Τωρα το που είναι δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μπορείς να βρεις πληροφορίες στο ret...ax.gr.Ειναι μικρό το κόστος να φτιαχτεί.Ειναι κλασικό πρόβλημα στο original.

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει ενα κιτρινο καλωδιακι που κουμπωνει πισω στο drive.οπως ειναι στο χβοχ 360.Ιδιο καλωδιο ειναι.

Η αλλαγη του θελει πατεντα αν θες να το αλλαξεις.Παιρνεις ρευμα απο το μολεξ του σκληρου.

Τωρα γιατι δεν βγαζει εικονα.

Θα βοηθαγε να δουμε πιο τσιπ εχεις.Μηπως αυτο κανει την ζημια.Και αν εχει δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις χωρις να το ξηλωσεις.

Αν αναψεις το χβοχ χωρις να εχεις κουμπωμενο το καλωδιο εικονας πισω στο χβοχ, αναβουν τα φωτακια με τον ιδιο ρυθμο οπως πριν?

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς να το ανοίξεις(10 βίδες από κάτω είναι)κοίτα μήπως έχει καει ένας πυκνωτής.Τωρα το που είναι δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μπορείς να βρεις πληροφορίες στο ret...ax.gr.Ειναι μικρό το κόστος να φτιαχτεί.Ειναι κλασικό πρόβλημα στο original.

Αν είναι κάτι τέτοιο δε νομίζω να ασχοληθώ...

εχει ενα κιτρινο καλωδιακι που κουμπωνει πισω στο drive.οπως ειναι στο χβοχ 360.Ιδιο καλωδιο ειναι.

Η αλλαγη του θελει πατεντα αν θες να το αλλαξεις.Παιρνεις ρευμα απο το μολεξ του σκληρου.

Τωρα γιατι δεν βγαζει εικονα.

Θα βοηθαγε να δουμε πιο τσιπ εχεις.Μηπως αυτο κανει την ζημια.Και αν εχει δυνατοτητα να το απενεργοποιησεις χωρις να το ξηλωσεις.

Αν αναψεις το χβοχ χωρις να εχεις κουμπωμενο το καλωδιο εικονας πισω στο χβοχ, αναβουν τα φωτακια με τον ιδιο ρυθμο οπως πριν?

Ναι ακριβώς το ίδιο κάνει. 3 φορές πάει να ξεκινήσει με πράσινο - πορτοκαλί και μετά ακούγεται να δουλεύει και αναβοσβήνει πράσινο - κόκκινο.

Νομίζω ότι χθες ξεσύνδεσα το τσιπάκι και έκανε πάλι το ίδιο.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο δύσκολο βρε όσο φαίνεται.Αν είναι πυκνωτής καθαρίζεις τη γύρω περιοχή με μια οδοντόβουρτσα και κόλλας τον καινούριο εκεί.Αν δεν έχεις εργαλεία πηγαιμε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα στο κολλήσουν.Ενα λεπτό δουλειά..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο δύσκολο βρε όσο φαίνεται.Αν είναι πυκνωτής καθαρίζεις τη γύρω περιοχή με μια οδοντόβουρτσα και κόλλας τον καινούριο εκεί.Αν δεν έχεις εργαλεία πηγαιμε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα στο κολλήσουν.Ενα λεπτό δουλειά..

Οκ με έπεισες! :D

Θα βγάλω τη μητρική μετά να τη δω!

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι αυτο.Βγαλε την μητρικη.Ισως εχει ξεκολλησει καποιο καλωδιο του τσιπ η καποιος πυκνωτης εχει προβλημα.Αμα θες τραβα φωτο την μητρικη να δουμε.

Δημοσ.

Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες, με μια πρώτη ματιά δεν είδα κάτι περίεργο αλλά για δείτε κι εσείς:

post-242105-0-66947600-1510675035_thumb.jpg

post-242105-0-10981900-1510675082_thumb.jpg

post-242105-0-00776600-1510675135_thumb.jpg

Και κάτι άλλο που σκέφτηκα. Επειδή δεν βρήκα το δικό του καλώδιο ρεύματος έβαλα ένα από φορτιστή λάπτοπ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει; Επειδή είμαι σίγουρος ότι το άφησα λειτουργικό το μηχάνημα και απλά καθόταν σε ένα δωμάτιο.

Δημοσ.

Δεν φταιει το καλωδιο ρευματος.Εγω του ps2 fat μοντελο εχω στο χβοχ.

Τσιπακι μαλλον xecuter εχεις.Τι θα κανεις.Με το χβοχ εκτος ρευματος γυρνα το διακοπτακι στην θεση disable (φωτογραφια 2) και αναψε το χβοχ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...