Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xbox Original - Πρόβλημα ανάγνωσης CD

Γεια σας παιδες εχω ενα xbox original προφανως και του εχω περασει το Unleash x αλλα εχω ενα θεμα... δεν μπορω να παιξω τα Original παιχνιδια που εχω σε CD πχ Shenmue και δεν θελω να τα κανω Burn ή να τα περασω στον Σκληρο... Πως μπορω να τα τρεξω; κατι μου ξεφευγει;

ευχαριστω

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαζεις το δισκακι στο drive και δεν το διαβαζει?

δεν το διαβαζει επισης δεν ξερω απο που να καταλαβω οτι το διαβαζει εχω δοκιμασει 3-4 cdακια τιποτα... αλλα μ ειχε διαβασει μια φορα πριν μπω στο μενου του unleash ειχα βαλει μεσα το shenmue και το διαβασε και επαιξα κανονικα μετα απο αυτο οταν το ξαναδοκιμασα δεν ειχα σημαδι ζωης

Δημοσ.

Στο μενου του unleash αν πατησεις launch DVD ξεκιναει το παιχνιδι απο το DVD.

Ισως το drive εχει προβλημα.Eιναι ευκολο να καθαρισεις το laser με καθαρο οινοπνευμα πανω σε μπατονετα.

https://www.youtube.com/watch?v=RgtXumeZPs0

ευχαριστω θα το κοιταξω και για νεοτερα θα ενημερωσω

Δημοσ.

Στο μεταξύ αν θυμάμαι καλά γιατί έχει και χρόνια που το σούταρα - αν έχεις unleash X θα πρέπει να έχεις και modchip -xecuter βάζαν συνήθως τα οποία είχαν και διακοπτάκι για να bootαρουν μαμά. Δεν έχεις τέτοιο? 

Δημοσ.

Μεσα απο το unleash εχει επιλογη να μπουταρει σε μαμα dashboard.

Έλα ντε - τώρα που το είπες το θυμήθηκα. Καλή φάση τότε. Να περνάς με ftp διάφορα λειτουργικά για testing ήταν παιχνίδι από μόνο του. :)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω εδώ μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ξέθαψα ένα xbox original σήμερα και έβαλα να δω αν λειτουργεί. Δυστυχώς δεν...συγκεκριμένα ανάβει και σβήνει δύο φορές (πράσινο και πορτοκαλί φως) και μετά αναβοσβήνει κόκκινο και πράσινο.

Το έψαξα λίγο και δεν έβγαλα άκρη, κάτι για πλακέτες κλπ είδα αλλά δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθώ αν είναι κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάτι απλό που μπορώ να δοκιμάσω μήπως και;

Δημοσ.

Εικονα με το error σου βγαζει στην Τv?

Το εχεις τσιπαρισμενο?Εμενα παει το μυαλο μου να χτυπησε ο δισκος.

Δεν έχω καθόλου εικόνα στην tv, έχει τσιπάκι ναι αλλά ούτε που θυμάμαι ποιο...μπλε λαμπάκι ανάβει αν βοηθάει. Δίσκο παίρνει απλό;  Γιατί πήγα να αλλάξω και dvd και είδα ότι είναι περίεργο, δεν παίρνει από pc.

Δημοσ.

o δισκος και το dvd drive ειναι ide.Με ανταπτορακι μπαινει sata σκληρος.

Για αρχη κανε το εξης.αποσυνδεσε το καλωδιο του σκληρου και πατα power να ανοιξει το χβοχ.

Δες αν σου βγαλει εικονα στην τβ.Θα λεει για καποιο ερρορ και μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.

o δισκος και το dvd drive ειναι ide.Με ανταπτορακι μπαινει sata σκληρος.

Για αρχη κανε το εξης.αποσυνδεσε το καλωδιο του σκληρου και πατα power να ανοιξει το χβοχ.

Δες αν σου βγαλει εικονα στην τβ.Θα λεει για καποιο ερρορ και μπλα μπλα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Το dvd είναι ide αλλά δεν έχει το κλασσικό φισάκι για ρεύμα!

Δοκίμασα αυτό που μου είπες, το ίδιο πράγμα ακριβώς κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...