Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, fredd0 said:

ειναι περιεργο το πως λειτουργει η συνηθεια ... στο γραφειο πχ τους εχω τζαμπα nespresso. Περιπου οι μισοι παραγγελνουν coffee island (γιατι εχει κοντα). 2-3 πανε starbucks γιατι ξερω γω ξερουν caramel macchiato = starbucks. Κοντα εχει και Βενετη/Γρηγορη και κανα 2 no name, κανεις δε παιρνει.

Μεταξύ μας είχα πάρει απο Βενέτη και μου τον χρεωσε τον φραπέ στα 1,70 αν θυμάμαι καλά!!!

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 1:19 ΜΜ, karateka είπε

Την περιοχή την επιλέγουν οι ίδιοι από έρευνες που έχουν κάνει. Αν εσύ θέλεις να προτείνεις κάποια, μπορούν να την αξιολογήσουν. 

Ξεκινάς με ένα κόστος κοντά στα €100000, έχοντας 50kg espresso καφέ αγορασμένο, τα οποία βγάζουν 600 καφέδες περίπου. 

Αν υπολογίσεις να δίνεις 300-400 καφέδες την ημέρα, έχοντας 8-9 άτομα προσωπικό 6-ωρους, με ένα 60τ.μ. μαγαζί υπολογίζεις €2500 καθαρό κέρδος (έχω αφαιρέσει 65% εφορία). 

Είναι εφικτό νούμερο οι 300-400 καφέδες; Σε πόσες ώρες; Και γιατί τόσα πολλά άτομα προσωπικό;

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, fredd0 είπε

ειναι περιεργο το πως λειτουργει η συνηθεια ... στο γραφειο πχ τους εχω τζαμπα nespresso. Περιπου οι μισοι παραγγελνουν coffee island (γιατι εχει κοντα). 2-3 πανε starbucks γιατι ξερω γω ξερουν caramel macchiato = starbucks. Κοντα εχει και Βενετη/Γρηγορη και κανα 2 no name, κανεις δε παιρνει.

είσαι καλός εργοδότης; ρωτάω γιατί έχω υπάρξει σε δουλειά που δεν ήθελα ούτε νεράκι από τον αφεντικό 😋

τέλος πάντων, τα βενετη/γρηγορη και τα (9 στα 10) νονειμ απλως δεν πινονται, μην φανταζεσαι οτι παιζει ρολο η διαφημιση 🤓

14 ώρες πριν, RedPriest είπε

Συγνωμη αλλα ο nespresso για εμένα δεν πίνεται. Δεν είναι μόνο συνήθεια και ισως αυτα τα no name να δουλεύουν και κανέναν καφέ της πλάκας με 15 ευρω το κιλό.

κατέβα, κατέεεεβα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλη μου ανοιξε κοφι αιλαντ σε επαρχιακή πολη. Στον κεντρικο δρομο της πολης και κοντα στην αγορα. Εκανε αποσβεση σε δυο χρονια. Η εταιρια της προτεινε να παρει και το κοφι αιλαντ στην πρωτευουσα του νομου (που το ειχε αλλος και βαρουσε μυγες). Το πηρε και δεν τα παει ουτε αυτη καλα. Θελω να πω πως παραγοντας της επιτυχιας δεν ειναι μονο η μαρκα ή το ποσο καλο αφεντικο/επιχειρηματιας εισαι. Παιζουν και αλλα ρολο οπως το μερος που εχεις το μαγαζι, ο κοσμος κλπ

Επεξ/σία από vasioula1
  • Like 3
Δημοσ.

Το location ειναι ισως οτι πιο σημαντικο

Ιδανικα πρεπει να βρεις ενα μερος οπου θα συνδυάζει χαμηλο ενοικιο και αυξημενη κινηση

Τα κοφι αιλαντ εχουν το καλο οτι μαζευουν ολη τη πλεμπα επομενως δεν ψαχνεις σε περιοχη με χαϊλικια και ενοικια στο θεο

Θεωρω δεδομενο οτι θα πρεπει να πληρωθει και καποια προστασια,η οποια μπορει να ειναι απο ντοπιος δημαρχος εως αλβανικη μαφια,αλλα προστασια θα ειναι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Τα κοφι αιλαντ εχουν το καλο οτι μαζευουν ολη τη πλεμπα επομενως δεν ψαχνεις σε περιοχη με χαϊλικια και ενοικια στο θεο

Η μπουρζουαζία δηλαδή από πού παίρνει καφέ; 

Χωρίς παρεξήγηση από τους υπόλοιπους συνφορουμίτες, μάλλον η πιο σωστή συμβουλή είναι να μη λάβεις σοβαρά υπόψιν σου το τί γράφεται εδώ μέσα γιατί ο καθένας γράφει με μεγάλη ευκολία ότι νομίζει με το μυαλό του ότι ισχύει χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα. Αφού λοιπόν πρόκειται για μια σοβαρή επένδυση, προσέγγισε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο για να μάθεις το τί πραγματικά ισχύει. Και δεν εννοώ τον ντόπιο δήμαρχο ή την αλβανική μαφία 😂

Δημοσ.

Αφού μαζεύουν την πλέμπα, γιατί έχουν ανοίξει στο Κολωνάκι; Στο Μουσείο της Ακρόπολης δίπλα; Μπορείς να πας να ρωτήσεις κιόλας σε ένα Coffee Island να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη. Αν δεν θελήσει να σου πει πας σε ένα άλλο, τόσα υπάρχουν ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συνεχίζοντας το νήμα, αρχίζει και η ανάπτυξη των Coffee-Berry στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θεωρώ σαν τη σοβαρότερη προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του καφέ και της εστίασης.

• Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, karateka είπε

Συνεχίζοντας το νήμα, αρχίζει και η ανάπτυξη των Coffee-Berry στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θεωρώ σαν τη σοβαρότερη προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του καφέ και της εστίασης.

Πού έχει ανοίξει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...