web_assasin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!! Και καντε καποιος report αυτον που εγραψε οτι ο ts ειναι αγραμματος,γιατι ειμαι απο κινητο. 1
bluesattack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Παντως μια τετοια καφετερια μπορει να απασχολει και 10 ατομα προσωπικο (αποδειξη οτι εχει δουλεια). Για να προσλαβει μια μεγαλη επιχειρηση 10 ατομα πρεπει να βαλει 3 γκολ το τμημα μανατζμεντ της.. 1
web_assasin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πάντως λίγες ώρες μετά το post μου βλέπω αυτό στο fb χωρίς να είμαι μέλος κλπ Στην πόλη μου πάντως που είναι επαρχία άνοιξε ένα όχι τόσο κοντά στο κέντρο κι όμως συνεχώς έχει κίνηση από πιτσιρίκια όπως και το coffee island βέβαια που είναι απέναντι του. Από την άλλη το Μικέλ που είναι κεντρικά δεν έχει την αναμενόμενη κίνηση όταν οι άλλες καφετέριες γεμίζουν. Offtopic αυτο που θα πω,αλλα δεν ειναι τυχαιο που σου εβγαλε διαφημιση.Δυστυχως εχω παρατηρησει οτι εχω βρεθει στον ιδιο χωρο με ατομα που δεν εχω στο fb και σε μερικες ωρες μου τους εβγαλε προτεινομενους,ενω δεν τους ειχα ξαναδει στο fb.
karateka Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Πέρασε ένας χρόνος από το αρχικό post. Είχες καμία εξέλιξη; Επέλεξες κάποιο από τα προαναφερόμενα franchise;
spiritclay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα. επειδή κ εγώ ψάχνομαι να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη αλυσίδα, θα ήθελα αν γίνεται κάποιες λεπτομέρειες απο άτομα που έχουν ανοίξει ή έχουν δουλέψει σε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
spiritclay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 το βασικοτερο για αρχή. αν σε μια normal περιοχή με nromal δουλειά, βγαίνουν τα έξοδα
karateka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Την περιοχή την επιλέγουν οι ίδιοι από έρευνες που έχουν κάνει. Αν εσύ θέλεις να προτείνεις κάποια, μπορούν να την αξιολογήσουν. Ξεκινάς με ένα κόστος κοντά στα €100000, έχοντας 50kg espresso καφέ αγορασμένο, τα οποία βγάζουν 600 καφέδες περίπου. Αν υπολογίσεις να δίνεις 300-400 καφέδες την ημέρα, έχοντας 8-9 άτομα προσωπικό 6-ωρους, με ένα 60τ.μ. μαγαζί υπολογίζεις €2500 καθαρό κέρδος (έχω αφαιρέσει 65% εφορία).
spiritclay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 άρα τα 100χιλιάρικα τα φτάνεις...πίστευα οτι είναι λιγότερα.
RedPriest Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, karateka είπε Την περιοχή την επιλέγουν οι ίδιοι από έρευνες που έχουν κάνει. Αν εσύ θέλεις να προτείνεις κάποια, μπορούν να την αξιολογήσουν. Ξεκινάς με ένα κόστος κοντά στα €100000, έχοντας 50kg espresso καφέ αγορασμένο, τα οποία βγάζουν 600 καφέδες περίπου. Αν υπολογίσεις να δίνεις 300-400 καφέδες την ημέρα, έχοντας 8-9 άτομα προσωπικό 6-ωρους, με ένα 60τ.μ. μαγαζί υπολογίζεις €2500 καθαρό κέρδος (έχω αφαιρέσει 65% εφορία). 50kg καφε 600 καφεδες;
karateka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3000, sorry. 18 λεπτά πριν, spiritclay είπε άρα τα 100χιλιάρικα τα φτάνεις...πίστευα οτι είναι λιγότερα. 80-100. Βάλε 100 να είσαι μέσα. 1
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κ ελεγα να μην συμμετεχω σε τετοιες κουβεντες.. Καρατεκα εισαι της εταιρειας? Μην ακουτε τις μλκς π λενε οι εταιρειες..π.χ. με τις ερευνες που λενε .kαντε κατι απλο πηγαιντε στην περιοχη που σας προτειναν και ρωτηστε αν μπηκαν στα μαγαζια εκει γυρω για δημοσκοπηση... Ή αξιολογηστε το αθλιο cold brew της που το βγαλαν σε παραγωγη . .εννοω οτι καποια αστοχη ερευνα τους ειπε βγαλτε το, θα ναι επιτυχια:p Σε καθε (σχεδον)επιχειρηση μετρανε τα καθαρα και οχι ο τζιρος ή ποσα ατομα ειναι το προσωπικο...αν ηταν 2500ε γιατι να ταν franchise και να μην τα ειχαν ολα ιδιοκτητα και να εβγαζαν πολλαπλασια αφου οι πρωτες υλες τους θα ταν σε τιμες κοστους? Επιπλεον να ρωτατε τι γινεται αν δεν βγαινει το μαγαζι που προτειναν..θα σας μειωσουν τις πρωτες υλες/ποτηρια κτλ ,θα σε αφησουν να πας αλλου ή θα το εξαγορασει σε μειωμενη αξια καποιος συγγενης τους? Κ τελος ισχυει ακομη οτι δουλευεις οποιο χαρμανι θες απο αυτα τα χ που εχουν? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από kage 1
molot12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι ασχολειστε με το τελικο προιον και οχι με την πρωτη υλη ; Με 100 χιλιαρικα κεφαλαιο παω Βραζιλια και σου φερνω οσο καφε θελεις ...😄😄 1
karateka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kage είπε Αν κ ελεγα να μην συμμετεχω σε τετοιες κουβεντες.. Καρατεκα εισαι της εταιρειας? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην ακουτε τις μλκς π λενε οι εταιρειες..π.χ. με τις ερευνες που λενε καντε κατι απλο πηγαιντε στην περιοχη που σας προτειναν και ρωτηστε αν μπηκαν στα μαγαζια εκει γυρω... Ή αξιολογηστε το αθλιο cold brew της που το βγαλαν σε παραγωγη .δηλ.καποια ερευνα τους ειπε βγαλτε το θα ναι επιτυχια:p Σε καθε επιχειρηση μετρανε τα καθαρα και οχι ο τζιρος ή ποσα ατομα ειναι το προσωπικο...αν ηταν 2500ε γιατι να ταν franchise και να μην τα ειχαν ολα ιδιοκτητα και να εβγαζαν πολλαπλασια αφου οι πρωτες υλες τους θα ταν σε τιμες κοστους? Όχι αλλά μίλησα μαζί τους πριν ένα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα