Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως μια τετοια καφετερια μπορει να απασχολει και 10 ατομα προσωπικο (αποδειξη οτι εχει δουλεια). Για να προσλαβει μια μεγαλη επιχειρηση 10 ατομα πρεπει να βαλει 3 γκολ το τμημα μανατζμεντ της..

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως λίγες ώρες μετά το post μου βλέπω αυτό στο fb :P χωρίς να είμαι μέλος κλπ

Στην πόλη μου πάντως που είναι επαρχία άνοιξε ένα όχι τόσο κοντά στο κέντρο κι όμως συνεχώς έχει κίνηση από πιτσιρίκια όπως και το coffee island βέβαια που είναι απέναντι του.

Από την άλλη το Μικέλ που είναι κεντρικά δεν έχει την αναμενόμενη κίνηση όταν οι άλλες καφετέριες γεμίζουν.

Offtopic αυτο που θα πω,αλλα δεν ειναι τυχαιο που σου εβγαλε διαφημιση.

Δυστυχως εχω παρατηρησει οτι εχω βρεθει στον ιδιο χωρο με ατομα που δεν εχω στο fb και σε μερικες ωρες μου τους εβγαλε προτεινομενους,ενω δεν τους ειχα ξαναδει στο fb.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πέρασε ένας χρόνος από το αρχικό post.  Είχες καμία εξέλιξη;  Επέλεξες κάποιο από τα προαναφερόμενα franchise;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα. επειδή κ εγώ ψάχνομαι να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη αλυσίδα, θα ήθελα αν γίνεται κάποιες λεπτομέρειες απο άτομα που έχουν ανοίξει ή έχουν δουλέψει σε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Την περιοχή την επιλέγουν οι ίδιοι από έρευνες που έχουν κάνει. Αν εσύ θέλεις να προτείνεις κάποια, μπορούν να την αξιολογήσουν. 

Ξεκινάς με ένα κόστος κοντά στα €100000, έχοντας 50kg espresso καφέ αγορασμένο, τα οποία βγάζουν 600 καφέδες περίπου. 

Αν υπολογίσεις να δίνεις 300-400 καφέδες την ημέρα, έχοντας 8-9 άτομα προσωπικό 6-ωρους, με ένα 60τ.μ. μαγαζί υπολογίζεις €2500 καθαρό κέρδος (έχω αφαιρέσει 65% εφορία). 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, karateka είπε

Την περιοχή την επιλέγουν οι ίδιοι από έρευνες που έχουν κάνει. Αν εσύ θέλεις να προτείνεις κάποια, μπορούν να την αξιολογήσουν. 

Ξεκινάς με ένα κόστος κοντά στα €100000, έχοντας 50kg espresso καφέ αγορασμένο, τα οποία βγάζουν 600 καφέδες περίπου. 

Αν υπολογίσεις να δίνεις 300-400 καφέδες την ημέρα, έχοντας 8-9 άτομα προσωπικό 6-ωρους, με ένα 60τ.μ. μαγαζί υπολογίζεις €2500 καθαρό κέρδος (έχω αφαιρέσει 65% εφορία). 

50kg καφε 600 καφεδες;

Δημοσ.

3000, sorry. 

18 λεπτά πριν, spiritclay είπε

άρα τα 100χιλιάρικα τα φτάνεις...πίστευα οτι είναι λιγότερα.

80-100. Βάλε 100 να είσαι μέσα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κ ελεγα να μην συμμετεχω σε τετοιες κουβεντες..

Καρατεκα εισαι της εταιρειας?

Μην ακουτε τις μλκς π λενε οι εταιρειες..π.χ. με τις ερευνες που λενε .kαντε κατι απλο πηγαιντε στην περιοχη που σας προτειναν και ρωτηστε αν μπηκαν στα μαγαζια εκει γυρω για δημοσκοπηση...

Ή αξιολογηστε το αθλιο cold brew της που το βγαλαν σε παραγωγη . .εννοω οτι καποια αστοχη ερευνα τους ειπε βγαλτε το, θα ναι επιτυχια:p

Σε καθε (σχεδον)επιχειρηση μετρανε τα καθαρα και οχι ο τζιρος ή ποσα ατομα ειναι το προσωπικο...αν ηταν 2500ε γιατι να ταν franchise και να μην τα ειχαν ολα ιδιοκτητα και να εβγαζαν πολλαπλασια αφου οι πρωτες υλες τους θα ταν σε τιμες κοστους? 

Επιπλεον να ρωτατε τι γινεται αν δεν βγαινει το μαγαζι που προτειναν..θα σας μειωσουν τις πρωτες υλες/ποτηρια κτλ ,θα σε αφησουν να πας αλλου ή θα το εξαγορασει σε μειωμενη αξια καποιος συγγενης τους?

Κ τελος ισχυει ακομη οτι δουλευεις οποιο χαρμανι θες απο αυτα τα χ που εχουν?

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι ασχολειστε με το τελικο προιον και οχι με την πρωτη υλη ;  Με 100 χιλιαρικα κεφαλαιο παω Βραζιλια και σου φερνω οσο καφε θελεις ...😄😄

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Αν κ ελεγα να μην συμμετεχω σε τετοιες κουβεντες..

Καρατεκα εισαι της εταιρειας?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μην ακουτε τις μλκς π λενε οι εταιρειες..π.χ. με τις ερευνες που λενε καντε κατι απλο πηγαιντε στην περιοχη που σας προτειναν και ρωτηστε αν μπηκαν στα μαγαζια εκει γυρω...

Ή αξιολογηστε το αθλιο cold brew της που το βγαλαν σε παραγωγη .δηλ.καποια ερευνα τους ειπε βγαλτε το θα ναι επιτυχια:p

Σε καθε επιχειρηση μετρανε τα καθαρα και οχι ο τζιρος ή ποσα ατομα ειναι το προσωπικο...αν ηταν 2500ε γιατι να ταν franchise και να μην τα ειχαν ολα ιδιοκτητα και να εβγαζαν πολλαπλασια αφου οι πρωτες υλες τους θα ταν σε τιμες κοστους? 

Όχι αλλά μίλησα μαζί τους πριν ένα μήνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...