GiorgarasG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Γειά σας.Είμαι συνδρομητής στην Vodafone για τον αριθμό που έχω στο σταθερό τηλέφωνο. Πρόκειται για ένα ασύρματο τηλέφωνο ,το οποίο συνδέεται(με καλώδιο φυσικά) σε μια συσκευή σαν modem (το οποίο "modem" έχει κάρτα sim και λαμβάνει σήμα όπως όλα τα κινητά ). Οπότε δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο έγινε αυτή η "πατέντα" και δεν χρησιμοποιήθηκε κανονικά γραμμή. Και επίσης για αυτή τη λύση ,που μας προσφέρει 300 λεπτά μικτά για σταθερά και κινητά και φυσικά όχι ίντερνετ πληρώνουμε γύρω στα 20 ευρώ. Αυτό έγινε διότι ο πατέρας μου δεν ασχολείται με τεχνολογία και δεν τον ενδιέφερε κάποιο πρόγραμμα με ίντερνετ και τα λεπτά ομιλίας νόμιζε οτι μας έφταναν. Τώρα τι συμβαίνει...Το πρόγραμμα αυτό όταν είχε ενεργοποιηθεί ήταν στα 15 ευρω περίπου,οπότε νορμάλ τιμή για εκείνα τα χρόνια και για κάποιον που δεν ψάχνει να γλιτώσει 3 και 5 ευρώ.Στη συνέχεια όμως η τιμή διαμορφώθηκε στα 20 όπως προανέφερα , με χρεώσεις λόγο οτι έβγαιναν εκτός χρόνου ομιλίας , φπα, λήξη συμβολαίου και άλλους πολλούς λόγους που ακόμα και ύστερα από τηλεφώνημα στην vodafone ,ο πατέρας μου δεν έβγαλε άκρη. Θα ήθελα να μάθω λοιπόν τι ισχύει στην περίπτωση μας. 1) Δηλαδή μπορώ να "φύγω" απο τη Vodafone όποτε θέλω? (Έχει 2 χρόνια από την τελευταία φορά που τροποποιήθηκε το πρόγραμμα σε αυτό που περιέγραψα. Ποιο παλιά καμιά 7ετια ήταν ακόμα πιο χάλια το συμβόλαιο).2)Για να αλλάξω σε 2play της vodafone θα πρέπει να πληρώσω τέλος ενεργοποίησης;3)Για να αλλάξω πάροχο πρέπει να επιστρέψω την συσκευή "modem" που περιέγραψα ποιο πάνω στη vodafone, ώστε να μην υπάρξουν χρεώσεις;4)Γενικά κάθε είδους πληροφορία που μπορεί να με βοηθήσει και να μου ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα απο άποψη συμβολαίων ,πολιτικής εταιριών και τιμές είναι καλοδεχούμενη. Να ενημερώσω οτι ενδιαφέρομαι για οτιδήποτε πρόγραμμα-προσφορα βγαίνει μέχρι και περιπου 24 ευρώ. Δηλαδή vdsl, 3play ,2play. Θα με βοηθούσε να μου προτείνατε κάποιο πρόγραμμα. Το απαραίτητο είναι φυσικά να υπάρχει ιντερνετ(24+Mbps) και να υπαρχει χρόνος προς κινητά... για σταθερά καλύτερα απεριόριστα.Ευχαριστώ και συγγνώμη για το κουραστικό θέμα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Αρχικα πρεπει να κανεις έρευνα αν εκεί που είσαι υπάρχει ακραίο δίκτυο του οτε, το λέω γιατί κάποιος λογος θα υπάρχει που η Vodafone σου έχει ασύρματη πρόσβαση στο τηλεφωνικό δίκτυο, ψάξτο
GiorgarasG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πλέον υπάρχει μεχρι και vdsl απο τον Οτε.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τοτε προχωράς, αφού έχει λήξει και το συμβόλαιο σου δεν ν έχει κανένα πρόβλημα, βέβαια πρέπει να κανεις νεο συμβόλαιο και να πληρώσεις τα τέλη σύνδεσης νέας γραμμής 1
jkoukos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 1. Φεύγεις εφόσον δεν έχεις δέσμευση. Πρέπει να το ελέγξεις με τον πάροχό σου. 2. Δεν παίζει DP στην σύνδεση που έχεις. Πρέπει να την αλλάξεις σε ενσύρματη κάνοντας αίτημα για νέα σύνδεση. 3. Εξαρτάται τι αναφέρει στο συμβόλαιο που έχεις. Συνήθως ναι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει σε αντίστοιχη περίπτωση στην Cosmote. 4. Η σύνδεση που έχετε δεν είναι σε κανονική τηλεφωνική γραμμή, αλλά μέσω κινητής τηλεφωνίας. Απλά έχει "παντρευτεί" με τον τηλεφωνικό αριθμό που είχατε παλαιότερα. Σας καλούν στον σταθερό αριθμό, αλλά όταν καλείτε εμφανίζεται αριθμός κινητής. Σε τέτοιες συνδέσεις δεν παίζει Internet. Αν θέλετε DP κάνετε φορητότητα του αριθμού σε οποιονδήποτε πάροχο ζητώντας νέα σύνδεση σε ανενεργό βρόχο. Μπορεί επίσης να γίνει το ίδιο και στην Vodafone. Πληροφορίες για τιμές και προγράμματα, βρίσκεις στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών, όπου αναφέρονται οι προσφορές και τυχόν εκπτώσεις στο τέλος ενεργοποίησης.
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 ρώτα πρώτα αν σε χρεώνουν φορητότητα η νεα γραμμή γιατί απο τη στιγμή που δεν έχεις καλωδίωση απο τον οτε ένας γείτονας μου είχε τέτοιο πρόγραμμα και άλλαξε σε σταθερή γραμμή vodafone πλήρωσε 85 ευρώ τέλη ενεργοποιήσης
jkoukos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Κανονικά υπάρχει χρέωση, αφού είναι λεφτά που θα πληρωθεί ο ΟΤΕ, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν κι εκπτώσεις ή δώρο.
GiorgarasG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους. Για τους περίεργους ( ) κάλυψε όλα τα έξοδα ο ΟΤΕ και το μόνο που χρειάζεται να πληρώσω είναι το πάγιο του μήνα...συνδέσεις ρουτερ και τα υπόλοιπα δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα