amveria Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Διόρθωση... Αυτό που εμείς νομίζουμε ότι κάνει στραβά ο αντίπαλος.
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 εγω βλεπω απαλ οτι η ιντελ εχει χασει την μπαλα εντελος.βλεπε skylake x βλεπε κατι τετοιες διλοσεις απο εναν μεγαλο προμηθευτη επεξεργαστον.που αντι να κοιταξει που εχει το θεμα αυτη την στιγμη οστε να κατσι να το λυση απλα λεει λαλακιες για να καλυψει τα δικα τις.βλεπε παστα στο die και τετοια.
Apoll Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλοι οι ryzen αλλα η εκμεταλλευση στα προγραμματα βαζω 1-2 χρονια για τα games και 3-4 για τις επαγγελματικες εφαρμογες εφοσον συνεχισει να πουλαει οπως τωρα που της ευχομαι Μάλλον δεν είδες το AMD βίντεο που δημοσίευσα παραπάνω για να το γράφεις αυτό Επίσης η Intel αναφέρει στο optimisation spec sheet που χρειάζονται οι SkylakeX και Skylake Xeon σχετικά με το NUMA (mesh) είναι είναι ακριβώς ίδιο (4x4 per CPU) με αυτό για τους EPYC, Threadripper και Ryzen. 1
Razor333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εδώ έχει απόλυτο δίκιο η Intel. Αλλά σε μικρούς servers μια χαρά θα πουλήσει η amd με τέτοιες τιμές. Είμαι σίγουρος ότι η intel ξεκίνησε τα παζάρια με Dell/hp για να μην σπρώξουν πολλά μοντέλα με amd, αλλά μερικά περιθωριακά low end για πολύ μικρές επιχειρήσεις. Αυτό που καίει την Intel είναι να μην χάσει την σοβαρή Enterprise αγορά.
HotShot84 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η intel ειναι μεχρι 1151 σοκετ καλη για desktop. Τωρα κατι skylake X και startrek παει αλλου η δουλεια και στην Ελλαδα μηδαμινο το μεριδιο της
NT1G Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η intel ειναι μεχρι 1151 σοκετ καλη για desktop. Τωρα κατι skylake X και startrek παει αλλου η δουλεια και στην Ελλαδα μηδαμινο το μεριδιο της Άλλωστε από τα $60 δις εσόδων το μεγαλύτερο μέρος είναι από την αγορά της Ελλάδας... 2
JohNickZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η intel ειναι μεχρι 1151 σοκετ καλη για desktop. Τωρα κατι skylake X και startrek παει αλλου η δουλεια και στην Ελλαδα μηδαμινο το μεριδιο της Ακομη δεν ειναι διαθεσιμα για αγορα καλα καλα κ δεν πηγαν καλα, δεν τσουλησαν, πηγαν να ερθουν αλλα κολλησαν στην κινηση.. Κατσε να παρω εναν 7820x να ανεβασω λιγο τα νουμερα της Intel γιατι δεν το βλεπω το μεριδιο στην Ελλαδα καλο. 1
Stitch19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έχασε 10%+ σε μόλις 6 μήνες(στα desktop) και τρέχει να σβήνει φωτιές. Σε φάση πανικού εκεί στην Intel. Αν και προτιμώ Intel και είμαι μονο Intel πραγματικά χαίρομαι που η AMD επιτέλους ανέβηκε και χαίρομαι που η πλέον αλαζόνα Intel άρχισε και χάνει σοβαρό έδαφος. Πονάει Intel πονάει ε? Σίγουρα θα ήσουν σε καλύτερη θέση Intel μου αν δεν έβγαζες i9 στα 1000ευρ που μάλιστα σε πολλά παιχνίδια αποδίδει χειρότερα από ένα 300eur cpu σου. Από την άλλη για προγράμματα κτλ πολύ καλοί αλλα έχουμε τους Xeon εκεί. Οποτε οι i9 ειναι ότι το πιο ηλίθιο θα μπορούσες να βγάλεις στο price range τους.
dr_psiloulis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Με τις μαλακιες που λεει και κανει στο τελος θα πουλησω τον i7 μου χωρις λογο, απλα για σπασιμο Εγώ το έκανα είδη ...... χαχαχαχα
thodorisgtir Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Λέει η intel για τα μειονεκτήματα της amd αλλα αυτη τόσα χρόνια ανακύκλωση έκανε την τεχνολογίας της με άλλη ονομασία και τα πουλούσε ακριβά.Τότε ήταν καλά.Τώρα που ο ενας εναπομείναντας αντίπαλος που έμεινε της έτριξε τα δόντια άρχισε τα κατινίστικα κόλπα. 1
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δείτε το βίντεο όσοι λέτε καληνύχτα amd κτλ. 1
nhzt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η intel ειχε ξανα ανταγωνισμο πριν 13-14 χρονια αλλα η AMD ήταν άξια της μοιρας της. Από κει και περα η ιδεα και μόνο να εχεις AMD σε data center είναι ανατριχιαστικο. Intel για x64 Windows server Operating systems και ibm p series για Linux. Όλα τα άλλα είναι για εταιρειες μεγέθους μινι μαρκετ και για οσους εχουν σαδομαζο τασεις! Ξέρεις πολύ καλά ότι τα λόγια δεν αξίζουν μπροστά στις πράξεις. Οι νέοι Epyc δεν έχουν καμία σχέση με προηγούμενα προϊόντα της AMD και οποιαδήποτε σύγκριση θεωρείται αφέλεια... Το αν όντως αξίζουν, καθώς και οι υπόλοιπες desktop cpu της AMD, αυτό θα το κρίνει η αγορά και όχι εσύ. 2
HotShot84 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Εγω προσωπικα με τον i7 7700 και 16GB ddr4 δεν με απασχολει το σκηνικο για επομενα χρονια. 1
NT1G Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έχασε 10%+ σε μόλις 6 μήνες(στα desktop) και τρέχει να σβήνει φωτιές. Σε φάση πανικού εκεί στην Intel. Αν και προτιμώ Intel και είμαι μονο Intel πραγματικά χαίρομαι που η AMD επιτέλους ανέβηκε και χαίρομαι που η πλέον αλαζόνα Intel άρχισε και χάνει σοβαρό έδαφος. Πονάει Intel πονάει ε? .. Δεν έχασε αλλά λέμε τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα