Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης από την vodofone,δωρεαν για 2 μήνες 10GB.Να σημειωθεί ότι έχω συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν ισχύει σε καρτοκινητή.

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣAΣ ENEPΓOΠOIHΣAME XΩPIΣ KANENA EΠIΠΛEON KOΣTOΣ THN ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN ΔOKIMH Mobile Internet ΓIA 2MHNEΣ. AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE ΞEΓNOIAΣTA TO Internet ΣTO KINHTO ΣAΣ ΓIA 60 HMEPEΣ (10 GB ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ)

• Like 1
Δημοσ.

κλοτσιες θελει η βονταφον.με εχουν πριξει στα τηλεφωνα 7 8 φορες την μερα για καρτοσυμβολαιο και οταν τους λεω δεν θελω μου το κλεινουν στην μουρη λες και ειμαι κολιταρη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης από την vodofone,δωρεαν για 2 μήνες 10GB.Να σημειωθεί ότι έχω συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν ισχύει σε καρτοκινητή.

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣAΣ ENEPΓOΠOIHΣAME XΩPIΣ KANENA EΠIΠΛEON KOΣTOΣ THN ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN ΔOKIMH Mobile Internet ΓIA 2MHNEΣ. AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE ΞEΓNOIAΣTA TO Internet ΣTO KINHTO ΣAΣ ΓIA 60 HMEPEΣ (10 GB ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ)

Τι εννοεί δοκιμή; Δεν έχεις Internet στο πακέτο σου;

Δημοσ.

Παιδιά είχε έρθει σε εμένα όταν είχα καρτοπρογραμμα. Είχα κανονικα πακέτο ίντερνετ. Είναι τυχαία προφανώς η αποστολή.

Δημοσ.

Παιδιά είχε έρθει σε εμένα όταν είχα καρτοπρογραμμα. Είχα κανονικα πακέτο ίντερνετ. Είναι τυχαία προφανώς η αποστολή.

άρα δεν ειναι προσφορά

• Like 3
Δημοσ.

Έχω 200mb το μήνα από το πακέτο σύνδεσης αλλά σχεδόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί έχω και WU και δουλεύω internet από εκεί.

Δημοσ.

Μάλλον για promotion μού κάνει παρά για προσφορά. Έκανα ερώτηση στη Vodafone, ελπίζω να μου απαντήσουν εντός Σ/Κ. 

Δημοσ.

Η Cosmote το έχει βγάλει σαν πακέτο με 8€ αυτό, οπότε δεδομένου του καρτέλ, να το περιμένετε και από τη Vodafone. Ή έστω κάποιο παρόμοιο πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...