black66.gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης από την vodofone,δωρεαν για 2 μήνες 10GB.Να σημειωθεί ότι έχω συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν ισχύει σε καρτοκινητή. ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣAΣ ENEPΓOΠOIHΣAME XΩPIΣ KANENA EΠIΠΛEON KOΣTOΣ THN ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN ΔOKIMH Mobile Internet ΓIA 2MHNEΣ. AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE ΞEΓNOIAΣTA TO Internet ΣTO KINHTO ΣAΣ ΓIA 60 HMEPEΣ (10 GB ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ) 1
marmagia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 προφανώς το ενεργοποιεί αυτόματα η vodafone σε επιλεγμένους συνδρομητές
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 κλοτσιες θελει η βονταφον.με εχουν πριξει στα τηλεφωνα 7 8 φορες την μερα για καρτοσυμβολαιο και οταν τους λεω δεν θελω μου το κλεινουν στην μουρη λες και ειμαι κολιταρη τους. 1
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης από την vodofone,δωρεαν για 2 μήνες 10GB.Να σημειωθεί ότι έχω συμβόλαιο και δεν γνωρίζω αν ισχύει σε καρτοκινητή. ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΣAΣ ENEPΓOΠOIHΣAME XΩPIΣ KANENA EΠIΠΛEON KOΣTOΣ THN ΠPOΣΦOPA ΔΩPEAN ΔOKIMH Mobile Internet ΓIA 2MHNEΣ. AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE ΞEΓNOIAΣTA TO Internet ΣTO KINHTO ΣAΣ ΓIA 60 HMEPEΣ (10 GB ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ) Τι εννοεί δοκιμή; Δεν έχεις Internet στο πακέτο σου;
Savvas765 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πακέτο ίντερνετ είχες ενεργοποιημένο? Κανείς άλλος που να έχει cu και να του συνέβη το ίδιο πράγμα?
panos- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Παιδιά είχε έρθει σε εμένα όταν είχα καρτοπρογραμμα. Είχα κανονικα πακέτο ίντερνετ. Είναι τυχαία προφανώς η αποστολή.
ziaba Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Παιδιά είχε έρθει σε εμένα όταν είχα καρτοπρογραμμα. Είχα κανονικα πακέτο ίντερνετ. Είναι τυχαία προφανώς η αποστολή. άρα δεν ειναι προσφορά 3
black66.gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έχω 200mb το μήνα από το πακέτο σύνδεσης αλλά σχεδόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί έχω και WU και δουλεύω internet από εκεί.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μάλλον για promotion μού κάνει παρά για προσφορά. Έκανα ερώτηση στη Vodafone, ελπίζω να μου απαντήσουν εντός Σ/Κ.
web_assasin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 να μας ελεγες πως να το ενεργοποιήσουμε δεν ειναι προσφορα,απλα κοκορευεται που τον προτιμησε η βονταφον. 1
Haldol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η Cosmote το έχει βγάλει σαν πακέτο με 8€ αυτό, οπότε δεδομένου του καρτέλ, να το περιμένετε και από τη Vodafone. Ή έστω κάποιο παρόμοιο πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα