Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα με τον σταθερό υπολογιστή μου. Παρακάτω επισυναπτω screenshot απο μια μπλε οθόνη που εμφανίζεται πλεον καθε φορα που ανοιηω το pc και απαιτει restart. Μετα απο 2 βδομαδες που το κανει συνεχως έκανα και format με καθαρη εγκατασταση των windows αλλα τιποτα... προκειται για ocz vertex II 120 GB. Αν μπορεσετε να επιβεβαιωσετε οτι ειναι οριστικη βλαβη του σκληρού ωστε να τον αντικαταστησω, γιατι σε αλλη περιπτωση δεν ξερω που μπορει να βρισκεται το προβλημα. Ευχαριστω.

post-148466-0-48560000-1500101756_thumb.jpg

Δημοσ.

Το error αυτό δείχνει ότι κάτι πάει πολύ στραβά, αλλά είναι γενικό και δε μπορεί να σου δώσει την πληροφορία για το τι φταίει συγκεκριμένα. Μπορεί να φταίει και το SSD, που λες...
Γενικώς, αυτό θέλει πειραματισμό με βάλε-βγάλε κομμάτια και δοκίμασε εναλλακτικά, μέχρι να δεις σε ποιο από όλα στραβώνει...

Δημοσ.

H απορία μου είναι πώς μπόρεσες να κάνεις εγκατάσταση των Windows αν υπάρχει βλάβη στον ssd. Ή μήπως δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση; Δεν μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιον άλλον παλιό σκληρό δίσκο και να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα; Επίσης, πολύ συχνά φταίνε οι μνήμες. Αν έχεις δύο μνήμες RAM βγάλε τη μία και δες τι θα γίνει.

Δημοσ.

Η εγκατάσταση εγινε κανονικα χωρις error στον ssd. Στο συστημα υπαρχει και ενας συμβατικος σκληρος σαν αποθηκη αρχειων, μπορει να φταίει αυτος? Θα δοκιμασω να αφαιρεσω μια απο τις 2 ram. Aλλα δεν εχω αλλο hardware για περισσοτερες δοκιμες......mobo, cpu, gpu6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...